Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem.
Dnes jsem byla na ultrazvuku a doktor mi stále nepotvrdil pohlaví. Přikládám fotky. Co myslíte, že čekáme? Na jedné mi přijde, že vidím holku a na druhé kluka
![]()
Příspěvek upraven 04.01.24 v 17:57
@denisa1002 píše:
Ahoj všem.
Dnes jsem byla na ultrazvuku a doktor mi stále nepotvrdil pohlaví. Přikládám fotky. Co myslíte, že čekáme? Na jedné mi přijde, že vidím holku a na druhé kluka![]()
Já nevdím nějak nikde nic, ale jestli, tak spíš asi holku ![]()
To jsou tak divný fotky, že ani nepoznám, že je to mimino
Co to tam je za ty útvary?
Nicméně pokud ti to nepotvrdil lékař, my ti poradíme těžko, když jsou ty snímky tak špatný.
Myslím, že by to mohla být holka. Kdyby to byl kluk, asi by ti to doktor řekl, u mě si nebyli doktoři jistí, říkali, že spíš holka a nakonec se holka narodila 😁
@denisa1002 píše:
Ahoj všem.
Dnes jsem byla na ultrazvuku a doktor mi stále nepotvrdil pohlaví. Přikládám fotky. Co myslíte, že čekáme? Na jedné mi přijde, že vidím holku a na druhé kluka![]()
Kluk, nebo holka. ![]()
Z tohoto fakt není nic poznat. Neboj, za pár týdnů to zjistíš….
@Šmoulice píše:
Kluk, nebo holka.
Z tohoto fakt není nic poznat. Neboj, za pár týdnů to zjistíš….
Přesně tak a bude to 100% ![]()
@Dahlia0409 píše:
Přesně tak a bude to 100%
No jo, ale do té doby se musí koupit nějaké věci. Mně to bylo jedno, ale unisex věci nejsou moc hezké, vlastně ani ty klučičí nejsou moc hezké
Kluci jsou diskriminováni.
@Temnástranasíly píše:
No jo, ale do té doby se musí koupit nějaké věci. Mně to bylo jedno, ale unisex věci nejsou moc hezké, vlastně ani ty klučičí nejsou moc hezkéKluci jsou diskriminováni.
Já měla neutrální, nebo spíše do modra, že se to že začátku zvládne, kdyby to byla i holka. Ne vše bylo neutrální, bylo třeba vyloženě u deky modrá a růžová
Raději jsem vzala modrou
A máme kluka, tak se to hodí více, ale i holka do modra není nic špatného ![]()
@xxprincesscz píše:
Divný fotkybych radši nakoupila neutrální věci
Třeba je to moderní pohlaví. Takže na první pohled stejně nikdo nic nepozná
![]()
@xxprincesscz píše:
Divný fotkybych radši nakoupila neutrální věci
Ony skoro nejsou ![]()
@Dahlia0409 píše:
Já měla neutrální, nebo spíše do modra, že se to že začátku zvládne, kdyby to byla i holka. Ne vše bylo neutrální, bylo třeba vyloženě u deky modrá a růžováRaději jsem vzala modrou
A máme kluka, tak se to hodí více, ale i holka do modra není nic špatného
Jasné, že zvládne, ale ty holčičí věci jsou prostě tutaci a echt holčičí. Klučičí je tmavé nebo studené, přitom i na klučičí a neutrální by šly všechny barvy. Vždycky jásám, když najdu něco pro kluka co není modré.
Přiznám se, že se mi nelíbí taková ta škála barev, co vypadá jak sepraná, to už je asi můj problém
jen je fakt vše do takové divně hnědé, neveselé.