Podruhé covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81480
7.3.21 10:06
@Angry_birds píše:
No to mi ani neříkejte. Já prodělala covid teď, a byla to hrůza. Kdo předemnou řekne, že covid je jen chřipečka, tak tomu bych dala flákanec.

Ja bych dala flakanec tomu, kdo chřipce říká chripecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
7.3.21 11:12
@Lama Lama píše:
Ja bych dala flakanec tomu, kdo chřipce říká chripecka

Přesně ;) Až někoho skolí ta pravá nefalšovaná chřipka, že je člověk rád, když se doplazí na hajzl, může tu něco rozumovat o „chřipečce“ :roll: Jenže lidi jsou hloupí, pro ně je chřipka, když mají rýmu a kašel :lol: Tak taková chřipečka to fakt není drazí :P

• Citovat
  • Upravit
81480
7.3.21 11:39
@Sonarka píše:
Přesně ;) Až někoho skolí ta pravá nefalšovaná chřipka, že je člověk rád, když se doplazí na hajzl, může tu něco rozumovat o „chřipečce“ :roll: Jenže lidi jsou hloupí, pro ně je chřipka, když mají rýmu a kašel :lol: Tak taková chřipečka to fakt není drazí :P

Hlavně až to přijde po pár letech, co tu chřipka nebude, to bude teprve mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
7.3.21 12:03
@Lama Lama píše:
Hlavně až to přijde po pár letech, co tu chřipka nebude, to bude teprve mazec.

To bude… A lidi si budou myslet, že asi nějaký horší covid :mrgreen:
To znevažování chřipky nechápu… S dcerou jsem s obyč chripeckou musela před pár lety do nemocnice.. A já sama měla taky 2× pořádnou a vůbec mi to jako banální onemocnění nepřišlo :think:
Až budu mít covid, tak to porovnám :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.21 19:27
@Anonymní píše:
Zdravím, je nás víc, co prodělali covid už podruhé? Tedy 2× s příznaky a pozitiv. PCR testem? Chtěla bych vědět, zda u mě došlo k nějakému omylu, nebo je to skutečně možné. Děkuji.

Chlapův kamarád měl říjen / listopad, docela ho to prý semlelo a teďka v únoru podruhé, prý to už ale nebylo tak hrozný :think:

• Citovat
  • Upravit
8
15.3.21 20:17

Protilátky IGg 80 Ul po cca 80 dnech a po cca 100 dnech jsem to chytil znovu.
Původně to bylo 4 dny bolesti svalů a kloubů. Dva dny nic a pak půlden zase, takhle cca 3× ob 2 dny. Celkem tedy asi 10 - 14 dnů prubeh. Podruhé to je v podstatě stejné. Jen dnes se to zase po cca 3 dnech znovu ozvalo a je to tedy již 18.den. Novinka oproti minule je že mě Předtím než se to rozjede bolí vždy par hodin lýtka. Ještě musím říct ze jsem měl asi post covid syndrom. - Únava, Zima, klouby svaly. Cca 2 měsíce od prvního covidu jsem taky myslel ze to mam a šel raději na PCR - negativní tak ze ten poslední jsem si platil ze svého, protože jsem nechtěl zase doktora otravovat. no a je to tu znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.3.21 20:22

Očkováni po druhem Covidu

Protože jsem to měl už dvakrát tak nevím jak s ockovanim. Co myslíte? Tak nějak svym protilátkam neverim. Měl jsem 80Ul a stejně to dostal znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.3.21 20:28

Očkováni po druhem Covidu

Protože jsem to měl už dvakrát tak nevím jak s ockovanim. Co myslíte? Tak nějak svym protilátkam neverim. Měl jsem 80Ul a stejně to dostal znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.3.21 21:36

@zllo na co konkrétně se ptáš? Jestli se máš nechat očkovat, nebo za jak dlouho se nechat očkovat? To první si musíš rozhodnout sám za sebe, s tím druhým se obrať na lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
17.3.21 00:11

Dobrý večer, dcera je pozitivní, jsme s přítelem přes týden v karanténě, já měla příznaky jako zvýšená teplota, únava, bolest kloubů, rýma, teď už jen únava. Já byla na testu ve stejný den jako dcera-nic. Přítel 4 dny po nás nic. Mě poslala hygiena znovu včera a opět nic. Je možné, že máme nějaké protilátky? Nevíme o tom, že bychom ho prodělali. Dcera s námi spala v jedné místnosti, normálně jsme jí dávali pusu, jsme spolu v menším bytě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí