Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, mám možná hloupý dotaz, ale do teď jsme zatím sbírali bodíky jen za vstupné do Zoo, včera jsme byli ale v Ostravské Zoo a zapisovali jsme si písmenka z kvízu - teď ale nevím, zda se mají ještě nějak zpřeházet a složit z nich nějaké slovo? Zadala jsem je tak, jak šli postupně a hlásí mi to špatný kód ![]()
Ahoj, písmenka se přeházet nemají- asi jste na některou otázku odpověděli špatně. To heslo je vždycky nějaké slovo, tak se podívej na to, co vám vyšlo a jestli třeba nahrazením nějakého písmenka jiným nevznikne nějaké slovo.
Tak to je divné, 100% jistá jsem si nebyla u dvou otázek, ty ostatní byli lehké nebo jsme je vyčetli přímo na cedulích u zvířat, a i když u těch nejistých dosadím to jiné písmenko, tak stejně nic nevychází, tak nevím
Ale děkuji za odpověď. Kdyby jste náhodou někdo měl to heslo z Ostravské Zoo, tak se když tak prosím ozvěte, napsala bych, co vyšlo nám ![]()
@zichisek Už to mám
Děkuji za reakci, měla jsme špatně ještě první písmeno, tak mi to nedávalo smysl ![]()
V pátek byli děti s dědou a babičkou v ZOO LIBEREC. Bohužel nenašli všechny kartičky Pohádkového česka - chybí nám 1 a 5. Nedaří se nám sestavit slovo Neporadil by nám někdo?
Děkuji
Ahoj maminky,
v sobotu jsme byli v ZOO Hluboká a přehlídli jsme otázky č. 3 a 4. Neporadil by nám prosím někdo, nebo nenapsal, jaké otázky tam byli.
Děkuji
Nevím, zda je to ještě aktuální, ale heslo z Liberecké Zoo když tak máme ![]()
Ahoj holky, tak Pohádkové Česko bohužel končí
Napadlo mě, že bychom si mohly ještě vzájemně vyměnit kódy, dokud jdou objednat ceny, co vy na to?
@Sabi.M píše:
Ahoj holky, tak Pohádkové Česko bohužel končíNapadlo mě, že bychom si mohly ještě vzájemně vyměnit kódy, dokud jdou objednat ceny, co vy na to?
Fakt končí? Odkud máte tuto informaci? Já ji na netu nenašla ![]()
Edit : jo, už to vidím na facebooku
@Sabi.M píše:
Ahoj holky, tak Pohádkové Česko bohužel končíNapadlo mě, že bychom si mohly ještě vzájemně vyměnit kódy, dokud jdou objednat ceny, co vy na to?
Ahoj všichni!
Já jsem určitě pro! Už jsme si se Sabi. M kody vyměnily
Pokud souhlasíte i ostatní dejte vědět. Díky
My jsme s Pohádkovým Českem také soutěžili. Mrzí nás, že končí…Kódu máme několik, prošli a projeli jsme hodně tras. Ráda bych také vyměnila kódy.
Ahoj,
omlouvam se za pridrzly dotaz, ale byla byste nektera ochotna podelit se o ziskane kody bez vymeny? Jediny kod ktery jsme zadavali byl ve Dvore Kralove a bohuzel jsem si ho nepoznamenal. Vzhledem k tomu ze jiz akce vpodstate skoncila, potreboval bych rychle sehnat 400 bodu, abychom meli na vytouzene tricko… Bohuzel jsme ho nestihli ziskat korektne… ![]()
Predem moc dekuji.
Tak jsem koukala, že už ani hrníčky v obchůdku nejsou…takže jsem rychle aspoň nakoupila trika, protože jinak už fakt nevím, co bych si tam vybrala…doby, kdy tam byly ty pěkné cyklodresy jsou dávno pryč…