Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
nemáte někdo zkušenosti s dovčou na Fr. Riviéře? Cannes, Nice apod.? Jaké počasí bývá na začátku září? Děkujuu
Pred par tydny jsme se odtamtud vratili - nadhera, rozhodne doporucuji Nice oproti Cannes. Obe dve mesta jsou hodne „porustena“, bohuzel, ale stare mesto Nice s pristavem - ulicky, restaurace, plaze, to je parada. Na zacatku zari tam bude urcite nadherne!
Mně se líbilo tam i tam (Nice i Cannes), krásný města i pláž super, počasí bude určitě ještě fajn
Kam tedy znovu už nemusím, to je St. Tropez
- mrňavý a na koupání nic moc.. V Nice mě žahla medúza, ale svalnatý plavčík hned pomohl
A ještě jsem tam v noci v parku vymetla brutálně.. exkrement
.. (podotýkám střízlivá!)..čili osobně mám radši Cannes
navíc ta pláž se mi líbila víc. ![]()
Swiss Hotel v Nice je nadherny - ve skale primo u plaze a stareho mesto, ale palka to bude asi taky ![]()
Ahoj, koncem srpna jsme byli v Cannes v hotelu Cannnes riviera, takovy mensi hotylek na strese ma bazen. Navstivili jsme i monaco a st. tropez. Monaco nadherne ale koupani nevim v st. tropez se mi moc nelibilo. Takze za me doporucuji Cannes. V zari tam bude urcite moc hezky a bude teple more, ted v tom srpnu bylo docela studene.
Začátek září je fr. riviéra v poho - teplo, teplé moře ![]()
St-Tropez není na koupání nic moc, my bydleli kdysi v kempu asi dva kilometry od něj… to je spíš na výlet, okouknout - bylo tam pěkně, ale trošku mě to zklamalo, fakt ve filmu to vypadá jinak ![]()
jinak to, že je tam studenější moře je pravda, kdysi jsem strávila na pobřeží květen-červen, koupat se dalo, ale voda ledová. Tak snad v tom září už to je lepší ![]()