Prasknutí v hlavě

42
9.2.22 00:57

Prasknutí v hlavě

Zdravím, tohle mi nedá spát, ale již několik let mám někdy takový pocit prasknutí v hlavě a hned potom jako by mi tam tekla teplá tekutina, chvíli to bolí a tak do třiceti vteřin je to zase v pohodě. Zažil to už někdo z Vás? Ví někdo, o co jde? Já se už ptala mé Dr. když jsem byla mladší, tak ta to jaksi obešla, prohledala jsem diskuze v anglických fórech a nemůžu najít žádnou odpověď. :nevim: Většinou se mi to stane tak jednou za půl roku, takže než se dostanu ke své nové Dr tak na to zase zapomenu. Hlavně si na to vzpomenu v noci nebo o víkendech, když moje Dr není k dispozici. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
166
9.2.22 01:03

@Hannah92 já to mam od malá.. když blbě hnu hlavou tak mi v zadní části hlavy něco praskne a začne mě pálit v té oblasti mozek.. trvá to par sekund ale vždy se leknu a vždy to trochu boli… nenapadlo mě s tím nic dělat ale přítel trvá na to zajit si k doktorovi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
9.2.22 01:17

Joo taky to občas mám. Pocit lupnutí a rozlití tepla, nepříjemný pocit a za pár chvil dobrý… Byla jsem na CT i magnetu, EEG (ne kvůli tomuto primárně) a nic nenalezeno. Takže za mě nic vážného nejspíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9032
9.2.22 05:55

Mám taky, někdy i bez lupnutí. Za sebou dvě MMR mozku z jiných důvodů. A vše ok. Žádný nález. Osobně mám dojem, že to mám od krční páteře. Úpony po lebce běží poměrně vysoko a mám pocit, že by to mohlo být něco jako jak se říká „zaskočená krev“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.2.22 08:15

Divný

No pro mě je strašně zajímavý, že nikdo nemá přímou odpověď, co by to mohlo být, i doktoři to neví. 🙆🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová