Podvodná firma

5
6.11.17 17:19

podvodná firma

Má někdo prosím zkušenost se zásilkovým obchodem mystickadama? Peníze za boty jsem odeslala, ale boty nepřišly! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
6.11.17 17:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.11.17 17:33

Už jen soudě dle toho webu jo. Nejde tam zvolit žádný způsob dopravy, ale doprava je skoro za 300? :roll: Platba jenom kartou.. Zítra na policii ;)

• Citovat
  • Upravit
11559
6.11.17 17:39

Vždyť se tam (snadno) nedají dohledat údaje o firmě. Obchodní podmínky také žádná sranda najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
6.11.17 17:40

A tohle není nikomu divné:
Otázka: Kolik dní přijmout balíček?
A: Vaše objednávka bude do dvou pracovních dnů po obdržení doručení platby. Obecně platí, že bude trvat 5-7 dny dostávat svou zásilku u vašich dveří (door to door). Pokud tomu tak není dorazí do 10 pracovních dnů, kontaktujte nás. My vám bude co nejdříve kontaktovat. Nejsme zodpovědní za nesprávné nebo nedoručitelné adresy. Prosím, ujistěte se, že dodací adresu, je správné doručení.

Komu není rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
6.11.17 17:42

Vrácení zboží do
Vzhledem k tomu, že náš projekt na internetu koupit, můžete není možné koupit brzké testování a na místě neviditelném, jsme vyvinuli přiznání a výměna politika se zaměřuje na služby zákazníkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
6.11.17 17:53

@Ivan PPZ :mrgreen: Google prekladac :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
6.11.17 18:24

Dej to na policii, treba se jim uz stradaji TO.
Jinak ten web tedy opravdu hraje cervenymi vykriciky. Cena divna, platba nemozna, doprava draha a neuvedena a jako prvni chybi jasny kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
6.11.17 18:51
@Ivan PPZ píše:
Vrácení zboží do
Vzhledem k tomu, že náš projekt na internetu koupit, můžete není možné koupit brzké testování a na místě neviditelném, jsme vyvinuli přiznání a výměna politika se zaměřuje na služby zákazníkům.

jako že když se mi nelíbí výsledky voleb, můžu si objednat výměnu politiků za jiné? :mrgreen:

sorry, nechci se smát cizímu neštěstí, ale tohle mě fakt pobavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
6.11.17 19:32
@dostoli píše:
Má někdo prosím zkušenost se zásilkovým obchodem mystickadama? Peníze za boty jsem odeslala, ale boty nepřišly! :zed:

nakupuj na ověřených shopech

• Citovat
  • Upravit
11559
6.11.17 20:24

Nebo alespoň ne na webech, které to úplně vykřikují do světa. Jen by mě třeba zajímalo, kam se vrací nepadnoucí zboží. A že zrovna u bot je to velmi pravděpodobné, že jen tak nepadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová