Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chystáte se některá do kina na Řachandu? Podle ukázek se zdá povedená
hlavně kostýmy vypadají skvěle… Tak snad z toho nebude nějaka slátanina ![]()
Kostýmy vypadají na české poměry výborně, ale po zkušenosti s novýma pohádkama už se raději moc netěším, abych nebyla zklamaná.
Nech si tu reklamu, není to tvoje první diskuze na toto téma
v jiné diskuzi se zas soutěží, že
… opravdu trapné tyhle diskuze.
Proboha, kolikrat to sem das?! Vcera dvakrat… a jeste s reklamou na soutez. ![]()
Bracha tam hraje v komparzu
tak jsme cela rodina natěšena! Na tom snad není nic špatného.. proste se tesim ![]()
@Vme píše:
Ahoj holky, chystáte se některá do kina na Řachandu? Podle ukázek se zdá povedenáhlavně kostýmy vypadají skvěle… Tak snad z toho nebude nějaka slátanina
Do kina se nechystám, na pohádky si vždycky počkám v televizi. Ale kdyby tam hrála moje ségra, tak bych asi šla i do kina ![]()
1.- debilní název (ale já jsem zaujatá, naše dětská kinematografie posledních let stojí za houby)
2.- běž s tou reklamou do háje, prosímtě, to miluji takové anonymy s pěti příspěvky, z nichž čtyři jsou promování jedné a té samé věci. Jedna diskuse na tohle téma už tu byla, tak stačí ![]()
@Kajuli píše:
1.- debilní název (ale já jsem zaujatá, naše dětská kinematografie posledních let stojí za houby)
2.- běž s tou reklamou do háje, prosímtě, to miluji takové anonymy s pěti příspěvky, z nichž čtyři jsou promování jedné a té samé věci. Jedna diskuse na tohle téma už tu byla, tak stačí
2 diskuze… myslím, že by bylo vhodné kdyby @admin smazal, je to opravdu okatá reklama…
@Callipo90 píše:
2 diskuze… myslím, že by bylo vhodné kdyby @admin smazal, je to opravdu okatá reklama…
Tradicí je, že admin maže diskuse zásadně na přání zakladatelky, také ty s kontroverzními tématy, která se nehodí všem do krámu. Reklama si tu vždy nějakou chvíli pobude ![]()
Holky, včera jsem z toho mela vazne radost.. Po skoro 3 letech doma kolem mne začínalo něco zajimaveho-myslím bracha v kine.. a ja osobne jsem ráda za každý tip na vikend (kde je neco zadarmo) nebo soutěž (kde se dá něco vyhrat).
Sem chodim pro rady od začátku těhotenství..Jen jsem vždycky našla otevřenou diskuzi.. Jestli myslíte, že jsem nějaký reklam. specialiata
.. adminovi napíšu ať to smaže.. Je mi to jedno, ale moc nechápu ty reakce ![]()
@KPKristy píše:
Tradicí je, že admin maže diskuse zásadně na přání zakladatelky, také ty s kontroverzními tématy, která se nehodí všem do krámu. Reklama si tu vždy nějakou chvíli pobude
Aha a já blbá myslela, že reklama tu nemá co dělat
no ale poučila jsem se už jednou, že se vůbec namáhám. Už jednou jsem tu zahlídla podobnou reklamu na nějakou nebankovní společnost, taktéž nováčci s profilovými fotkami v kravatách vychvalovali bankovní produkty těchto podvodníků a nabízeli své služby myslím dokonce a admin to ještě posvětil, že se tu třeba někdo něco dozví a diskuzi nechal.
@Vme píše:
Holky, včera jsem z toho mela vazne radost.. Po skoro 3 letech doma kolem mne začínalo něco zajimaveho-myslím bracha v kine.. a ja osobne jsem ráda za každý tip na vikend (kde je neco zadarmo) nebo soutěž (kde se dá něco vyhrat).
Sem chodim pro rady od začátku těhotenství..Jen jsem vždycky našla otevřenou diskuzi.. Jestli myslíte, že jsem nějaký reklam. specialiata.. adminovi napíšu ať to smaže.. Je mi to jedno, ale moc nechápu ty reakce
Tak mu to tedy napiš, díky ![]()
Je to pryc @Callipo90
každopádně v praci jsem taky mela soudce z lidu..kteří hledali neco, kde nic nebylo..málem jsem zapomnela ![]()
@Františka85 my vždycky čekáme bůhví co na Vanoce
Si pamatuji když jsme byli mali, tak pokaždé ke stromecku byla pecka ![]()