Podzim a my?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
459
10.10.23 07:02

Já podzim miluju. Vsechno si po tom hektickem lete tak sedne :srdce::dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.10.23 07:52

Teď momentálně jdu na 40 minut cvičit. Doporučuji. Udělá to dobře. Pak dám sprchu. Oháknu se a půjdu do práce. Chtěli jsme do obchodu. Ale musím do práce o hodinu dřív. Tak nakupování počká odpoledme. Koupila jsem si hezké svetry. Už jsem je vytáhla. Ještě nosím stále 3/4 kalhoty. Mám teda raději období od jara do hezkého podzimu. Dokud je to jen na sukně/šaty/kraťasy. To je značka ideál. Ale přizpůsobím se i jinému počasí. Dělat si to umouněné období hezčí, ať je fajn. Mi nejvíc vadí, že je ráno šero, když se vstává. Ale zvyknu si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.10.23 08:01

Co je na tematu podzimu tak intimniho a citlivého, ze je pouzit anonym? 8o

• Citovat
  • Upravit
22926
10.10.23 08:08

Jsem rak, miluju jaro a léto, babí léto.. tohle počasí je pro mě depresivní. Ze zimy mám ráda jen možnost s dětmi sáňkovat/lyžovat a Vánoce, to je celé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
10.10.23 08:13

Baví mě jen dělat výzdobu na Halloween, jinak ne. Nemám ráda ty utahané dny, venku se nedá být moc dlouho když je ošklivo, jedno dítko už mám nemocný, druhé mi taky začíná huhlat. Já miluju léto, když můžeme být celý den venku, u bazénu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
10.10.23 08:23

Podzim nemám ráda. Jasně, začátek podzimu je pěkný, bývá relativně teplo, slunečno, padá krásné barevné listí…to se asi nemůže nikomu nelíbit. Ale pro mě je podzim hlavně to, co přijde potom, listopad, prosinec, je zima, déšť, sychravo, šedivo, nedá se skoro být venku. A to nemám ráda. Společně s mizernou zimou, která je v posledních letech v ČR, podzim a zimu nemusím. Miluju jaro (a to jsem alergička), vše se probouzí, vše je krásně barevné, takové pozitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
10.10.23 09:47

Já teda léto opravdu upřímně nesnáším, podzim je velka úleva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.23 09:50

Já mám podzim moc ráda. Těším se na svoje uklidňující procházky barevným lesem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.10.23 09:59

Jinak me prekvapuje, kolik z vas „nesnasi“ nejake obdobi. Ukazuje to takovou tu typickou ceskou nespokojenost se vsim. Ja se teda snazim hledat na vsem neco pozitivniho. Je hic, ze se mi lepej stehna k sobe? Hnus, ale po praci muzu hopsnout do prehrady prece! Prsi? No, tak nebude prochazka, ale zalezu si s knizkou do pelechu. Ono to vecne takhle nebude ;) A za me neexistuje spatne pocasi, jen spatne obleceni lide ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
10.10.23 11:22

Mám ráda všechna roční období, nejméně teda léto kvůli velkému vedru, ale i na tom létě se najde něco pěkného - dlouhé letní večery, dlouho světlo, koupání atd.
Na podzimu mám ráda barevné listí, procházky a celkové ochlazení.
Na zimě miluji Vánoce, když je sníh tak je to moc fajn.
Na jaře mám moc ráda jak se příroda probouzí.

Jen ty procházky na podzim letos nebudou. Teda snad budou, jen pomalé a krátké. Mám zlomeninu nártních kostí, takže než to rozejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.10.23 11:36
@unuděná píše:
Jinak me prekvapuje, kolik z vas „nesnasi“ nejake obdobi. Ukazuje to takovou tu typickou ceskou nespokojenost se vsim. Ja se teda snazim hledat na vsem neco pozitivniho. Je hic, ze se mi lepej stehna k sobe? Hnus, ale po praci muzu hopsnout do prehrady prece! Prsi? No, tak nebude prochazka, ale zalezu si s knizkou do pelechu. Ono to vecne takhle nebude ;) A za me neexistuje spatne pocasi, jen spatne obleceni lide ;) :mavam:

To právě v létě neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24723
10.10.23 12:18

Hezký podzim můžu, ale zimu nesnáším, zvlášť tu naši hnusnou, blátivou, tmavou. Miluju jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.10.23 12:22
@terien píše:
To právě v létě neplatí.

Ale jo, i tam to plati ;) taky za me leto je „nejhorsi“, zvlast kdyz clovek musi MHD do prace, kde nema ani vetrak natoz klimosku, ale zase se v lete da delat mraky veci, kterrle jindy ne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
10.10.23 12:27

Podzim mám nejradši. Mám ráda a když zima ráno zalézá úplně pod nehty. Všude to tak zvláštně voní. Listí, žaludy, kaštany, mech, travá, jabka…
Výzdobu ještě nemám. Zato máme papírového draka ze včerejška. Vystřihla jsem ho z počmàraných papíru.
Máme pytlík kaštanů asi budou odpoledne zvířátka. Ještě mám čas na vytvoření podzimního věnce a koše na balkon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28959
10.10.23 12:31

Mně už je to tak nějak jedno, jaké je roční období. Mám ráda babí léto s barevnými listy na podzim, chumelenice v zimě, první jarní teplé dny na jaře, kdy všechno rozkvétá a je takové svěží i léto, kdy je příjemně teplo, voní letní louka a svítí sluníčko nebo chvilka před bouřkou a bouřka. Každé období má svoje kouzlo :nevim:

A na jakoukoliv výzdobu si nepotrpím, takže se mě ta podzimní taktéž netýká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová