Pohlaví, ze školy hrubé výrazy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
8.3.10 20:24
mikitaa píše:
hele a neprijde vam zvlastni ze obe deti v jeden den svedily kdyz dosly ze skoly?? :lol: :lol: :lol: to bude asi zasadnejsi problem
:lol: :lol: :lol: pravda, musím říct, že to bylo první, co mě zarazilo a proto jsem si hned řekla, že jde asi o fake
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
8.3.10 20:53

Proc myslite,ze je to fake? Jak to poznate? Vy nemyslite, ze ma tazatelka problem s detma? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.3.10 20:55
bombdina píše:
Proc myslite,ze je to fake? Jak to poznate? Vy nemyslite, ze ma tazatelka problem s detma? :nevim: :think:

kdyby ti dosly dom decka v jeden den s nejakou pohlavni chorobou…tak bys na netu asi neresila jestli rekly sulinek nebo prcinka nebo jinak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
8.3.10 20:58

Ale psala,ze to nic nebylo. No asi mate pravdu je to divny. :roll: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
8.3.10 21:27

A co když se ty děcka spolu prostě bavily jako typu haha ha pojďme mamku vyzkoušet, ty to řekneš, ne ty to řekneš…prvně přiběhne jeden a pak druhý to se přece stává… víte jak to myslím… jestli jsou to sourozenci???
já bych ji hned nepodezírala…

a k tématu: pipinka, lulinek - pro malé děti, pro starší jinak. V každé rodině je to jinak…ale ty děcka to prostě budou zkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
8.3.10 21:52

Nenene, já normálně podezíravá nejsem, ale na tyhle témata jsem dost citlivá. Radši bych se k tomu už nevyjadřovala, přece jenom úchyláků venku běhá dost :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.3.10 09:42

No už jsem si myslela, že jsem cimplik jen já - ale mě to fakt zavání - takhle citovat tyto výroky .také že má kluka i holku a oba hned v tu ránu říkají takový výrazy.
Já mám zkušenost, že v tomto věku děti sice pochytí sprostá slova, ale uvědomují si, že jsou sprostá a když je doma neslyší, tak si je doma také nedovolí použít. Moje dcera jistě ví co znamená p***, ale doma by se hanbou propadla to použít i kdyby jen něco vyprávěla, že někdo řekl..
Opravdu to vypadá na nedávné příspěvky o sprchování chlapečka a problémy s tím spojené a podobně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
9.3.10 09:48
Lizbeth píše:
No už jsem si myslela, že jsem cimplik jen já - ale mě to fakt zavání - takhle citovat tyto výroky .také že má kluka i holku a oba hned v tu ránu říkají takový výrazy.
Já mám zkušenost, že v tomto věku děti sice pochytí sprostá slova, ale uvědomují si, že jsou sprostá a když je doma neslyší, tak si je doma také nedovolí použít. Moje dcera jistě ví co znamená p***, ale doma by se hanbou propadla to použít i kdyby jen něco vyprávěla, že někdo řekl..
Opravdu to vypadá na nedávné příspěvky o sprchování chlapečka a problémy s tím spojené a podobně..

a ještě mě teď napadl matka 666!!!! ( víte co je 666, že jo), prostě mi to taky nesedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
9.3.10 09:50

a už se zakladatelka ani neozvala,tak si myslím teda ,co vy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí