Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, byli jste někdo na této pohádce? Na zakončení prázdnin u nás bude kopa dětí (od 4 let po pubertu) a ve stejné době bude v blízkém kině tato pohádka. Stojí za to na ni jít nebo máme raději vymyslet jiný program? ![]()
Pochválila to i Mirka Spáčilová, takže asi super. Taky se chystáme.
Dík za názory, kdybych šla sama s klukem, neptala bych se, ale budeme brát s sebou celou bandu ![]()
Byla jsem s dětma včera. Pěkné, jenom mě rušilo pojídání popcornu asi 10 dětí za náma, bohužel v našem kině jej dostanete v šustivých sáčcích, né v papírových krabicích. ![]()
Já byla nadšená, pohádka mi udělala dobře na duši a i reakce dětského publika byla příznivá. POhádka pro děti i dospělé.
Ta diskuze mi jde do rány, možná zrovna dneska se tam vydáme. Mám jen dotaz, bude pohádka i pro téměř čtyřletýho kluka? Už celkem kouká i na hraný pohádky, ale přecijen, taky jsem v ukázkách viděla docela děsivýho vlka
nebude se bát?
Děvčata, co ten vlk. Dá to ten můj 5letý strašpytel?
On se teda bojí, i když se jen v kině zhasne. Ale o vlkovi kritikové psali (nevím, jestli ta Spáčilová), že slabším povahám může přivodit i pěknou noční můru. Tak nevím, jestli mám syna lámat a nemám jít na Kluse raději sama. ![]()
@Wiolla Nad tím teď právě taky dumám, já ho viděla jen v tý ukázce a lekla jsem se
Ale zase syn neni nijak zvlášť citlivej, teď třeba kouká na Sněhurku a tam jsou taky strašidelný scény ![]()
My na tom byli - pohádka se mi líbila (ale Tajemství staré bambitky bylo mnohem lepší). Vlk byl děsivej… ale celkově si myslím, že to je pohádka určená spíše pro menší děti
A ještě jeden dotaz, existuje dneska v kině něco jako dětská vstupenka? Teď dělám rezervaci a nic takovýho se mi tam neukázalo. Chystáme se do cinema city
@Temaho Jo, v Brně dětská za 139 Kč, dospělácká za 169 Kč. A to se vyplatí!
![]()