Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Markéta80 hlavne to byl ten lepsi ultrazvuk byla jsem v nemocnici nebo gyndar nema tak dobrej..ve čtvrtek jdu zas ke svemu gyndarovi tak jsem zvedava jestli to uvidi uz i on jak ne tak prdím na to ![]()
@cvana tak pokud byl vidět pindík tak snad už neodroste:-D mě od začátku dr. tipovala holčičku a ve 20.týdnu ji potvrdila;-)a i teď na každém utz hlásí že to holka stále je:-D ![]()
@cvana tak to bude kluk, my naposled u Vali to viděli až moc detailně
manžel se skoro červenal
pak jsme to i poznala na dalších utz a je fakt že oproti klukům mě přišlo že je to takový prázdný a doktor na genetice kde jsme byli na 3D tak že sice najel mezi nohy, ještě si dělal srandu že mezi nohy to jí nevadí ale obličej ukazovat nechtěla, furt tam cpala koleno
a právě říkal že pokud je zkušený doktor a kvalitní utz tak to pozná i dle rozestupu pánve a u vali nám ukazoval i vaječníky
takže jsme pak mohla začít kupovat růžové. já manželovi říkala jestli bude třetí kluk že ušetříme na oblečení
. Manžel akorát včera že jí neni ani 9m a už má druhý náušnice
![]()
@petulec píše:
Já jsem ve 34tt a pořád nevíme… prostě se nechce ukázatdoktor říká, že asi holčička a že máme být v klidu, že v porodnici nám to řeknou
Tak co se vám teda narodilo? ![]()
@pepřenka tak nakonec holčička
doktor říkal, že pindíka nevidí ale to neznanená že tam není… vždycky na ultrazvuku byla zády a ukazovala zadek
![]()