Podvod - peníze předem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:Nikdy penize predem.
Hledám práci na doma našla jsem Prace na doma.net ale chcou tam za materiál poslat 480 Kč psala jsem jim jestli to není podvod oni odepsali že je to za ten material co posílají aby si ho lidi nenechaly. Myslite ze je to podvod?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hledám práci na doma našla jsem Prace na doma.net ale chcou tam za materiál poslat 480 Kč psala jsem jim jestli to není podvod oni odepsali že je to za ten material co posílají aby si ho lidi nenechaly. Myslite ze je to podvod?
Ano, podvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ty si jako myslíš, že se jich zeptáš, jestli to není podvod a oni ti odpoví ano, milostivá paní, jsme podvodníci, nic nám neposílejte?
jasně že je, nic jim nedávej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak podvod to zrovna být nemusí. Pokud svěřují materiál naprosto cizímu člověku, naprosto chápu, že můžou chtít jistotu, že se jim vrátí. My ti tady ale asi těžko poradíme. Prověř si tu konkrétní firmu, zajeď tam, zjisti všechny informace. A nejlíp si projdi všechny firmy v okolí, které něco vyrábí a po práci na doma se poptej. Je to jistější než něco hledat na internetu. Jenže je potřeba zvednout zadek…
- Citovat
- Upravit
Ano. Je to podvod
. Všechny tady ty nabídky - plnění obálek z domu a platba předem ![]()
- Citovat
- Upravit
To bude něco typu poskladat propisky dohromady ne? kamaradka to jednou delala, už je to dýl, jestli za to zaplatila dopredu nevim, ale podvod to nebyl, jen to delala fakt jen jednou, bylo to sileny…podvod to byt muze i nemusi, projed si firmu googlem, ale poradne, kazdopadne bych do toho nesla, prace tohoto typu vetsinou opravdu nestoji za to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stačí si přečíst na tom webu jejich všeobecné obchodní podmínky, abys věděla, že nebudeš žádný jejich zaměstnanec, ale jsi kupující a nemáš šanci na tom vydělat. Jediný kdo vydělá je ta firma. A taky tam máš napsáno kdo za tím stojí - Tomáš Velcl - nechvalně známý těmito „pracemi na doma“, stačí si ho vygooglit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan prosimte nemohla by jste se zeptat kamarádky přes co ty propisky dělala (přes jakou firmu, stránku)?? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elenhorkova píše:
@debra.morgan prosimte nemohla by jste se zeptat kamarádky přes co ty propisky dělala (přes jakou firmu, stránku)?? Děkuji
To asi nemá cenu, je to řekla bych víc jak deset let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit