Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím o radu:) dnes jsem byla na ultrazvuku jsem 17+1tt, chtěla jsem vědět pohlaví mimča:) tak lékař tedy udělal snímek zespodu
no a koukali jsme oba a řekl že kdyby se měl rozhodnout teď co to bude řekl by holčičku, že ma i ty nožky vice u sebe jak holčičky…a taky si myslim že jsem ani nevidela nic trčet..myslíte že se to může ještě změnit?:
Můj miláček byl trošku zklamán chtěl chlapečka mě je to jedno at je to zdravé ![]()
Změnit se to samozřejmě může, navíc podle tvého popisu bych řekla, že by za to doktor ruku do ohně nedal
.
Nám řekli pohlaví při screeningu ve 13. týdnu, doktor jasně viděl pindíka a byl tam! Ve 20tt už by to měl doktor vidět stopro! Ale když tam mezi nožkama nenašel nic v 17tt tak zřejmě holčička ![]()
Pohlaví se změnit nemůže, ale to, co tam doktor ne/vidí, ano
. Nám ve 20. týdnu doktor řekl, že to vidí na holku, ale ve 30. si byl naprosto jistý klučíkem - ten to nakonec fakt je
.
Nám také doktor řekl již ve 13.tt, že to bude holčička, ale podle toho co píšeš, tak tvůj doktor asi nemá tak kvalitní ultrazvuk a jistý si není.
Mě teď doktor také lovil pohlaví, ale řekl narovinu, že raději počká jestli jsou to pysky nebo kuličky. Je dost zkušený a přesto si netroufal říc, řekl jedno procento na holku, ale miminko jinak prospívá, tak je to jedno
Svůj typ má, ale… ![]()
A co sem hodit tu fotku? třeba poradíme víc jak doktor ![]()
Já si myslím, že do porodu to opravdu jistý neni. Prý je to pak dobře vidět na 3D když se tomu doktor opravdu věnuje.
Nebrala bych to nijak vazne, ale jen orientacne, do porodu daleko a doktor muze pak rici neco jinyho!!Takze bych kdyztak pockala na dalsi navstevu ulrazvuku, brala bych to zatim s rezervou!! ![]()
Ahojky, já byla včera 17+6tt na odběru plodové vody a paní doktorka nám řekla, že čekáme princeznu
Přítel zářil a já si podvědomě myslela, že to holčička bude ![]()
Já jsem ve 34tt a pořád nevíme… prostě se nechce ukázat
doktor říká, že asi holčička a že máme být v klidu, že v porodnici nám to řeknou ![]()
Ahoj tak se ozývám dnes jsem 20+2tt mela jsem velky ultrazvuk a on tam dorostl pytlík
tak jsem zvědava co bude příště
jestli se nespletli
Prostřední krasomila se nám vyvalila v plné kráse až na 30 tt UZ. Nespěchej, nechte to uzrát ![]()
@berry4 no však to kašlu oblečeni budu radeji neutrálni kupovat
ja toho pytlika videla pekne
jako další 3medici
za mnou ![]()
@cvana tak v tomto týdnu je to víc než jisté a pokud bylo mezi nožičky vidět
, krásny datum tp
to mam taky narozky
, my byli i na 3D a tam to bylo vidět hned že to je holka a u těch kluků mě to přišlo takové veliké
![]()