Francouzská riviéra

585
18.8.12 14:32

Francouzská riviéra

Ahoj maminky,

nemáte někdo zkušenosti s dovčou na Fr. Riviéře? Cannes, Nice apod.? Jaké počasí bývá na začátku září? Děkujuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5505
18.8.12 14:40

Pred par tydny jsme se odtamtud vratili - nadhera, rozhodne doporucuji Nice oproti Cannes. Obe dve mesta jsou hodne „porustena“, bohuzel, ale stare mesto Nice s pristavem - ulicky, restaurace, plaze, to je parada. Na zacatku zari tam bude urcite nadherne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
18.8.12 14:54

Mně se líbilo tam i tam (Nice i Cannes), krásný města i pláž super, počasí bude určitě ještě fajn :palec: Kam tedy znovu už nemusím, to je St. Tropez :nevim: - mrňavý a na koupání nic moc.. V Nice mě žahla medúza, ale svalnatý plavčík hned pomohl :palec: :mrgreen: A ještě jsem tam v noci v parku vymetla brutálně.. exkrement :oops:.. (podotýkám střízlivá!)..čili osobně mám radši Cannes :hug: :mrgreen: navíc ta pláž se mi líbila víc. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
585
18.8.12 14:59

A poradíte nějaký konkrétní hotel? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
18.8.12 15:10
@ilyz píše:
A poradíte nějaký konkrétní hotel? :)

Já už si to nepamatuju, ten náš.. :? Ale v Nice máš přímo u pláže legendární hotel Negresco :palec: Ovšem pálka to bude asi dobrá :lol:

• Citovat
  • Upravit
5505
18.8.12 15:13

Swiss Hotel v Nice je nadherny - ve skale primo u plaze a stareho mesto, ale palka to bude asi taky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.8.12 16:34

Ahoj, koncem srpna jsme byli v Cannes v hotelu Cannnes riviera, takovy mensi hotylek na strese ma bazen. Navstivili jsme i monaco a st. tropez. Monaco nadherne ale koupani nevim v st. tropez se mi moc nelibilo. Takze za me doporucuji Cannes. V zari tam bude urcite moc hezky a bude teple more, ted v tom srpnu bylo docela studene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.8.12 17:11

Začátek září je fr. riviéra v poho - teplo, teplé moře :mavam:

St-Tropez není na koupání nic moc, my bydleli kdysi v kempu asi dva kilometry od něj… to je spíš na výlet, okouknout - bylo tam pěkně, ale trošku mě to zklamalo, fakt ve filmu to vypadá jinak :mrgreen:

jinak to, že je tam studenější moře je pravda, kdysi jsem strávila na pobřeží květen-červen, koupat se dalo, ale voda ledová. Tak snad v tom září už to je lepší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix