Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No a na screeningu ti to neřekli?
V tomto týdnu už divné.
Sestra se to taky teda dozvěděla až ve 27tt, ale je hodně silné postavy a u ní to fakt nebylo vidět…
Já bych se dítěte po narození zeptala, na jaké pohlaví se cítí. ![]()
Začala bych kupovat neutrální, růžovou za měsíc nevyprodají.
@Temnástranasíly píše:
Jasné, že zvládne, ale ty holčičí věci jsou prostě tutaci a echt holčičí. Klučičí je tmavé nebo studené, přitom i na klučičí a neutrální by šly všechny barvy. Vždycky jásám, když najdu něco pro kluka co není modré.Přiznám se, že se mi nelíbí taková ta škála barev, co vypadá jak sepraná, to už je asi můj problémjen je fakt vše do takové divně hnědé, neveselé.
Tak syn má různé barvy, mimo růžovou, takže pohoda ![]()
Když ti to nepotvrdil doktor, tak si zřejmě není jistý ani on a nechce sázet jen tak od boku. Zatím bych se neupínala ani na jedno pohlaví a nechala se překvapit. I kdyby ti tady všichni napsali, že vidí pindíka, tak se na to stejně nedá spolehnout. Vím moc dobře, jak je člověk netrpělivý, ale někdy se holt musí počkat. Dřív nebo později se to dovíš tak jako tak.
@Temnástranasíly píše:
No jo, ale do té doby se musí koupit nějaké věci. Mně to bylo jedno, ale unisex věci nejsou moc hezké, vlastně ani ty klučičí nejsou moc hezkéKluci jsou diskriminováni.
A já si třeba pohlaví nechci nechat říct. Unisex věci vypadají úplně normálně, lepší, než pak mít např. růžový bonbonek v kočárku
Navíc, tomu děcku je jedno, co má na sobě… A mě je zas jedno, jestli mezi nohama bude mít pipku nebo pindíka ![]()
@Barevné klubíčko píše:
A já si třeba pohlaví nechci nechat říct. Unisex věci vypadají úplně normálně, lepší, než pak mít např. růžový bonbonek v kočárkuNavíc, tomu děcku je jedno, co má na sobě… A mě je zas jedno, jestli mezi nohama bude mít pipku nebo pindíka
Jak vidím ty cukrový vaty kolikrát, tak přemýšlím, co se na tom - hlavně matkám - tak líbí
Samá růžová, do toho ty čelenky, volánky,… ![]()
@denisa1002 píše:
@JancaS84 tohle mi prijde jako pindik
Ta fotka je divná. Na této vidím holku.
@Dahlia0409 píše:
Jak vidím ty cukrový vaty kolikrát, tak přemýšlím, co se na tom - hlavně matkám - tak líbíSamá růžová, do toho ty čelenky, volánky,…
No však právě
to radši dítě v neutrální barvě, jedno jestli kluk nebo holka ![]()
@Barevné klubíčko píše:
No však právěto radši dítě v neutrální barvě, jedno jestli kluk nebo holka
Právě
Proto jsme to tak taky měli ![]()
@Barevné klubíčko píše:
A já si třeba pohlaví nechci nechat říct. Unisex věci vypadají úplně normálně, lepší, než pak mít např. růžový bonbonek v kočárkuNavíc, tomu děcku je jedno, co má na sobě… A mě je zas jedno, jestli mezi nohama bude mít pipku nebo pindíka
Ale v ČR ty unisex moc nejsou, třeba hezké žluté nebo oranžové oblečky jsem prostě nenašla. Světle zelenou, hráškovou. U nextu jsem našla u klučičích věcí použitou červenou, jsem úplně zajásala jak to bylo hezky fresh. Ale byly to hadříky na zimu, prcek bude letní a já neumím odhadnout zimní velikost ![]()
Je mi jedno jestli dítě bude holčička nebo kluk, ale chci hezké oblečky
a kluci jsou diskriminovaní
Já prostě nechápu proč každá věc musí být nutně holčičí nebo klučičí, dívala jsem se teď na hračky od Little Dutch a taky buď holčičí nebo klučičí barvy ![]()
@Markéta80 píše:
A doktor řekl co? Já to vždy věděla hned kolem 20tt
Nám už to chtěl říct ve 13tt ![]()
@Dahlia0409 někdy to je vidět, ale ve 20tt už je jistota. To už se nedá přehlédnout ![]()
@Markéta80 píše:
@Dahlia0409 někdy to je vidět, ale ve 20tt už je jistota. To už se nedá přehlédnout
Tak musí se zase mimi ale ukázat
Před porodem se jen tak chtěli kouknout a syn byl koumak, odmítal se ukázat a já byla ráda, že jsem aspoň neviděla něco, co jsem nechtěla ![]()