Podvodné jednání na bazárku

325
9.2.22 09:33

podvodné jednání na bazárku

Ahoj holky, chci Vás upozornit na podvodné jednání na bazárku je to od Annizzy, chtěly ze mě vylákat peníze ale naštěstí se jim to nepodařilo. Odkaz byl na email a to saraahy009@gmail.com.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33730
9.2.22 10:44

@mimoušel O co šlo? Koukla jsem jí na profil, nikde nediskutuje, ani nic neprodává :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
9.2.22 10:57

No chtěla koupit autosedačku a poslat do Londýna, napsala, že mi pošle 2900Kč, já požadovala 1700Kč, poslala fiktivní výpis s banky, že zadala platbu ale až jí pošlu 57dolarů nebo botcoiny, tak mi přijde těch 2900Kč na účet, psala česky ale mizerně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
9.2.22 11:42
@mimoušel píše:
No chtěla koupit autosedačku a poslat do Londýna, napsala, že mi pošle 2900Kč, já požadovala 1700Kč, poslala fiktivní výpis s banky, že zadala platbu ale až jí pošlu 57dolarů nebo botcoiny, tak mi přijde těch 2900Kč na účet, psala česky ale mizerně.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a to se ti stalo poprvé? tyhle podvody běží už spoustu roků - na to se snad už nikdo nenachytá :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
9.2.22 11:49

Taky mi před pár dny psala, že koupí autosedačku! 8o Přišlo mi divné, že mi hned chtěla převést peníze na účet. Navíc chtěla komunikovat v angličtině. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
9.2.22 12:08

Mně paní také psala. Měla jsem jí napsat na mail a ta její reakce byla krajně podezřelá, tak jsem už nepsala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.2.22 12:28

Jj vcera som taky dostala mail. Podvod! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33730
9.2.22 12:39
@mimoušel píše:

Tohle je už x let starý, fakt to ještě někoho překvapí? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
9.2.22 12:51

Taky mi nepřijde nějak extra užitečné zas a znova psát na diskuze taková varování. Už jen ta logika, že já někomu zaplatím, abych mohl něco prodat… :think:
Panuje názor, že tyhle „diuné“ podmínky jsou tam úmyslně, aby se hned odfiltroval ten, co na to neskočí a nemusel se s ním ztrácet čas. A z toho skokana se pak dá dostat víc peněz, protože je přístupnější argumentům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
9.2.22 15:31

@arinecka No překvapí, když je to poprvé a to inzeruji už dlouho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
9.2.22 15:36

No, překvapit by nemělo, když to má jít „ke všem čertům“. Už jen to je nápadné, pak ta ochota plati víc, klidně platít třeba další 2000 Kč za dopravu - pořád nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová