Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci Vás upozornit na podvodné jednání na bazárku je to od Annizzy, chtěly ze mě vylákat peníze ale naštěstí se jim to nepodařilo. Odkaz byl na email a to saraahy009@gmail.com.
@mimoušel O co šlo? Koukla jsem jí na profil, nikde nediskutuje, ani nic neprodává ![]()
No chtěla koupit autosedačku a poslat do Londýna, napsala, že mi pošle 2900Kč, já požadovala 1700Kč, poslala fiktivní výpis s banky, že zadala platbu ale až jí pošlu 57dolarů nebo botcoiny, tak mi přijde těch 2900Kč na účet, psala česky ale mizerně.
@mimoušel píše:
No chtěla koupit autosedačku a poslat do Londýna, napsala, že mi pošle 2900Kč, já požadovala 1700Kč, poslala fiktivní výpis s banky, že zadala platbu ale až jí pošlu 57dolarů nebo botcoiny, tak mi přijde těch 2900Kč na účet, psala česky ale mizerně.
Taky mi před pár dny psala, že koupí autosedačku!
Přišlo mi divné, že mi hned chtěla převést peníze na účet. Navíc chtěla komunikovat v angličtině. ![]()
Mně paní také psala. Měla jsem jí napsat na mail a ta její reakce byla krajně podezřelá, tak jsem už nepsala… ![]()
@mimoušel píše:
Tohle je už x let starý, fakt to ještě někoho překvapí?
![]()
Taky mi nepřijde nějak extra užitečné zas a znova psát na diskuze taková varování. Už jen ta logika, že já někomu zaplatím, abych mohl něco prodat… ![]()
Panuje názor, že tyhle „diuné“ podmínky jsou tam úmyslně, aby se hned odfiltroval ten, co na to neskočí a nemusel se s ním ztrácet čas. A z toho skokana se pak dá dostat víc peněz, protože je přístupnější argumentům.
@arinecka No překvapí, když je to poprvé a to inzeruji už dlouho. ![]()
No, překvapit by nemělo, když to má jít „ke všem čertům“. Už jen to je nápadné, pak ta ochota plati víc, klidně platít třeba další 2000 Kč za dopravu - pořád nic?