Podzim a my?

Anonymní
9.10.23 23:56

Podzim a my?????????????

Čaukyyy🤪
tak co jak si užíváte podzim?🍂 konkrétně co děláte? Mate výzdoby?🎃 Já se na podzim hrozně těšila, nevím proč, asi to je tím že toho horka mám po krk..😣 já mám raději když je venku zima, zatopím v krbu, dám teplou koupel, udělám si čaj a nějaký jídlo, zapálím skořicovou svíčku, lehnu do postele, a celý den jen koukám na filmy..🍂 Miluji když jdu ven a mohu si vzít pletený svetr☺️ 🧥a zbožňuji tu vůni listů🍁 ale horší je zase to vstávání do práce či školy.. to jako nesnáším..🙏 ale Nějak jsem si oblíbila zimu, horko je fajn max když se jede k moři, jinak mě to u nás někde na rybníku neba a každý den dokola…🫣 v horku mě neláká si ani lehnout a koukat filmy.. dokonce se ani najíst teplého jídla… přijde mi že to léto je čím dal tím víc nudný.. mnoho žáků a studentů se těšilo na prázdniny, a skoro každý vypráví že to bylo o ničem.. 🤷🏻‍♀️ I dost známých se těšilo na zimu… jak to máte vy?☺️

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16393
10.10.23 00:06
@Anonymní píše: Čaukyyy🤪
tak co jak si užíváte podzim?🍂 konkrétně co děláte? Mate výzdoby?🎃 Já se na podzim hrozně těšila, nevím proč, asi to je tím že toho horka mám po krk..😣 já mám raději když je venku zima, zatopím v krbu, dám teplou koupel, udělám si čaj a nějaký jídlo, zapálím skořicovou svíčku, lehnu do postele, a celý den jen koukám na filmy..🍂 Miluji když jdu ven a mohu si vzít pletený svetr☺️ 🧥a zbožňuji tu vůni listů🍁 ale horší je zase to vstávání do práce či školy.. to jako nesnáším..🙏 ale Nějak jsem si oblíbila zimu, horko je fajn max když se jede k moři, jinak mě to u nás někde na rybníku neba a každý den dokola…🫣 v horku mě neláká si ani lehnout a koukat filmy.. dokonce se ani najíst teplého jídla… přijde mi že to léto je čím dal tím víc nudný.. mnoho žáků a studentů se těšilo na prázdniny, a skoro každý vypráví že to bylo o ničem.. 🤷🏻‍♀️ I dost známých se těšilo na zimu… jak to máte vy?☺️

Já mám nejraději jaro. Přijde teplejší počasí, vse kvete. Nesnáším horko. Ani venku, ani doma, nedá se pořádně spát a když se potom, jsem nervózní. Fakt to není pro mě. Podzim ujde, zimu taky nemusím :mrgreen: To mě zase nebaví to navlékání vrstev na sebe, ale zase mě baví odhazovat sníh :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
10.10.23 00:07

Na podzim miluji ty barvy listí, jak se úžasně ty stromy zabarví… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11850
10.10.23 02:34

Každé roční období má něco…
Taky nemám moc ráda horko. Nicméně zas teď s ohledem na to že mám dvě mimina je pro mě zima mnohem více otravná…protoze jedno dítě bliknes, oblikas druhý, prvnímu je horko tak se svlika, tak ho znova oblikas, do toho se druhý pokadi takže musíš svliknout, prebalit, oblíknout, pak prebalit to první protože ten samý případ…a než se dostanete takhle po obědě ven tak je tma 😂 🙈 minule s novorozencem a batoletem to ještě šlo..teď se dvěma batolaty to bude peklo 😂 😅 ale snad bude aspoň pár dní sníh aby si to trochu užili 😊
No..vzhledem k detickam u mě žádné vyvalovani se doma v klidu u filmu nebo knihy nehrozí…na dekorování taky nemám čas a ani mě to nebaví. Vánoce budou maratonem návštěv (i když na ty se těším) a na rozzářena ocicka děti u stromečku (světýlka 😍) a možná bude chvilka i na nějaké ty pohádky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
10.10.23 05:52

Já mám třeba ze všech období nejraději léto.
Ale nechápu, proč to tady vkládáš anonymně. To je nějaké intimní téma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
10.10.23 05:57

Nejraději mám léto. Zimu nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
10.10.23 06:02

Celodenni ležení v posteli, krmení se a sledování filmů praktikuju, jen když marodím.
Miluju jaro a léto, kdy vyjedu na celodenní cyklovýlet, cestou se vykoupu v řece, večer je dlouho světlo a sedíme s přáteli na zahrádce u dobře vychlazeného piva.
Ale i podzim umí být pěkný, ten letošní zatím nemá chybu.
Nerada leden a únor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
10.10.23 06:10

Podzim
Zima
Jaro
Leto

Opravdu nesnasim horka a cim jsem starsi tim je to horsi. Cele leto se tesim az se ochladi a vcerejsich 6 stupnu me zahralo u srdicka :srdce: ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.10.23 06:26

Miluju podzim, takže jsem teď absolutně spokojená. Zima mi nevadí, takže pro mě teď nastává super období. Užiju si teplou módu, punče, svařáky, procházky, cvičení, lenošení,… konečně se pořádně vyspím. Léto bych klidně zrušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
10.10.23 06:27

Miluju podzim, je to nostalgie…vcera jsem upatlala venecek na dvere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
10.10.23 06:37
@jamik1416 píše:
Já mám třeba ze všech období nejraději léto.
Ale nechápu, proč to tady vkládáš anonymně. To je nějaké intimní téma?
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.10.23 06:38

Miluji podzim, ochlazení, vůně tlející přírody, barevné listí, i mlhavá rána a propršené dny :srdce: Výzdobu teda nedělám, maximálně si zapálíme svíčku a pak na dušičky zajdeme na hřbitovy. Nicméně mě se u nás nejvíc líbí, že se roční období střídají a tak se mám vždy na co těšit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
10.10.23 06:39

@Taky jedna Prej 6 stupňů mě zahřálo u srdíčka. :mrgreen: Pobavilas. Ale rozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21646
10.10.23 06:47

Nesnáším zimu. Moje optimální teplota je kolem 30°

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15313
10.10.23 06:54

Podzim mám rada, jen když je slunečno, barevné listí, to je hezke, když se dá byt venku a je příjemně. Pokud je dešťivo zamračeno, tak mě to nebavi. Zimu nemám rada vůbec, pro mě období o ničem, nejhorší měsíce v roce leden, únor. Jaro mám moc rada, když se příroda probouzí, hned je vsechno víc pozitivní, léto miluju. Teplo, dlouhé večery, koupání v bazenu, lezení na zahrade v houpací síti s knizkou, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová