Podvádí přítele s kterým bydli

Anonymní
20.11.19 11:37

Podvádí přítele s kterým bydli

Dobrý den,
Prosím o anonym, chodí sem naši přátelé a přátelé přátel toho podváděného.
V našem vchodě bydlí partneři spolu.Rano jsem ho viděla jít do práce, jsme se potkali, když jsem šla domů.
Pak jsem šla ven s odpadem a viděla jsem jeho přítelkyni jak jde domů s jiným klukem. Říct mu to ale nechci. :think:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
12006
20.11.19 11:38

No a co? starej se o sebe

• načítám...
4697
20.11.19 11:39

Tvoje starosti bych chtěla mít :roll:

• načítám...
35766
20.11.19 11:41

Pak že bonzuji jen důchodkyně :mrgreen:

• načítám...
12006

A navíc kde bereš jistotu, že ho podvádí? mohl to být kamarád, opravář, člen rodiny… :nevim:

• načítám...
10244

Tak mu to neříkej. Třeba je to jen návštěva kamaráda…

• načítám...
1229

Tak tobě do toho celkem nic není…

• načítám...
2144
20.11.19 11:42

Nejsi trochu drbna? 8o Zaprvý vůbec nevíš, kdo to s ní domů šel, mohl to být kdokoliv z rodiny, jejich známých, apod. Ale i kdyby to milenec byl - co je Ti do toho?? Vedle takovejch lidí bydlet je za trest :lol:

• načítám...
6654
20.11.19 11:53

Tvuj prehled bych chtela mit. Ja ani nevim, kdo s nama bydli v ulici :lol: jinak si predstav, ze ja si domu taky vodim z pohledu nasich sousedu ciziho muze, chodime spolu i na vecere apod., nejaka dobra duse uz taky bonzovala. Akorat mela ta dotycna drbna smulu, je to totiz muj bratr. Takze mila zlata, starej se o sebe, vubec nevis jak to tam je a hlavne ti do toho nic neni.

• načítám...
41130
20.11.19 11:55
@Anonymní píše:
Dobrý den,
V našem vchodě bydlí partneři spolu.Rano jsem ho viděla jít do práce, jsme se potkali, když jsem šla domů.
Pak jsem šla ven s odpadem a viděla jsem jeho přítelkyni jak jde domů s jiným klukem. Říct mu to ale nechci. :think:

teda ty máš ale zjištěné informace :mrgreen: jestli tak trochu nekecáš ;)

• načítám...
268
20.11.19 12:02

Najdi si nejaky konicek, práci, smysl života a starej se o sebe :mavam:

• načítám...
ludmilaadamkova
20.11.19 12:11
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Pak jsem šla ven s odpadem a viděla jsem jeho přítelkyni jak jde domů s jiným klukem. Říct mu to ale nechci. :think:

Nechapu smysl zalozeni teto diskuze. Potrebujes pogratulovat?

• Upravit
Anonymní
20.11.19 12:12

To je jak stary pan nad nama. Jednou prijel tchan na motorce.Neco privezl a ja se snim bavila venku pred panelakem.Pak sel jeste knam domu na kavu.Asi za tyden me potkal stary pan co bydli nad nama. Povidal jak ma manzel krasnou motorku. Rekla jsem mu, ze manzel ma jinou motorku a toto byl tchan. Stary pan mi jen odvetil,, no ja si myslel, ze to nebyl vas manzel :lol: :potlesk:

• Upravit
Anonymní
20.11.19 12:36

Jestli spolu nic nemají, tak může chlapec počkat až se ten její vrátí z práce, ať vidí kdo byl u nich doma, v době kdy on byl v práci. :nevim: Kocour není doma, myši mají rej. :mrgreen:

• Upravit
Anonymní
20.11.19 12:39

Mohla bych toho kluka potkat i zítra, a říct mu. Do práce, do práce? A já že se ten kluk baví i s vama, kterého si vodí vaše dráha polovicka domu, když vy jste v praci :think: ;)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová