Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
mikitaa píše:
hele a neprijde vam zvlastni ze obe deti v jeden den svedily kdyz dosly ze skoly??![]()
![]()
to bude asi zasadnejsi problem
Proc myslite,ze je to fake? Jak to poznate? Vy nemyslite, ze ma tazatelka problem s detma?
![]()
bombdina píše:
Proc myslite,ze je to fake? Jak to poznate? Vy nemyslite, ze ma tazatelka problem s detma?![]()
kdyby ti dosly dom decka v jeden den s nejakou pohlavni chorobou…tak bys na netu asi neresila jestli rekly sulinek nebo prcinka nebo jinak ![]()
A co když se ty děcka spolu prostě bavily jako typu haha ha pojďme mamku vyzkoušet, ty to řekneš, ne ty to řekneš…prvně přiběhne jeden a pak druhý to se přece stává… víte jak to myslím… jestli jsou to sourozenci???
já bych ji hned nepodezírala…
a k tématu: pipinka, lulinek - pro malé děti, pro starší jinak. V každé rodině je to jinak…ale ty děcka to prostě budou zkoušet…
Nenene, já normálně podezíravá nejsem, ale na tyhle témata jsem dost citlivá. Radši bych se k tomu už nevyjadřovala, přece jenom úchyláků venku běhá dost
.
No už jsem si myslela, že jsem cimplik jen já - ale mě to fakt zavání - takhle citovat tyto výroky .také že má kluka i holku a oba hned v tu ránu říkají takový výrazy.
Já mám zkušenost, že v tomto věku děti sice pochytí sprostá slova, ale uvědomují si, že jsou sprostá a když je doma neslyší, tak si je doma také nedovolí použít. Moje dcera jistě ví co znamená p***, ale doma by se hanbou propadla to použít i kdyby jen něco vyprávěla, že někdo řekl..
Opravdu to vypadá na nedávné příspěvky o sprchování chlapečka a problémy s tím spojené a podobně..
Lizbeth píše:
No už jsem si myslela, že jsem cimplik jen já - ale mě to fakt zavání - takhle citovat tyto výroky .také že má kluka i holku a oba hned v tu ránu říkají takový výrazy.
Já mám zkušenost, že v tomto věku děti sice pochytí sprostá slova, ale uvědomují si, že jsou sprostá a když je doma neslyší, tak si je doma také nedovolí použít. Moje dcera jistě ví co znamená p***, ale doma by se hanbou propadla to použít i kdyby jen něco vyprávěla, že někdo řekl..
Opravdu to vypadá na nedávné příspěvky o sprchování chlapečka a problémy s tím spojené a podobně..
a ještě mě teď napadl matka 666!!!! ( víte co je 666, že jo), prostě mi to taky nesedí