Pohádkové Česko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1072
13.6.13 09:42

Ahoj holky, mám možná hloupý dotaz, ale do teď jsme zatím sbírali bodíky jen za vstupné do Zoo, včera jsme byli ale v Ostravské Zoo a zapisovali jsme si písmenka z kvízu - teď ale nevím, zda se mají ještě nějak zpřeházet a složit z nich nějaké slovo? Zadala jsem je tak, jak šli postupně a hlásí mi to špatný kód :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
13.6.13 09:49

Ahoj, písmenka se přeházet nemají- asi jste na některou otázku odpověděli špatně. To heslo je vždycky nějaké slovo, tak se podívej na to, co vám vyšlo a jestli třeba nahrazením nějakého písmenka jiným nevznikne nějaké slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
13.6.13 09:56

Tak to je divné, 100% jistá jsem si nebyla u dvou otázek, ty ostatní byli lehké nebo jsme je vyčetli přímo na cedulích u zvířat, a i když u těch nejistých dosadím to jiné písmenko, tak stejně nic nevychází, tak nevím :nevim: :lol: Ale děkuji za odpověď. Kdyby jste náhodou někdo měl to heslo z Ostravské Zoo, tak se když tak prosím ozvěte, napsala bych, co vyšlo nám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
13.6.13 10:34

@Sabi.M my máme heslo ze zoo ostrava, tak kdyžtak napiš SZ

• Citovat
  • Upravit
1072
13.6.13 11:34

@zichisek Už to mám :lol: Děkuji za reakci, měla jsme špatně ještě první písmeno, tak mi to nedávalo smysl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sazinka2
12.8.13 13:05

ZOO

V pátek byli děti s dědou a babičkou v ZOO LIBEREC. Bohužel nenašli všechny kartičky Pohádkového česka - chybí nám 1 a 5. Nedaří se nám sestavit slovo Neporadil by nám někdo?

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
25.8.13 15:41

ZOO Hluboká

Ahoj maminky,
v sobotu jsme byli v ZOO Hluboká a přehlídli jsme otázky č. 3 a 4. Neporadil by nám prosím někdo, nebo nenapsal, jaké otázky tam byli.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
10.10.13 16:21

Nevím, zda je to ještě aktuální, ale heslo z Liberecké Zoo když tak máme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
21.7.14 18:47

Ahoj holky, tak Pohádkové Česko bohužel končí :( Napadlo mě, že bychom si mohly ještě vzájemně vyměnit kódy, dokud jdou objednat ceny, co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
21.7.14 21:17
@Sabi.M píše:
Ahoj holky, tak Pohádkové Česko bohužel končí :( Napadlo mě, že bychom si mohly ještě vzájemně vyměnit kódy, dokud jdou objednat ceny, co vy na to?

Fakt končí? Odkud máte tuto informaci? Já ji na netu nenašla :think:

Edit : jo, už to vidím na facebooku

• Citovat
  • Upravit
50
22.7.14 11:35
@Sabi.M píše:
Ahoj holky, tak Pohádkové Česko bohužel končí :( Napadlo mě, že bychom si mohly ještě vzájemně vyměnit kódy, dokud jdou objednat ceny, co vy na to?

Ahoj všichni!
Já jsem určitě pro! Už jsme si se Sabi. M kody vyměnily :) Pokud souhlasíte i ostatní dejte vědět. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
22.7.14 11:42

Souhlasím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.14 21:37

My jsme s Pohádkovým Českem také soutěžili. Mrzí nás, že končí…Kódu máme několik, prošli a projeli jsme hodně tras. Ráda bych také vyměnila kódy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.8.14 21:42

kody

Ahoj,

omlouvam se za pridrzly dotaz, ale byla byste nektera ochotna podelit se o ziskane kody bez vymeny? Jediny kod ktery jsme zadavali byl ve Dvore Kralove a bohuzel jsem si ho nepoznamenal. Vzhledem k tomu ze jiz akce vpodstate skoncila, potreboval bych rychle sehnat 400 bodu, abychom meli na vytouzene tricko… Bohuzel jsme ho nestihli ziskat korektne… :(

Predem moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
12.8.14 13:48

Tak jsem koukala, že už ani hrníčky v obchůdku nejsou…takže jsem rychle aspoň nakoupila trika, protože jinak už fakt nevím, co bych si tam vybrala…doby, kdy tam byly ty pěkné cyklodresy jsou dávno pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí