Pohádkové Česko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
26.8.12 09:34

MY jsme registrovaní v pohádkovém česku už rok a půl. Ale je fakt, že o tom moc lidí neví, mají malou reklamu.My jsme jezdili kolem Škody na nákup a líbil se nám ten skřítek Pěšinka tak jsme se šli poptat co to je.Ale s kočárkem se nikam moc nedá jít.

• Citovat
  • Upravit
236
27.8.12 14:20

S tím kočárkem souhlasím. Moc nerozumím tomu, proč některé ty cyklotrasy v Pohádkovém Česku mají kolem 40 km - to by mě zajímalo, kolik dětí to ujede. A na procházku s kočárkem je to teda pořádná dálka:-O No my byly s malou v zoo - s kočárkem. A teď jsem chtěla body z trasy Okolo Olešné, je to totiž kousek od nás (ale okruh 40 km), takže jsem jela na kole k dvěma stanovištím, zjistila 2 písmenka a zbytek jsem si správně tipla doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.8.12 15:28

prosím o radu

Holky, můžete mi, prosím, poradit. Chtěla bych vyrazit na výlet na Kokořínsko se skřítkem Pěšinkou a kolem Máchova jezera. Nevíte jestli je to schůdné s kočárkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
27.8.12 16:49
@smutnous píše:
Holky, můžete mi, prosím, poradit. Chtěla bych vyrazit na výlet na Kokořínsko se skřítkem Pěšinkou a kolem Máchova jezera. Nevíte jestli je to schůdné s kočárkem?

Nevím, ale taky se tam chystáme. Ten Mácháč si myslím že bude s kočárkem ok.Byli jsme v tom kempu BOrný a celé je to tam protkané buď asfaltovýma cestičkama nebo lesníma cestama ale takovýma těma širokýma kde projede i auto nebo traktor. Jinak kolem Mácháče je všude asfaltový povrch.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
27.8.12 16:51

NA ten Kokořín se chystáme s krosničkou. V popisu trasy je „vystoupáme sklaní roklí“ Já jsem tam byla naposledy ještě jako těhotná a bylo to hodně do kopce lesem.Dalo se to nějak obejít i po asfaltce jak jezdí auta.Ale nevím jestli celá trasa.
Mají stránku na facebooku, tak se tam zkusím zeptat těch co tam byly.

• Citovat
  • Upravit
7
27.8.12 21:10
@zichisek píše:
NA ten Kokořín se chystáme s krosničkou. V popisu trasy je „vystoupáme sklaní roklí“ Já jsem tam byla naposledy ještě jako těhotná a bylo to hodně do kopce lesem.Dalo se to nějak obejít i po asfaltce jak jezdí auta.Ale nevím jestli celá trasa.
Mají stránku na facebooku, tak se tam zkusím zeptat těch co tam byly.

No uvidím jestli se teda na ten Kokořín vydám. Mácháč asi zkusím. Děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
27.8.12 21:23

My jsme Mácháč obcházeli před měsícem a dá se to v pohodě. (Naše zatím nejschůdnější trasa.)
S tím Kokořínskem dejte vědět, také mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
10.9.12 01:37

Pěkný den,

všechny cestovatele se skřítky moc zdravím. I nám jde sbírání pomalu - máme zatím dva kody - z turisticke stezky Stříbrná Krasavice (Pardubický kraj) a pak z cyklotúry Hrubá skála.

Plánujeme Kunětickou Horu a možná Litomyšl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
10.9.12 01:44

Trasa se skřítkem Pěšinkou Stříbrná Krasavice tedy pro kočárek moc není. Má 3 hvězdičky z 5, co se týče obtížnosti. Syn nám po cestě usnul, a kdybych s ním šla sama, tak bych se asi přizabila. Některé úseky jsou spíše na krosničku než kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.10.12 12:47

Tak my jsme se letos se synkem oťukávali..ale příští rok snad nějaké bodíky nasbíráme:) Na co hezkého sbíráte vy? Možná zvládneme ještě podz
imní ZOO v Hodoníně:) Pro naši velkou smůllu Lešná v pohádkových místech není a to si myslím, že je to jedna z nejkrásnějších ZOO u nás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.10.12 12:59

@alaasek taky jsme byli v Lešné a je to opravdu krásná zoo.
My máme už skřítka Pěšinku a teď šetříme na skřítka Kolečka. Líbí se mi ty trička nebo dres na kolo, ale malá má teprve 2 roky a bylo by jí to velké.

• Citovat
  • Upravit
25
20.11.12 22:21

@zichisek Já si nasbírám body a jak bude mít synek z toho větší rozum poobjednávám co bude chtít..snad to nepropásnu:) Myslím, že to bude skřítek..jen nevím který.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.2.13 09:53

Ahojky!
Koukala jsem na stránky pohádkové česko a nejdou mi otevřít pravidla a ani pohádkové cíle, jak to tedy funguje? Pochopila jsem, že se asi musím registrovat a pak dostanu nějakou kart, je to tak? A je to zdarma?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
14.2.13 10:30

Jj, zaregistruješ se a přijde ti kartička- nám ji tedy dali rovnou na Kuksu, takže ji mívají i na některých památkách. Je to zdarma. Na tu kartičku ti buď načítají body přímo na místě, kde se platí vstupné (hrady, zámky, bobové dráhy, apod.) nebo u skřítka Kolečka a Pěšinky, kde se body získávají za absolvování nějaké trasy, pak po návratu domů zadáš heslo, které jsi po cestě získala (na trasách bývá rozmístěno pár tabulí, na každé je kvíz, ze kterého ti vyjde jedno písmenko a z toho pak poskládáš to heslo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.2.13 18:58

Tak to je supr, to s jdu hned zaregistrovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí