Pohádka Řachanda do kina

Vme
11
18.2.16 00:23

Pohádka Řachanda do kina

Ahoj holky, chystáte se některá do kina na Řachandu? Podle ukázek se zdá povedená :potlesk: hlavně kostýmy vypadají skvěle… Tak snad z toho nebude nějaka slátanina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
738
18.2.16 06:08

Kostýmy vypadají na české poměry výborně, ale po zkušenosti s novýma pohádkama už se raději moc netěším, abych nebyla zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.2.16 07:32

Nech si tu reklamu, není to tvoje první diskuze na toto téma ;) v jiné diskuzi se zas soutěží, že ;)… opravdu trapné tyhle diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7749
18.2.16 08:00

Ne, odpuzuje mě už ten název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
18.2.16 08:08

Proboha, kolikrat to sem das?! Vcera dvakrat… a jeste s reklamou na soutez. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vme
11
18.2.16 08:14

Bracha tam hraje v komparzu :srdce: tak jsme cela rodina natěšena! Na tom snad není nic špatného.. proste se tesim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.2.16 08:26
@Vme píše:
Ahoj holky, chystáte se některá do kina na Řachandu? Podle ukázek se zdá povedená :potlesk: hlavně kostýmy vypadají skvěle… Tak snad z toho nebude nějaka slátanina :think:

Do kina se nechystám, na pohádky si vždycky počkám v televizi. Ale kdyby tam hrála moje ségra, tak bych asi šla i do kina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
18.2.16 08:36

1.- debilní název (ale já jsem zaujatá, naše dětská kinematografie posledních let stojí za houby)
2.- běž s tou reklamou do háje, prosímtě, to miluji takové anonymy s pěti příspěvky, z nichž čtyři jsou promování jedné a té samé věci. Jedna diskuse na tohle téma už tu byla, tak stačí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.2.16 08:39
@Kajuli píše:
1.- debilní název (ale já jsem zaujatá, naše dětská kinematografie posledních let stojí za houby)
2.- běž s tou reklamou do háje, prosímtě, to miluji takové anonymy s pěti příspěvky, z nichž čtyři jsou promování jedné a té samé věci. Jedna diskuse na tohle téma už tu byla, tak stačí :zed:

2 diskuze… myslím, že by bylo vhodné kdyby @admin smazal, je to opravdu okatá reklama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.2.16 09:15
@Callipo90 píše:
2 diskuze… myslím, že by bylo vhodné kdyby @admin smazal, je to opravdu okatá reklama…

Tradicí je, že admin maže diskuse zásadně na přání zakladatelky, také ty s kontroverzními tématy, která se nehodí všem do krámu. Reklama si tu vždy nějakou chvíli pobude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vme
11
18.2.16 09:30

Holky, včera jsem z toho mela vazne radost.. Po skoro 3 letech doma kolem mne začínalo něco zajimaveho-myslím bracha v kine.. a ja osobne jsem ráda za každý tip na vikend (kde je neco zadarmo) nebo soutěž (kde se dá něco vyhrat).
Sem chodim pro rady od začátku těhotenství..Jen jsem vždycky našla otevřenou diskuzi.. Jestli myslíte, že jsem nějaký reklam. specialiata :lol:.. adminovi napíšu ať to smaže.. Je mi to jedno, ale moc nechápu ty reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.2.16 09:42
@KPKristy píše:
Tradicí je, že admin maže diskuse zásadně na přání zakladatelky, také ty s kontroverzními tématy, která se nehodí všem do krámu. Reklama si tu vždy nějakou chvíli pobude ;)

Aha a já blbá myslela, že reklama tu nemá co dělat :think: :roll: no ale poučila jsem se už jednou, že se vůbec namáhám. Už jednou jsem tu zahlídla podobnou reklamu na nějakou nebankovní společnost, taktéž nováčci s profilovými fotkami v kravatách vychvalovali bankovní produkty těchto podvodníků a nabízeli své služby myslím dokonce a admin to ještě posvětil, že se tu třeba někdo něco dozví a diskuzi nechal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.2.16 09:43
@Vme píše:
Holky, včera jsem z toho mela vazne radost.. Po skoro 3 letech doma kolem mne začínalo něco zajimaveho-myslím bracha v kine.. a ja osobne jsem ráda za každý tip na vikend (kde je neco zadarmo) nebo soutěž (kde se dá něco vyhrat).
Sem chodim pro rady od začátku těhotenství..Jen jsem vždycky našla otevřenou diskuzi.. Jestli myslíte, že jsem nějaký reklam. specialiata :lol:.. adminovi napíšu ať to smaže.. Je mi to jedno, ale moc nechápu ty reakce :kytka:

Tak mu to tedy napiš, díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vme
11
18.2.16 11:32

Je to pryc @Callipo90 :nevim: každopádně v praci jsem taky mela soudce z lidu..kteří hledali neco, kde nic nebylo..málem jsem zapomnela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vme
11
18.2.16 11:34

@Františka85 my vždycky čekáme bůhví co na Vanoce 8) Si pamatuji když jsme byli mali, tak pokaždé ke stromecku byla pecka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí