Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bohužel tě asi nepotěším, ale myslím, že tady je to snad jasné… Než si napsala o těch sms tak by se to dalo třeba ještě nějak okecat… ale bohužel… je mi to moc líto
![]()
A co s tím? to je jen na tobě… děti nemáte, tak bych na něj asi uhodila a řekla mu to narovinu.. Případně se sebrala a jela třeba na víkend k rodičům či kamarádce si vyčistit hlavu… promluvila s ním? těžko říci jaké jste povahy, zda budou lítat hrnky a talíře nebo si sednete promluvíte o tom a budete řešit co dál? a zda nějaké dál vůbec bude…
Jak ti mám otevřít oči? Bohužel, já jsem přesvědčená, že s ní něco má. Mimo být musíš, mně by se obrátil život úplně. Ani ti neumím poradit, je jen jedna věc, co bych nikdy nepřekousla a netolerovala a to je nevěra. Takže mám dost vyhraněné názory na toto. Každopádně, všechno to, co popisuješ, nasvědčuje tomu, že s ní prostě něco má. Přečíst já si v mobilu svého muže, bylo to krásné tě objímat zlatíčko…je to pravděpodobně konečná. Já bych totiž špatně snášela to dělání ze mne blbečk. a stupidníma výmluvama. U tebe už to začalo, zrušil jsemsi net, mobil je ti k ničemu, když tam je…tím to začíná…nakonec je člověk za paraniodní hysterku, co se má jít léčit. Na to já nemám žaludek.
@Neili
Tak bohužel to na mne působí jasne
Nemusi s ni treba spat, ale my s manželem proste i sms tohoto typu bereme jako podvod! Tohle se dít nema!
Neni to pekne! Preji pevne nervy ![]()
@Neili Já to měla podobně - jen ty oči mně nikdo neotevřel. Naopak i kolegyně z práce manžela(mimichodem - psycholožka, 50 let) mě přesvědčovala, že si věci jen namlouvám a že parfém, objevený ve skříni, byl pro někoho v práci na narozeniny apod.
Můžu ti říct, že to další byla jen ztracená léta…nepomohlo nic…celkem pak to lhaní trvalo asi 6 let.
V době, když jsem byla doma na nemocenské - z důvodu těhotenské nevolnosti, si společně vyjeli na týdenní dovolenou. Přišla jsem na to asi až po roce, kdy už to bylo okaté…nicméně jsem uvěřila všem lžím kolem a neutla to hned…snad mě omlouvá, že to by v té době 1. a jediný chlap v mém životě.
Ukonč tento vztah, měj se ráda…v životě potkáš někoho, s kým budeš zase šťastná… oboustranně.
Příspěvek upraven 03.05.14 v 11:38
@Neili - myslím, že je to bohužel jasné..A že jsi mu hrabala do telefonu? A co? Když je takový zbabelec, že nedokáže přijít sám..
A proto nikdy, ale opravdu nikdy nelézt někomu do mobilu…nikdy nevíme co za jobovku nás tam čeká
.
Zažila jsem něco podobnýho, takže myslím, že je to jasný a asi to nebude jednorázovej úlet. My jsme to před těma 14 lety ustáli, teď máme 2 děti a jsem přesvědčená, že se to zatím neopakovalo.
No… docela jednoznačné názory…řvu jak malá, dnes není doma - je v práci. Mám pocit, že se mi zhroutil život, netuším, co jak dále… děkuji za podporu, aspoń už si nebudu něco nalhávat sama sobě…
Já si taky myslím, že tohle je jasný… promyslela bych si, jak by to mohlo být dál, a pak bych to na něj všechno vybalila s tím, ať ze mě přestane dělat deb.la a vyklopí vše narovinu.
@Neili píše:
No… docela jednoznačné názory…řvu jak malá, dnes není doma - je v práci. Mám pocit, že se mi zhroutil život, netuším, co jak dále… děkuji za podporu, aspoń už si nebudu něco nalhávat sama sobě…
ani si neumím představit, jak ti musí být. Zkus chvilinku zastavit, odjet do zítra k rodičům, nekomunikovat s ním, vyplakat se, uklidnit se, nabýt trochu rovnováhy, tak abys o pak mohla řešit bez toho prvotního šoku. Hlavně, bude lhát, nakonec se to pravděpodobně pokusí obrátit proti tobě, něco ve smyslu, že on je lilie, ty stíhačka co fantazíruje, chce to chladnou hlavu a logický uvažování I když si neumím představit, jak bych to já dokázala, ty se o to pokus.
Jeď pryč a přemýšlej, jestli mu to chceš odpustit, když to utne, jestli se chceš snažit to zachránit, apod.
@Neili píše:
Jenom si pobreč, uleví se ti.
hlavně jak píšeš, už si nic nenalhávej, ta pravda bolí, ale tohle rozseknout musíš, stejně bys to jen valila před sebou.
A když ze mě bude nadále dělat paranoidní krávu… mám se přiznat s tím mobilem?
@Neili Docela by mě zajímalo co by ti na to všechno řekl, kdybys na něj uhodila, ale je jasný, že by nejspíš zapíral a zapíral, lhal a vymejšlel si. Radila bych ti asi to co @Jannnča pusť ho k vodě ať si za ní jde i když by jste to urovnali já už bych takovému chlapovi nevěřila. Kde máš zaručeno, že když řekne, že jde na kolo nebo někam ven, že nepůjde rovnou za ní ![]()
Společných 10 let je dlouhá doba, ale některý věci se jen protahují a buď ten konec bude teď a nebo za pár let…Přeji ať je tvé rozhodnutí správné ![]()