Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mrkni na HMko treba.Nebo Carters. Z tama jsem ja overaly, co ty myslis, brala rada. A bazarky jsou jich taky urco plny.
Lidl má ale letos jsem je ještě neviděla v nabidce. Možná lidlshop.
Tchibo (ted tam maji softshellovy), Lidl, Kik…+ bazarky, jak je uvedeno vyse. Nechapu anonym u podobnych diskuzi ![]()
https://www.lidl-shop.cz/…100263092006?…
Nebo na foto, ale divci, kdyz ustrihnes ty ruzovy usi, tak je unisex
A kolik ma stat? Reima ma do 98 s tim, ze je to ale vyrazne vetsi. Take je ma ale pomerne drahe. Koukni treba na Reima Myytti
Příspěvek upraven 02.09.19 v 21:17
@Cuddy píše:
@Bubla Bůčková to neni overal ale fusak, ne?
No má to ty rukávy a dáš to do autosedačky
lehký šustak, dáš na pyžamo a jdeš ![]()
@Bubla Bůčková to jo, ale co s takto oblecenym ditetem ve skolce? Se dite akorat vztekne, ze nemuze chodit a zabava začíná.
@Cuddy píše:
@Bubla Bůčková to jo, ale co s takto oblecenym ditetem ve skolce? Se dite akorat vztekne, ze nemuze chodit a zabava začíná.
Já pochopila, že je to pro mladší, které nechce moc budit a jen musí se nima a pak jedou zpátky domů ![]()
Díky na bazárky jsem už také koukala, ale našla jsem jen do vel. 92, lidl shop má bohužel jen holčičí a tchibo softsheel, no nic budu hledat dál i tak děkuji, jo jinak bylo to myšlené, že mladšího stejně musím vzbudit… díky
Dobrý večer, maminky prosím nevíte, kde sehnat nějaký podzimní asi lépe fleesový overal pro dítě? Všude jsem našla jsem do velikosti 92, můj mladší syn má velikost 92, takže bych radějivel. 98, ale už fakt nevím, kde hledat. Vozím ráno staršího syna do školky a mladší syn by nejraději spinkal, ale musím ho vzbudit a staršího odvézt, jenomže nám strašně dlouho trvá se vypravit, tak by mi pomohl overálek a rovnou mladšího do něj obléknout a nezdržovat se více vrstvým oblečením… děkuji za radu