Pohlaví 17+1. tt

2672
10.1.13 16:18

Pohlaví 17+1tt

Ahoj, prosím o radu:) dnes jsem byla na ultrazvuku jsem 17+1tt, chtěla jsem vědět pohlaví mimča:) tak lékař tedy udělal snímek zespodu :) no a koukali jsme oba a řekl že kdyby se měl rozhodnout teď co to bude řekl by holčičku, že ma i ty nožky vice u sebe jak holčičky…a taky si myslim že jsem ani nevidela nic trčet..myslíte že se to může ještě změnit?: :kytka: Můj miláček byl trošku zklamán chtěl chlapečka mě je to jedno at je to zdravé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Naima
10.1.13 16:19

Změnit se to samozřejmě může, navíc podle tvého popisu bych řekla, že by za to doktor ruku do ohně nedal :).

• Citovat
  • Upravit
Ily
458
10.1.13 16:21

Nám řekli pohlaví při screeningu ve 13. týdnu, doktor jasně viděl pindíka a byl tam! Ve 20tt už by to měl doktor vidět stopro! Ale když tam mezi nožkama nenašel nic v 17tt tak zřejmě holčička :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
10.1.13 16:24

Pohlaví se změnit nemůže, ale to, co tam doktor ne/vidí, ano :-). Nám ve 20. týdnu doktor řekl, že to vidí na holku, ale ve 30. si byl naprosto jistý klučíkem - ten to nakonec fakt je :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
10.1.13 16:25

Nám také doktor řekl již ve 13.tt, že to bude holčička, ale podle toho co píšeš, tak tvůj doktor asi nemá tak kvalitní ultrazvuk a jistý si není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.1.13 17:14

Mě teď doktor také lovil pohlaví, ale řekl narovinu, že raději počká jestli jsou to pysky nebo kuličky. Je dost zkušený a přesto si netroufal říc, řekl jedno procento na holku, ale miminko jinak prospívá, tak je to jedno :lol: Svůj typ má, ale… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.1.13 17:22

A co sem hodit tu fotku? třeba poradíme víc jak doktor :mrgreen:
Já si myslím, že do porodu to opravdu jistý neni. Prý je to pak dobře vidět na 3D když se tomu doktor opravdu věnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
10.1.13 18:40

Nebrala bych to nijak vazne, ale jen orientacne, do porodu daleko a doktor muze pak rici neco jinyho!!Takze bych kdyztak pockala na dalsi navstevu ulrazvuku, brala bych to zatim s rezervou!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
10.1.13 18:44

Ahojky, já byla včera 17+6tt na odběru plodové vody a paní doktorka nám řekla, že čekáme princeznu :srdce: Přítel zářil a já si podvědomě myslela, že to holčička bude :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
10.1.13 19:06

Já jsem ve 34tt a pořád nevíme… prostě se nechce ukázat :( doktor říká, že asi holčička a že máme být v klidu, že v porodnici nám to řeknou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
13.1.13 16:01

@petule :mrgreen: no tak snad v porodnici to zjistim i ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
1.2.13 22:12

Ahoj tak se ozývám dnes jsem 20+2tt mela jsem velky ultrazvuk a on tam dorostl pytlík :)) tak jsem zvědava co bude příště :mrgreen: jestli se nespletli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.2.13 22:18

Prostřední krasomila se nám vyvalila v plné kráse až na 30 tt UZ. Nespěchej, nechte to uzrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
1.2.13 22:20

@berry4 no však to kašlu oblečeni budu radeji neutrálni kupovat :mrgreen: ja toho pytlika videla pekne :D jako další 3medici :D za mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
1.2.13 22:25

@cvana tak v tomto týdnu je to víc než jisté a pokud bylo mezi nožičky vidět :mrgreen: :mrgreen:, krásny datum tp :palec: :palec: to mam taky narozky ;), my byli i na 3D a tam to bylo vidět hned že to je holka a u těch kluků mě to přišlo takové veliké :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí