Podvodník v rodině
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podvodník v rodině
Dobrý den,
zajímal by mne názor zkušenějších na situaci. Vzdálená příbuzná si,
po mnoha partnerských zklamáních, našla nového partnera. Partner nejdříve
neměl kde bydlet, neměl práci, klasickým způsobem jej „zachraňovala“.
Nu, a zachránila jej tak úspěšně, že se chlapík aktuálně topí
v penězích. Na tom by nebylo nic špatného, holka si konečně zaslouží
svůj kousek štěstí. Jenže, ukázalo se, že dotyčný odseděl 7 let za
finanční podvody (proto byl bez peněz a bydlení) a jeho aktuální aktivity
jsou, podle článků v Hospodářských novinách i diskuzí na finančních
serverech, letadlo.
Několik příbuzných už do jeho projektu peníze poslalo . Naslibováno mají 20% ročního zhodnocení.
A další lanaří
. Jedním z nahlodaných je můj
chlap a na mně jdou mrákoty
Co byste dělali na mém místě? Přeposlání článků nezabralo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Kopretina2222 píše:
Dobrý den,
zajímal by mne názor zkušenějších na situaci. Vzdálená příbuzná si, po mnoha partnerských zklamáních, našla nového partnera. Partner nejdříve neměl kde bydlet, neměl práci, klasickým způsobem jej „zachraňovala“. Nu, a zachránila jej tak úspěšně, že se chlapík aktuálně topí v penězích. Na tom by nebylo nic špatného, holka si konečně zaslouží svůj kousek štěstí. Jenže, ukázalo se, že dotyčný odseděl 7 let za finanční podvody (proto byl bez peněz a bydlení) a jeho aktuální aktivity jsou, podle článků v Hospodářských novinách i diskuzí na finančních serverech, letadlo.
Několik příbuzných už do jeho projektu peníze poslalo. Naslibováno mají 20% ročního zhodnocení. A další lanaří
. Jedním z nahlodaných je můj chlap a na mně jdou mrákoty
![]()
Předpokládám, že každý v tomto příběhu má občanku a je svéprávný. Pokud se někdo ujme chlapa bez práce, jeho věc. Pokud někdo investuje do letadla, jeho věc. Jediné, co by mi vadilo jsou takové investice u manžela, které dotýkají přímo mě. Ale to u nás nehrozí. Manžel je natolik inteligentní, že je mu jasné, že pokud chce opravdu vydělat, tak se může spolehnout jen sám na sebe. 20% je absolutně nereálné zhodnocení, ať už se jedná o cokoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jejich boj. Kdyz nekdo naslibuje zhodnocení 20% tak průměrně inteligentnimu člověku je jasný, že je to podvod. Jediný co tak bych to zakázala manželovi. O jaký částky se jedná?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Všichni mají občanku ale někteří už hooodně dlouho. Co vím, tak
třeba tchýně v tom utopila 50T a jelikož jsem PROTi, určitě ani o všem
nevím. Jde o něco jako „kryptoměna“ ale o opravdovou krypto se
nejedná. Ale lidé na to slyší, protože na tom přece už hodně lidí
vydělalo. Fakt jsme bezradná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kopretina2222 píše:
Dobrý den,
zajímal by mne názor zkušenějších na situaci. Vzdálená příbuzná si, po mnoha partnerských zklamáních, našla nového partnera. Partner nejdříve neměl kde bydlet, neměl práci, klasickým způsobem jej „zachraňovala“. Nu, a zachránila jej tak úspěšně, že se chlapík aktuálně topí v penězích. Na tom by nebylo nic špatného, holka si konečně zaslouží svůj kousek štěstí. Jenže, ukázalo se, že dotyčný odseděl 7 let za finanční podvody (proto byl bez peněz a bydlení) a jeho aktuální aktivity jsou, podle článků v Hospodářských novinách i diskuzí na finančních serverech, letadlo.
Několik příbuzných už do jeho projektu peníze poslalo. Naslibováno mají 20% ročního zhodnocení. A další lanaří
![]()
Domluvila bych jen muži, jste manželé. Ostatní bych asi informovala a rozhodnutí nechala na nich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kopretina2222 píše:
Dobrý den,
![]()
Asi bych manžela polila studenou vodou, aby se mu rozsvítilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kopretina2222 píše:
Dobrý den,
![]()
No, co bych dělala… my s manželem o rodinných financích rozhodujeme
společně, takže bychom se prostě dohodli, že do toho buď nepůjdeme vůbec
nebo (pokud by manžel na tom z nějakého důvodu trval) jen takovou
částkou, kterou nebudeme v rodinném rozpočtu postrádat
Nic dalšího k řešení není, ostatní příbuzní jsou snad
svéprávní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kopretina2222 píše:Řekni jim svůj názor a víc nikoho nepřesvědčuj. Akorát budeš za tu, co jim to nepřeje!
@JancaS84Všichni mají občanku ale někteří už hooodně dlouho. Co vím, tak třeba tchýně v tom utopila 50T a jelikož jsem PROTi, určitě ani o všem nevím. Jde o něco jako „kryptoměna“ ale o opravdovou krypto se nejedná. Ale lidé na to slyší, protože na tom přece už hodně lidí vydělalo.Fakt jsme bezradná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já bych je všechny varovala, aby do toho rozhodně necpali VŠECHNY svoje
úspory, a pamatovali na to, že není 100% jistota návratu.
A sama bych se na tom nepodílela nijak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kopretina2222 píše:
Dobrý den,
![]()
Prostě se potřebují spálit. Po tom, co se tady poslední dva roky děje, mi takových lidí není líto. Informace mají, pokud se rozhodli naložit s nima takhle, je to jejich věc. Podle mě je nepřemluvíš.
Zkus nějak ochránit svoje vlastní peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kopretina2222 Zablokovala bych manželovi přístup k penězům a rodinu bych varovala. Hádám nejsou nesvepravni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jestli je do toho manžel tak hrrr, tak společně vyčlenťe nějakou
částku, která vás v rozpočtu nebude bolet, z mé zkušenosti, lepší se
jednou spálit, než donekonečna vysvětlovat
Pak budeš moct chodit a říkat, já ti to říkala, nebo, to ti to minule
nestačilo no a kdyby to náhodou vyšlo, tak tě
třeba pozve na večeři nebo na výlet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@inkakřivák píše:
@Kopretina2222 Zablokovala bych manželovi přístup k penězům a rodinu bych varovala. Hádám nejsou nesvepravni.
jak bys zablokovala manželovi přístup ke společným financím??? To mě
fakt zajímá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@welovefashion vyluxovala bych mu ho. Pokud by se nedal přesvědčit. Bohudiky není idiot, není to třeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@inkakřivák píše:
@welovefashion vyluxovala bych mu ho. Pokud by se nedal přesvědčit. Bohudiky není idiot, není to třeba.
nechci ti brát iluze, ale to by si většina chlapů fakt nenechala líbit, podle mě je potřeba diskuze a kompromis i nad z mého pohledu úplně hloupým nápadem, protože vím, že třeba ten druhý to jako hloupý nápad nebere…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Rodina o mně nemá zájem
- Vztahy s manželovou rodinou
- Jak si odpočinout od rodiny
- Oslava narozenin, když se dvě strany rodiny nemají rádi.
- Situace v rodině přítele...
- Podvodnice parfém vinted
- Jeho rodina mě nepřijala
- Nikdo z rodiny mi nechce jít na promoci