Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poslední dobou mám ráda podzim. Je pěkně slunečný a má úžasné barvy. Není už horko. Dá se toho plno dělat. Zimu mám ráda taky. Sauna, bazén, zapálit svíčku, lehnout si pod deku a pohoda. Horko nesnáším, do toho létající a kousající hmyz apod. Nenávidím jaro. Věčně prší, vítr, bláto. Navíc jsem alergická na pyly takže mě to otravuje. U mě vítězí zima.
@unuděná píše:
Ale jo, i tam to platitaky za me leto je „nejhorsi“, zvlast kdyz clovek musi MHD do prace, kde nema ani vetrak natoz klimosku, ale zase se v lete da delat mraky veci, kterrle jindy ne
Když je vedro na padnutí, tak nevím, co by si měl člověk oblict, aby si ulevil.
@terien píše:
Když je vedro na padnutí, tak nevím, co by si měl člověk oblict, aby si ulevil.
Tak si pogoogli. Je spousta materialu, ktere te vlastne ochlazuji
ale rozumim ti, taky se radeji priobleknu, nez nemit uz co svleknout ![]()
@unuděná píše:
Tak si pogoogli. Je spousta materialu, ktere te vlastne ochlazujiale rozumim ti, taky se radeji priobleknu, nez nemit uz co svleknout
To já vím, ale obecně vzato to v létě stojí za houno.
@terien píše:
To já vím, ale obecně vzato to v létě stojí za houno.
No tak zase ve stinu na zahrade u bazenu s vychlazenym drinkem a melounem to za houno nestoji zejo
zalezi, co musis delat. Delnici co kopou vykopy asi taky nemiluji destivy podzim, to je jasny ![]()
Já jsem jarní člověk. Miluju, když příroda začíná pučet
když je víc světla a já můžu po dlouhé zimě zase pořádně ven posedět na zahradě, hrabat se v hlíně atd.
Podzim beru na milost takový, jako byl třeba v neděli. Sluníčko, 18-20 stupňů, kafe na zahrádce
Včera to byla tragédie. A dnes ještě větší - odpadla jsem já i děti ![]()
Jo a výzdobu nemáme, barák teď máme obehnaný lešením ![]()
Pozdim mam rada, Halloween je super, pro pumpkin spice bych zabijela
akorat u nas teda skoro kazdy den prsi ![]()
Konečně začíná moje období. Léto nenávidím čím dál více, podzim a ještě ten pleskavy, pošmourný, plný mlhy, mokrých stromů, tlejícího listí…dušičkové období joo to je moje…jako děcko jsem v tomto počasí trávila nejvíce času..po lesích, loukách. Zima je taky fajn, ale musí být sníh a mrazy.
Halloween neuznávam, to u nás doma nemá co dělat, ale suché květiny z podzimní suché trávy si dělám doma do vázy. Budeme teď dělat kaštanová zvířátka s dětmi, sbírat barevné listy. Manžel chodí fotit, takže půjdem s ním.
Příspěvek upraven 10.10.23 v 19:25
@unuděná píše:
No tak zase ve stinu na zahrade u bazenu s vychlazenym drinkem a melounem to za houno nestoji zejozalezi, co musis delat. Delnici co kopou vykopy asi taky nemiluji destivy podzim, to je jasny
Pokud si můžu vybrat, vyměním to za podzimní procházku a svařák.
@terien píše:
Pokud si můžu vybrat, vyměním to za podzimní procházku a svařák.
No když ty si vybrat nemůžeš, o tom to je. A je super najít si v každém období to dobré. Protože když nic jiného, máš jistotu, že za pár měsíců skončí ![]()
@unuděná píše:
No když ty si vybrat nemůžeš, o tom to je. A je super najít si v každém období to dobré. Protože když nic jiného, máš jistotu, že za pár měsíců skončí
Zaplať pánbůh