Vysazení HA a nasazení tělíska

63
9.10.23 08:25

Vysazeni ha a nasazeni teliska

Zdravim, tento patek me ceka zavedeni teliska, tuto sobotu jsem si vzala posledni prasek antikoncepce po nekolika letech. Rozhodla jsem se pro zmenu, mam vice duvodu. Uzivala jsem novynette a budu mit hormonalni telisko. Co tak mohu ocekavat? Docetla jsem se dokonce i pribirani, akne apod. Mel to nekdo podobne? Nebo prave naopak? Ja nikdy problem s akne nemela, jen trochu v puberte, pribrala jsem trochu pri nasazeni HA. Dekuji t stejne nazory. Uvitam kazdy detail: bolest, prubeh zavadeni i doba po zavedeni, dekuji. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1350
9.10.23 08:33
@amuuk píše:
Zdravim, tento patek me ceka zavedeni teliska, tuto sobotu jsem si vzala posledni prasek antikoncepce po nekolika letech. Rozhodla jsem se pro zmenu, mam vice duvodu. Uzivala jsem novynette a budu mit hormonalni telisko. Co tak mohu ocekavat? Docetla jsem se dokonce i pribirani, akne apod. Mel to nekdo podobne? Nebo prave naopak? Ja nikdy problem s akne nemela, jen trochu v puberte, pribrala jsem trochu pri nasazeni HA. Dekuji t stejne nazory. Uvitam kazdy detail: bolest, prubeh zavadeni i doba po zavedeni, dekuji. :?
Žádný problém jsem neměla - ani akné, ani přibírání. Ze začátku mě trápilo špinění, do půl roku to přestalo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
9.10.23 09:24

Já neměla nic… ani přibíraní, ani akné, ani špinění…jen asi týden. A od té doby nic.. pohoda. V březnu už to bude pět let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.10.23 09:52

Na mě to nemělo skoro žádný vliv… nepociťovala jsem žádné extra vedlejší účinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie