Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My letošní léto frčíme s pohádkovým Českem, děti už mají body na trika a na kšiltovky a teď si šlapeme pro hrnek:-)
@me2dova píše:
My letošní léto frčíme s pohádkovým Českem, děti už mají body na trika a na kšiltovky a teď si šlapeme pro hrnek:-)
Teda tak to závidím. Já mám toto léto pech, že vyrážím do krajů, kde to vůbec není ![]()
Když jsme se vyškrábali na Říp, tak tam bylo zavřeno a v zoo jsme byli týden před tím, než to dali do zoo. ![]()
Je fakt, že třeba v Zoo Ostrava jsme byli nějak v květnu a že by tam byly nějaké cedule se skřítkama jsem si nevšimla…ale fakt je ten, že my jsme to zaregistrovali až teď v červenci, takže možná jsem to jen přehlídla. Taky mě to mrzí:-)
Pro nás to takly zatím není aktuální, dceři je rok a půl, ale pas a kartu máme hned jak to začlo, takže se už těšíme.
@Terrad píše:
Pro nás to takly zatím není aktuální, dceři je rok a půl, ale pas a kartu máme hned jak to začlo, takže se už těšíme.
My jsme některé trasy byly jak dceři ještě nebyl ani rok
Ty procházky se skřítkem Pěšinkou jsou zvládnutelné i s kočárkem.
@me2dova píše:
Je fakt, že třeba v Zoo Ostrava jsme byli nějak v květnu a že by tam byly nějaké cedule se skřítkama jsem si nevšimla…ale fakt je ten, že my jsme to zaregistrovali až teď v červenci, takže možná jsem to jen přehlídla. Taky mě to mrzí:-)
Jsme na tom stejně. Ale paní mi teĎ psala, že jim mám poslat naskenované vstupenky a že nám bodíky načtou dodatečně, tak to můžete zkusit jestli máte vstupenku.
My byli v zoo Ostrava minulý týden. Cedule tam jsou, ale pokud je člověk vysloveně nehledá, tak by je snad ani nenašel (hlavně tu u orla). Není na škodu se nejdříve podívat na stránky pohádkového Česka, vypsat si zvířata, u kterých cedule jsou, a pak teprve jít do zoo. Takhle jsme to udělali my a kód jsme našli ![]()
Příspěvek upraven 23.08.12 v 10:12
Obávám se, že vstupenky do Zoo po několika měsících asi nenajdu…mohla bych jí tak možná poslat fotky, jako důkaz, že jsme tam opravdu byli:-)
Dneska jsem šla se skřítkem Pěšinkou na Stříbrnou krasavici a málem jsem u toho vypustila duši. S kočárkem důrazně nedoporučuji.
Holky, co jste mi psaly, omlouvám se, ale dnes jsem se zaregistrovala a stránky mi nedovolí poslat více než 1 zprávu za hodinu ![]()
Příspěvek upraven 23.08.12 v 10:12
Také jsem se zaregistrovala a budeme sbírat bodíky. Jen zrovna kolem nás nic není. Třeba nějaká zajímavá místa přidají ![]()
@smutnous píše:
Také jsem se zaregistrovala a budeme sbírat bodíky. Jen zrovna kolem nás nic není. Třeba nějaká zajímavá místa přidají
MY jsme registrovaní už rok a za tu dobu přibyla tak půlka těch míst co tam teĎ jsou.VY to máte kousek do Českého Ráje, tam je toho docela dost. Případně to LIberecko, to se taky dá.
My jsme z Prahy a taky v Praze by toho mohlo být o dost víc.
No u nás na severní Moravě je toho taky poskrovnu, všehovšudy 7 míst, z toho ze 4 jsou body za vstup, tak musíme asi vyrážet častěji na dovolenou, no ![]()
@zichisek Jj, do Českého ráje to je kousek…některá místa, která jsou taky blízko, tak jsem navštíla loni na dovolené, takže škoda, že to nebylo už loni…to jsem sbírala razítka z míst, která byly NKÚ a dávali tam razítka na soutěž 6. vstup zdarma
Zdravím všechny

Poznáváte někdo krásy České republiky s pohádkovým českem od Škody?
Chtěli by jste se podělit o vámi navštívené místa, dostupnost, trasy…
My máme kartičku s pasem již rok, ale bodíků jen málo. Dcera je ještě malá na návštěvu hradů a zámků, tak máme smůlu.
Teď šetříme body na skřítka Pěšinku