Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No upřímně to tak vypadá,jakoby někoho měl.I když pánská jízda se dá vysvětlit,třeba ho to tam nebavilo,proto nepil a vrátil se brzo atd.Ale já bych taky měla podezření.Jenže já,kdybych měla podezření,tak se ho na rovinu hned zeptám.Obdivuju tě,že dokážeš mlčet.Klidně bych ho i vzbudila,kdyby mi to nedalo spát.Zítra si s ním o tom promluv,že chceš vysvětlení,kdo mu večer psal atd.Pokud nepřizná Kamcu H. a vymyslí si něco jinýho,tak s ní asi něco má.Prostě ti nezbyde nic jinýho,než to s ním probrat.
Cherilin píše:
No upřímně to tak vypadá,jakoby někoho měl.I když pánská jízda se dá vysvětlit,třeba ho to tam nebavilo,proto nepil a vrátil se brzo atd.Ale já bych taky měla podezření.Jenže já,kdybych měla podezření,tak se ho na rovinu hned zeptám.Obdivuju tě,že dokážeš mlčet.Klidně bych ho i vzbudila,kdyby mi to nedalo spát.Zítra si s ním o tom promluv,že chceš vysvětlení,kdo mu večer psal atd.Pokud nepřizná Kamcu H. a vymyslí si něco jinýho,tak s ní asi něco má.Prostě ti nezbyde nic jinýho,než to s ním probrat.
jo, jenže ten strach co se stane, co když řekne ano, v postýlce mi spinká 2 měsíční syn ![]()
No co mě napadlo po přečtení???? Kdyby byla jeho milenkou přeci si jí nenapíše do telefonu jako Kamču..pokud jo tak je hloupej..nevím
No vztek měl v tu chvíly možná na sebe,že to takhle podělal nebo že chyboval.Pokud by měl čistý svědomí tak Ti sms ukáže..tohle možná smrdí a možná by to chtělo utnout dokud je čas..to je můj názor..tedy jak mě to připadá ![]()
Zkus se ráno manžela zeptat kdo mu tak pozdě večer psal.
Třeba podle jeho reakce tě napadne,jestli je to opravdu tak horké nebo ne ![]()
Dokud ho nenachytáš při činu, nevyhmátneš přímo smsku nebo se nepřizná sám, tak stejně nikdy nebudeš mít jistotu, že tě podvádí. Nevěra je prokazatelná, věrnost se dokázat nedá.
Já bych se asi neptala. Pokud všechno klape. Chránila bych tak svoji rodinu. Manžel by mi nikdy neodpustil, že jsem mu prolezla mobil. Kdoví, jak to všechno je. Pokud tě i podvádí, ale jinak všechno klape a on se snaží, tak bych opravdu malému dítěti nebourala rodinu. Manžel se může zklidnit, na milenku zapomenout a soužití půjde dál.
Doporučuji přečíst Plzáka.
Jenom tak pro všechny. Nemyslím si, že bych ze sebe dělala blbce, kdybych manželovi dovolila milenku, i když jakoby tajně. Já jsem navrhovala i volný vztah, ale on na něj nepřistoupil. Zřejmě mám jiný úhel pohledu. Ale je to tím, že manžela nemiluji. Mám ho moc ráda, vážím si ho, respektuji ho, máme děti, společný majetek. Myslím si, že vztah máme vystavěný dobře, milenku bych mu dovolila. Ale to je mimo dotaz tazatelky.
omites po přečtení Plzáka se dneska na nevěru dívám už úplně jinak než v mládí a v určitých věcech máš pravdu
![]()
Ty jo já bych ho asi vzbudila, jsem takovej člověk, kterej když se něco děje tak neusne. Slušně bych poprosila o vysvětlení Kdo je Kamča, proč ty sms maže. Jestli spolu něco maj bude stopro zatloukat popřípadně tě obviní z panický žárlivosti. Jestli bude reagovat podrážděně možná trefíš do černého. Každopádně pokud nebudeš mít důkaz, nemůžeš obviňovat. Za to ho budeš víc sledovat a brzy pravdu zjistíš.
denisa 76 píše:
omites po přečtení Plzáka se dneska na nevěru dívám už úplně jinak než v mládí a v určitých věcech máš pravdu![]()
![]()
![]()
A já myslela, že tady budu za exota ![]()
Já po Plzákovi sáhla po prvním roce manželství. To jsem myslela, že vyskočím z kůže. Hodně věcí jsem pochopila a uklidnila jsem se.
Už nevím vůbec co mám dělat, díky za odpovědi… sedím v kuchyni a brečím, připadám si jak největší idiot na světě… On mě v 19 přesvědčil, ať si pořídíme miminko (nechci aby to vypadalo, jako že maličkého nemám ráda, je to to nejcennější co na světě mám), já se vzdala kvůli němu všeho, přerušila školu, společně jsme prožili idilické těhotenství, drastický porod, užívali si první chvíle s naším pokladem, těšili se až mě zkončí šestinedělí, od té doby jsme se nezastavili (nechci nikoho pohoršovat) … omlouvám se za své výlevy, ale možná některé z vás ví, jak se teď cítím
omites píše:No nejsi..jako samozřejmě,že po nevěře manžela netoužím,ale jsem v určitých věcech mnohem klidnější a věci kterých bych dřív nerozdýchala tak dnes už poberu.měla jsem rozhovor s docela zkušeným chlapíkem a ten mě tak neskutečně otevřel oči i když jsem mu nejdřív nadávala do debilů..za týden jsem si řekla vždyt on má pravdu a nějak se mě to neustále potvrzuje.denisa 76 píše:A já myslela, že tady budu za exota
omites po přečtení Plzáka se dneska na nevěru dívám už úplně jinak než v mládí a v určitých věcech máš pravdu![]()
![]()
![]()
Já po Plzákovi sáhla po prvním roce manželství. To jsem myslela, že vyskočím z kůže. Hodně věcí jsem pochopila a uklidnila jsem se.
No tak neplakej
Já bych to s ním neřešila,prootže se ti nepřizná..možná bych si ho nenápadně hlídala a pak bych mu ukázala jak je hloupej.Co dál??? No to je na Tobě a jak se to všechno vyvrbí
![]()
denisa 76 píše:omites píše:No nejsi..jako samozřejmě,že po nevěře manžela netoužím,ale jsem v určitých věcech mnohem klidnější a věci kterých bych dřív nerozdýchala tak dnes už poberu.měla jsem rozhovor s docela zkušeným chlapíkem a ten mě tak neskutečně otevřel oči i když jsem mu nejdřív nadávala do debilů..za týden jsem si řekla vždyt on má pravdu a nějak se mě to neustále potvrzuje.denisa 76 píše:A já myslela, že tady budu za exota
![]()
![]()
Můžu jenom vědět název knihy? Po zadání jeho jména mě toho v knihkupectví vyskočilo hrozně moc
Řekla bych, že se něco „děje“. Něco, co je ale nepříjemné i manželovi. Nějaká ho uhání? S někým se zapletl a přerostlo mu to přes hlavu? Neřekla bych, že to nutně musí být ve fázi „milenka se kterou spím“.
Já bych se ho v klidu, na rovinu zeptala: „Děje se něco?“ Rozuměj, s postojem, že se nechceš hádat, že jen víš, že něco není OK a tak projevuješ zájem, ptáš se. A když to popře (pokud je v tom ženská, tak asi ano, pokud něco jiného, tak by se mohl i svěřit), tak mu zkus říct, že „to jsi ráda, že jsi byla vždycky šťastná, že máš chlapa, na kterého se můžeš spolehnout, kterému můžeš důvěřovat…“.
Já bych po něm prostě hned nestartovala, dala bych mu šanci věci urovnat, ale tak, aby věděl, že něco tušíš, ale nehysterčíš. No a uvidíš, co se bude dít…
přesný název si nepamatuji..ale písnu kámošce co mě jí půjčovala.Pak co je dobrý..Proč ženy muže nechápou od Davida Grubera a Jak řešit konflikty a problémy v partnerských vztazích.Samozřejmě,že nevěra není nic omluvitelného,ale mě to ukázalo trošku pohled na danou věc a vidím to už trochu jinak..každý udělá chybu..nikdo nejsme dokonalej a hlavně to chlapy mají geneticky daný a to jaksi asi nikdo nezměníme ![]()
Nebudu to tady psát anonymně, nestydím se za to a naoplátku vás žádám o upřímné odpovědi, nechci slyšet, že si to určitě jenom namlouvám a bla bla bla, prostě vás o to žádám, protože jsem teď na dně, nemůžu spát, srdce mi bije jak lokomotiva do kopce, tlak mám asi 200/100000 a potřebuju se možná i trochu vypsat… začnu od začátku
Před 14 dny manžel jel na nějakou ,,pánskou jízdu" z které měl přijet až druhý den (měl spát u svých rodičů, ale nakonec si to prý rozmyslel) ale dorazil ve 4 ráno (nepil, divná pánská jízda)
V týdnu přišel s tím, že má za 14 dní třídní sraz v Havířově (ze základky do které chodil jen do 2. třídy - pamatuje si někdo z vás na 1. a 2. třídu?)
Dnes večer v 19.00 jsem si od něj chtěla napsat sms - o víkendu je má zadarmo, kdo má samsung ví, že když dá odeslat a poslední odeslané vyskočí mu poslední kontakty, na které byly poslány smsky, poslední byla nějaká Kamca H. Neřekla jsem ani půl slova.
Dnes v 21.00 ležíme v posteli a díváme se na televizi, začneme se mazlit a najednou slyším vibraci telefonu, říkám mu že mu asi dosla zpráva, přesvědčoval mě že ne, až jsem mu vysvětlila, že v reklamě na deodoranty nikdy nic nevibruje. Otočila jsem se taky, kdo mu píše, myslela jsem, že je to tchýně, něco jsem po ní chtěla v 19.00 (ta moje sms) a na displeji (nevim jak se pise a seru na to) bylo jmeno Kamca H. on to rozbalil a jedine co jsem vydela bylo : Copak vyvadis … Dal jsem to nevydela protoze rekl: H… a třiskl s tim telefonem o stul. Opet jsem mlcela
23.40 manžel chrape jako stare prase, sesim na posteli, divam se na nejakou totalni traparnu na prima cool a neda me ten telefon nevzit, v prijatych sms nic, v odeslanych taky nic, jenom pro mě a pro tchyni, sms pro kamcu H. ktera by mela byt mezi nama chybi ..........
diky za odpověĎ a že jste to cele přečetli