Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Má někdo prosím zkušenost se zásilkovým obchodem mystickadama? Peníze za boty jsem odeslala, ale boty nepřišly! ![]()
Už jen soudě dle toho webu jo. Nejde tam zvolit žádný způsob dopravy, ale doprava je skoro za 300?
Platba jenom kartou.. Zítra na policii ![]()
Vždyť se tam (snadno) nedají dohledat údaje o firmě. Obchodní podmínky také žádná sranda najít…
A tohle není nikomu divné:
Otázka: Kolik dní přijmout balíček?
A: Vaše objednávka bude do dvou pracovních dnů po obdržení doručení platby. Obecně platí, že bude trvat 5-7 dny dostávat svou zásilku u vašich dveří (door to door). Pokud tomu tak není dorazí do 10 pracovních dnů, kontaktujte nás. My vám bude co nejdříve kontaktovat. Nejsme zodpovědní za nesprávné nebo nedoručitelné adresy. Prosím, ujistěte se, že dodací adresu, je správné doručení.
Komu není rady…
Vrácení zboží do
Vzhledem k tomu, že náš projekt na internetu koupit, můžete není možné koupit brzké testování a na místě neviditelném, jsme vyvinuli přiznání a výměna politika se zaměřuje na služby zákazníkům.
Dej to na policii, treba se jim uz stradaji TO.
Jinak ten web tedy opravdu hraje cervenymi vykriciky. Cena divna, platba nemozna, doprava draha a neuvedena a jako prvni chybi jasny kontakt.
@Ivan PPZ píše:
Vrácení zboží do
Vzhledem k tomu, že náš projekt na internetu koupit, můžete není možné koupit brzké testování a na místě neviditelném, jsme vyvinuli přiznání a výměna politika se zaměřuje na služby zákazníkům.
jako že když se mi nelíbí výsledky voleb, můžu si objednat výměnu politiků za jiné? ![]()
sorry, nechci se smát cizímu neštěstí, ale tohle mě fakt pobavilo.
@dostoli píše:
Má někdo prosím zkušenost se zásilkovým obchodem mystickadama? Peníze za boty jsem odeslala, ale boty nepřišly!
nakupuj na ověřených shopech
Nebo alespoň ne na webech, které to úplně vykřikují do světa. Jen by mě třeba zajímalo, kam se vrací nepadnoucí zboží. A že zrovna u bot je to velmi pravděpodobné, že jen tak nepadnou.