Pohlaví 28 týden, jsem zmatená

97
4.1.24 16:26

Pohlaví 28týden, jsem zmatená

Ahoj všem.
Dnes jsem byla na ultrazvuku a doktor mi stále nepotvrdil pohlaví. Přikládám fotky. Co myslíte, že čekáme? Na jedné mi přijde, že vidím holku a na druhé kluka :D :D

Příspěvek upraven 04.01.24 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16272
4.1.24 16:34
@denisa1002 píše:
Ahoj všem.
Dnes jsem byla na ultrazvuku a doktor mi stále nepotvrdil pohlaví. Přikládám fotky. Co myslíte, že čekáme? Na jedné mi přijde, že vidím holku a na druhé kluka :D :D

Já nevdím nějak nikde nic, ale jestli, tak spíš asi holku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
4.1.24 17:01

To jsou tak divný fotky, že ani nepoznám, že je to mimino :lol: Co to tam je za ty útvary? 8o Nicméně pokud ti to nepotvrdil lékař, my ti poradíme těžko, když jsou ty snímky tak špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.1.24 17:02

Tam není vidět ani zbla. Budeš muset ještě vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.1.24 17:24

Myslím, že by to mohla být holka. Kdyby to byl kluk, asi by ti to doktor řekl, u mě si nebyli doktoři jistí, říkali, že spíš holka a nakonec se holka narodila 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15496
4.1.24 17:27
@denisa1002 píše:
Ahoj všem.
Dnes jsem byla na ultrazvuku a doktor mi stále nepotvrdil pohlaví. Přikládám fotky. Co myslíte, že čekáme? Na jedné mi přijde, že vidím holku a na druhé kluka :D :D

Kluk, nebo holka. :roll:
Z tohoto fakt není nic poznat. Neboj, za pár týdnů to zjistíš….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16272
4.1.24 17:36
@Šmoulice píše:
Kluk, nebo holka. :roll:
Z tohoto fakt není nic poznat. Neboj, za pár týdnů to zjistíš….

Přesně tak a bude to 100% :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6648
4.1.24 17:51
@Dahlia0409 píše:
Přesně tak a bude to 100% :pankac:

No jo, ale do té doby se musí koupit nějaké věci. Mně to bylo jedno, ale unisex věci nejsou moc hezké, vlastně ani ty klučičí nejsou moc hezké :D Kluci jsou diskriminováni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
4.1.24 17:56

Řekla bych že spíš holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.1.24 18:00

@JancaS84 tohle mi prijde jako pindik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16272
4.1.24 18:05
@Temnástranasíly píše:
No jo, ale do té doby se musí koupit nějaké věci. Mně to bylo jedno, ale unisex věci nejsou moc hezké, vlastně ani ty klučičí nejsou moc hezké :D Kluci jsou diskriminováni.

Já měla neutrální, nebo spíše do modra, že se to že začátku zvládne, kdyby to byla i holka. Ne vše bylo neutrální, bylo třeba vyloženě u deky modrá a růžová :zed: Raději jsem vzala modrou :mrgreen: A máme kluka, tak se to hodí více, ale i holka do modra není nic špatného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
4.1.24 18:08

Divný fotky :mrgreen: bych radši nakoupila neutrální věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16272
4.1.24 18:13
@xxprincesscz píše:

Třeba je to moderní pohlaví. Takže na první pohled stejně nikdo nic nepozná :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6648
4.1.24 18:16
@xxprincesscz píše:

Ony skoro nejsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6648
4.1.24 18:19
@Dahlia0409 píše:
Já měla neutrální, nebo spíše do modra, že se to že začátku zvládne, kdyby to byla i holka. Ne vše bylo neutrální, bylo třeba vyloženě u deky modrá a růžová :zed: Raději jsem vzala modrou :mrgreen: A máme kluka, tak se to hodí více, ale i holka do modra není nic špatného :mrgreen:

Jasné, že zvládne, ale ty holčičí věci jsou prostě tutaci a echt holčičí. Klučičí je tmavé nebo studené, přitom i na klučičí a neutrální by šly všechny barvy. Vždycky jásám, když najdu něco pro kluka co není modré.

Přiznám se, že se mi nelíbí taková ta škála barev, co vypadá jak sepraná, to už je asi můj problém :D jen je fakt vše do takové divně hnědé, neveselé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí