Podvádí mě manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
6.2.12 10:05
omites píše:
Od Plzáka mám Taktika a strategie v lásce a Žena a muž. Možná by byla dobrá i Manželská tonutí.
:palec: :palec: tak ted si počtu tu druhou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
6.2.12 10:29

Nečetl jsem diskusi… Myslíš, že panská jízda = byl u milenky, a místo, aby s ní byl celou noc, když to měl „povoleno“, tak se vrátil ve čtyři k tobě domů… No možná opravdu vidíš věci tam kde nejsou… Jdu dočítat… :roll:

• Citovat
  • Upravit
17631
6.2.12 10:37
etatinek píše:
Nečetl jsem diskusi… Myslíš, že panská jízda = byl u milenky, a místo, aby s ní byl celou noc, když to měl „povoleno“, tak se vrátil ve čtyři k tobě domů… No možná opravdu vidíš věci tam kde nejsou… Jdu dočítat… :roll:

se s ní mohl pohádat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
6.2.12 11:11

normálně se ho zeptej, až trošku vychladneš, věcně, bez hysterie.
takhle se tím budeš užírat pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.2.12 12:27
etatinek píše:
Nečetl jsem diskusi… Myslíš, že panská jízda = byl u milenky, a místo, aby s ní byl celou noc, když to měl „povoleno“, tak se vrátil ve čtyři k tobě domů… No možná opravdu vidíš věci tam kde nejsou… Jdu dočítat… :roll:

Zajímavá úvaha… :think:
Ale třeba se taky musela vrátit domů k manželovi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
6.2.12 12:40
lovesmile píše:
etatinek píše:
Ale třeba se taky musela vrátit domů k manželovi… :nevim:

No nevím… To už mi připadá reálnější to, že se pohádali… Pak taky mohl tak podrážděně reagovat na tu její SMS v tu osudnou noc… ;) :oops:

PS: Jen si myslím, že je docela zpohodlněléj a nebo bléj, tak když už nakecá manželce, že přijede další den, tak i kdybych měl spát v autě, tak přijedu další den, ale von ne, vono se mu zachtělo teplý peřinky a postýlky, pravda, v tý zimě bych to asi taky nedal… :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6578
6.2.12 12:51
etatinek píše:
lovesmile píše:
etatinek píše:
Ale třeba se taky musela vrátit domů k manželovi… :nevim:

No nevím… To už mi připadá reálnější to, že se pohádali… Pak taky mohl tak podrážděně reagovat na tu její SMS v tu osudnou noc… ;) :oops:

PS: Jen si myslím, že je docela zpohodlněléj a nebo bléj, tak když už nakecá manželce, že přijede další den, tak i kdybych měl spát v autě, tak přijedu další den, ale von ne, vono se mu zachtělo teplý peřinky a postýlky, pravda, v tý zimě bych to asi taky nedal… :oops: :lol:

No jo, stejně jsou to všechno jen spekulace. :lol: :lol: Bůh ví, jak to všechno je.
Tak snad se to dozvíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
6.2.12 12:58

pravdu ti stejně neřekne.. (já byla ta milenka) a pravdu ženě nikdy neřek, i když si ty smsky přečetla. vždykcy něco nakecal a jelo se dál, až na to zase přišla a zase nějaký kecy.. a tak „blbej“ opravdu může být, mě tam měl taky uloženou pod mým jménem, dokonce všechny smsky-pře ona by mu do telefonu nelezla. výsledek-všechno si mazal.. dělal by to dál, kdyby mi to vyhovovalo.. promiň-tohle jsi asi slyšet nechtěla… a to že se za tebou vrátil, taky nic neznamená.. promiň. snad se pleteš. radím ti, jestli chceš být spokojená vůbec po tom nepátrej… jinak se budeš neskutečně trápit a výsledek bude vždycky stát za hovno.. pokud máš malé dítě, což jsem pochopila, že ano.. neopustí tě a s ní si užívá.. kašli na to fakt ti to radím..

• Citovat
  • Upravit
adela,p2
6.2.12 13:06

nečeta jsem to teda celé tu diskuzi, hlavně tvůj příspěvěk. fakt po tom nepátrej, se zblázníš. pravdu ti jen tak do očí neřekne a má tě určitě rád a miminko taky, to tě neopustí neboj. jenže když budeš pátrat a zjistíš něco, což si myslím, že bys zjisitila.. tak budeš pak šťasntná, budeš mu pak věřit? ne.. se z toho zblízníš a kontrolovat ho budeš pořád.. výsledek je jen to, že si bude dávat větší pozor, a pokud tě bude chtít podvádět, cestu si vždycky najde.. např. email-tam mu koukat nemůžeš.. jako fakt kašli na to, bo se zblázníš. a z okolí co vím, chlap s dětma a manželkou vždycky zůstane, dokud ta žena ho nevyhodí.. málokterej řekne nazdar našel jsem štěstí… jsem docela pesimista v tom, že to „nic nebylo“ a nic neznamená… je to divný a co je divný je i špatný.. ale nech to být, netrap se tím. hodně štěstí a držím palce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.12 13:18
adela,p2 píše:
nečeta jsem to teda celé tu diskuzi, hlavně tvůj příspěvěk. fakt po tom nepátrej, se zblázníš. pravdu ti jen tak do očí neřekne a má tě určitě rád a miminko taky, to tě neopustí neboj. jenže když budeš pátrat a zjistíš něco, což si myslím, že bys zjisitila.. tak budeš pak šťasntná, budeš mu pak věřit? ne.. se z toho zblízníš a kontrolovat ho budeš pořád.. výsledek je jen to, že si bude dávat větší pozor, a pokud tě bude chtít podvádět, cestu si vždycky najde.. např. email-tam mu koukat nemůžeš.. jako fakt kašli na to, bo se zblázníš. a z okolí co vím, chlap s dětma a manželkou vždycky zůstane, dokud ta žena ho nevyhodí.. málokterej řekne nazdar našel jsem štěstí… jsem docela pesimista v tom, že to „nic nebylo“ a nic neznamená… je to divný a co je divný je i špatný.. ale nech to být, netrap se tím. hodně štěstí a držím palce

I takoví se buhožel najdou, co opustí manželku i s dětma, viz téma zde - Odchod manžela . Takové bych pověsila za k… do průvanu. Nejdřív si s manželkou pořídí děti a pak nazdar. Takovej chlap nemá absolutně žádný charakter. Když už cítili, že to třeba v tom vztahu s manželkou není úplně ono, tak si nemají pořizovat děti a z toho vztahu odejít. Nejhůř jsou na tom stejně ty děti. Žena se s tím časem vyrovná, ale děti… to už je horší.

• Citovat
  • Upravit
adela,p2
6.2.12 13:21

já vím, jen říkám, že jich není zase tolik. děti za nic nemůžou, to je na tom to nejhorší.. v tom určitě souhlasím.. chlapi jsou takoví jako že co jim vyhovuje, to neřeší.. na druhou stranu mají teda si za tím stát a nepodvádět. jakoby třeba nějakej úlet nebo tak..to bych i „brala“, ale vyloženě paralerní vztah, to je otřesný a bohužel jsem zjistila, že je to dost časté..

• Citovat
  • Upravit
adela,p2
6.2.12 13:25
přesně, oni myslí totálně jinak..a to teď myslím vážně. ona by mi se do telefonu nedívala a kdybych tam měl tě pod chlapským jménem, to by bylo divnější.. jim to nedocvakcne a tohle naše, kdyby to a kdyby ono..to oni takto vůbec nepřemýšlí..
můj názor: pokud to dělá poprvé, tohle mu totálně nedojde a pak se to „provalí“ takhle nějak.. kdo už s tím zkušenost má, moc dobře ví, na co si dát pozor a sakra si ho dá a pak je to náhoda, jestli ho třeba někdo uvidí apod.. je to pořád dokola, úplně stejný-jako přes kopírák.. bohužel.
Anonymní píše:
Ano, myslím si, že někoho potkal a že má milenku, případně se chystá mít milenku. Pokud maže sms, tak si s ní určitě nepíše o miminku. Záhadné odjezdy, nepití na „pánské“ jízdě…
Někdo tu zmiňoval, že by si ji přeci neuložil pod ženským jménem. Jojo, ne každý chlap je koumák, který zahladí veškeré stopy. Spousta jich zkrátka spoléhá na to, že věříme. Stačí chvíli nevěřit a koukat a uvidíš spoustu jiných věcí.
Přeju pevné nervy, budeš je potřebovat. :?
  • Citovat
  • Upravit
192
6.2.12 15:01

Ahoj, je mi to moc lito, umim si docela presne predstavit, jak se citis, stalo se mi neco podobneho s byvalym..(i kdyz jsme jeste nemeli dite nastesti). Rekla bych, ze jeste nic poradne nezacalo, ale zacne… Tvuj manzel se zamiloval jinde, nemusi to byt na dlouho, zalezi na hodne okolnostech okolo.. Neznam ho, takze tezko radit..
Z toho, ze te prekecal na miminko a pak misto, aby preckal a pomohl ti v tom zvlastnim obdobi, co je clovek tehotny a pak, nez si jako rodina najdete nejaky rezim, si hleda milenku, je mi zle… mozna se mi jeste hodne promita nevera, co jsem zazila ja.. takze je mi zle fakt hodne.. uplne totiz znam tu bezmoc, kdy vubec nevis, co delat a kdyz se uz rozhodnes, tak on ti lze (jako v nasem pripade), a ty jak blbec se snazis vsechno zapomenout a jet dal a pak po par mesicich zjistis, ze ti lhal tehdy a porad lze.. no proste maras.. Zila jsem v tom asi dva roky, nez jsem se konecne sbalila a odesla…
Ale to ti v zadnem pripade neradim, jen pisu, jak jsem dopadla ja, ale muj pritel byl proste nevylecitelny.. to lhani narusilo uplne vsechno..
U vas to urcite dopadne lip.
Ale proste celkem urcite nekoho potkal, citi strasne vzruseni, zamilovani, sexualni napeti, je to neco jineho nez to bezvetri, co ted mate doma (9mesicu tehotna, sestinedeli atd..), asi se nudi, je to tezke, dokud dite neprijde, malokdo si umi predstavit, co to vsechno obnasi..je to opravdova zkouska vztahu.
Rekla bych, ze ji ted spis uhani a teprve se to rozjede..
A ta veta z sms, co vyvadis, to psala ona?
Tak nejak teda tipuju, ze ji pise, jak je uzasna, ze bez ni nemuze zit a ze si hned bali veci a jde za ni… A ona mu teda odpovida, co vyvadis.. On to jako samozrejme nemysli uplne vazne, ale treba muj byvaly ji to psal, samozrejme se vubec nebalil… :-) chtel mit proste oboji…
Drzim palce, at to ustojite… Tvuj urcite nebude takovy blb jako ten muj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
6.2.12 15:12

Nemusí ji nutně vykládat, že se sbalí a půjde..ten můj to nikdy neříkal.tohle téma bylo prostě totálně tabu.. ale nedokázal být beze mně, protože se zamiloval. chtěl by mít oboje, ale to jaksi prostě nejde.. ale situace byla defakto úplně stejná.. já jsem od toho šla pryč kvůli dětem, protože to si na triko nevezmu, trápím se, on taky a myslím, že žena taky..protože to musí vědět, i když ji to nikdy neřekl..a pravdu se nikdy nedozví..

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
6.2.12 15:19

Upřímně, podle indicií, které máš, bych já nedělala závěry. Jednak to může být naprosto nevinná sms od kamarádky - já takových dostávám od svých kamarádů spousty, tahají mě na kafe, na procházku, ale bez postranních úmyslů - prostě už teď do zahulený hospody chodit nemůžu (jasně, že tomu mýmu je to taky divný a hádáme se kvůli tomu), jednak to může být holka, která je zamilovaná do něj, ale je to jen jednostranné. A co se týče toho, že by milenku neměl v telefonu pod jménem Kamča H.? Jasně. Já bych si milence pojmenovala třeba jako Strejda Karel. Z toho taky nelze usuzovat, že mám incestní poměr.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky