Podzim a my?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3734
10.10.23 15:10

Poslední dobou mám ráda podzim. Je pěkně slunečný a má úžasné barvy. Není už horko. Dá se toho plno dělat. Zimu mám ráda taky. Sauna, bazén, zapálit svíčku, lehnout si pod deku a pohoda. Horko nesnáším, do toho létající a kousající hmyz apod. Nenávidím jaro. Věčně prší, vítr, bláto. Navíc jsem alergická na pyly takže mě to otravuje. U mě vítězí zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.10.23 15:21
@unuděná píše:
Ale jo, i tam to plati ;) taky za me leto je „nejhorsi“, zvlast kdyz clovek musi MHD do prace, kde nema ani vetrak natoz klimosku, ale zase se v lete da delat mraky veci, kterrle jindy ne 8)

Když je vedro na padnutí, tak nevím, co by si měl člověk oblict, aby si ulevil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.10.23 15:23
@terien píše:
Když je vedro na padnutí, tak nevím, co by si měl člověk oblict, aby si ulevil.

Tak si pogoogli. Je spousta materialu, ktere te vlastne ochlazuji ;) ale rozumim ti, taky se radeji priobleknu, nez nemit uz co svleknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.10.23 15:34
@unuděná píše:
Tak si pogoogli. Je spousta materialu, ktere te vlastne ochlazuji ;) ale rozumim ti, taky se radeji priobleknu, nez nemit uz co svleknout :mrgreen:

To já vím, ale obecně vzato to v létě stojí za houno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.10.23 15:35
@terien píše:
To já vím, ale obecně vzato to v létě stojí za houno.

No tak zase ve stinu na zahrade u bazenu s vychlazenym drinkem a melounem to za houno nestoji zejo :mrgreen: zalezi, co musis delat. Delnici co kopou vykopy asi taky nemiluji destivy podzim, to je jasny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4906
10.10.23 16:54

Já jsem jarní člověk. Miluju, když příroda začíná pučet :srdce: když je víc světla a já můžu po dlouhé zimě zase pořádně ven posedět na zahradě, hrabat se v hlíně atd.
Podzim beru na milost takový, jako byl třeba v neděli. Sluníčko, 18-20 stupňů, kafe na zahrádce :) Včera to byla tragédie. A dnes ještě větší - odpadla jsem já i děti :roll:
Jo a výzdobu nemáme, barák teď máme obehnaný lešením :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
10.10.23 17:40

Pozdim mam rada, Halloween je super, pro pumpkin spice bych zabijela :lol: akorat u nas teda skoro kazdy den prsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
10.10.23 19:22

Konečně začíná moje období. Léto nenávidím čím dál více, podzim a ještě ten pleskavy, pošmourný, plný mlhy, mokrých stromů, tlejícího listí…dušičkové období joo to je moje…jako děcko jsem v tomto počasí trávila nejvíce času..po lesích, loukách. Zima je taky fajn, ale musí být sníh a mrazy.
Halloween neuznávam, to u nás doma nemá co dělat, ale suché květiny z podzimní suché trávy si dělám doma do vázy. Budeme teď dělat kaštanová zvířátka s dětmi, sbírat barevné listy. Manžel chodí fotit, takže půjdem s ním.

Příspěvek upraven 10.10.23 v 19:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.10.23 19:23
@unuděná píše:
No tak zase ve stinu na zahrade u bazenu s vychlazenym drinkem a melounem to za houno nestoji zejo :mrgreen: zalezi, co musis delat. Delnici co kopou vykopy asi taky nemiluji destivy podzim, to je jasny :lol:

Pokud si můžu vybrat, vyměním to za podzimní procházku a svařák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
10.10.23 22:45

Chci 25 stupňů po celý rok☀️.. zima?? Brrr..🥶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.10.23 06:43
@terien píše:
Pokud si můžu vybrat, vyměním to za podzimní procházku a svařák.

No když ty si vybrat nemůžeš, o tom to je. A je super najít si v každém období to dobré. Protože když nic jiného, máš jistotu, že za pár měsíců skončí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.10.23 07:15
@unuděná píše:
No když ty si vybrat nemůžeš, o tom to je. A je super najít si v každém období to dobré. Protože když nic jiného, máš jistotu, že za pár měsíců skončí :kytka:

Zaplať pánbůh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová