Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, tohle mi nedá spát, ale již několik let mám někdy takový pocit prasknutí v hlavě a hned potom jako by mi tam tekla teplá tekutina, chvíli to bolí a tak do třiceti vteřin je to zase v pohodě. Zažil to už někdo z Vás? Ví někdo, o co jde? Já se už ptala mé Dr. když jsem byla mladší, tak ta to jaksi obešla, prohledala jsem diskuze v anglických fórech a nemůžu najít žádnou odpověď.
Většinou se mi to stane tak jednou za půl roku, takže než se dostanu ke své nové Dr tak na to zase zapomenu. Hlavně si na to vzpomenu v noci nebo o víkendech, když moje Dr není k dispozici. ![]()
@Hannah92 já to mam od malá.. když blbě hnu hlavou tak mi v zadní části hlavy něco praskne a začne mě pálit v té oblasti mozek.. trvá to par sekund ale vždy se leknu a vždy to trochu boli… nenapadlo mě s tím nic dělat ale přítel trvá na to zajit si k doktorovi …
Joo taky to občas mám. Pocit lupnutí a rozlití tepla, nepříjemný pocit a za pár chvil dobrý… Byla jsem na CT i magnetu, EEG (ne kvůli tomuto primárně) a nic nenalezeno. Takže za mě nic vážného nejspíš.
Mám taky, někdy i bez lupnutí. Za sebou dvě MMR mozku z jiných důvodů. A vše ok. Žádný nález. Osobně mám dojem, že to mám od krční páteře. Úpony po lebce běží poměrně vysoko a mám pocit, že by to mohlo být něco jako jak se říká „zaskočená krev“ ![]()
No pro mě je strašně zajímavý, že nikdo nemá přímou odpověď, co by to mohlo být, i doktoři to neví. 🙆🏻♀️