Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nemáte někdo tip na pohádkovou knížku s takovými klasickými pohádkami, jako je sůl nad zlato, smolíček apod. která by měla navíc pěkné obrázky? Dívala jsem se po knihkupectvích, ale mám pocit že ty pohádky jsou moc moderní. Potřebuji to pro svou 18měsíční dceru. Teď jsme dočetli Křemílka a Vochomůrku. Předtím jsme četli různě postahované pohádky z internetu. Chtěla bych ji nějakou knížku koupit, ale nemůžu si vybrat. Díky za tipy.
ahoj,
tak to gratuluju, že už jste přečetli celou knížku !!! ![]()
já mám ty klasické pohádky ještě z mého dětství, takže doporučuji projít antikvariáty…
Irias + štěpán 17,5 m
Ahoj Brum, zrovna nedávno jsem se dívala na Levné knihy a mají tam i klasický pohádky. Např. se chystám pro tyhle - www.levneknihy.cz/…ilZbozi.aspx?… a tyhle - www.levneknihy.cz/…ilZbozi.aspx?…
Katka
AHOJKY tak zrovna tuhle knihu mám ještě po sobě, a je výborná, akorát je to napsáno trošku „staročeštinou“, takže některé obraty a slova je třeba vysvětlit i mé 8leté dceři. Tak ať se kniha líbí!!! Ahojky I.
Ahoj,
nám se nejvíc z pohádkových knížek osvědčuje bezkonkurenčně Špalíček pohádek od Františka Hrubína. Krom pohádek pro větší děti je tam spousta básniček. jakub naprosto zbožňuje veršované pohádky O nezbedných kůzlatech a spol., myslím, že pro batolecí kategorii jsou ideální. Ale netuším, kdy naposled vyšel Špalíček v reedici, snad v antikvariátech…
Veru