Pohlaví - jak zjistit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
10.5.10 09:39

Jo jo, nezbývá, než počkat… :roll: Ale je to opruz, to chápu, já jsem to taky nutně potřebovala vědět :lol:

My jsme to teda měli dobré, Samík byl krásně vidět, takže každý se podíval a hned se ptali, jestli známe pohlaví a všichni říkali, že je to kluk (žádné vypadá to…)

A porodu se neboj, nemá to cenu - ven stejně musí. Ono je to tak, že já jsem třeba hned po porodu říkala, že už to nechci nikdy zažít, ale teď už se těším, až budu znova těhotná. To blbé prostě zapomeneš, i tu bolest a pamatuješ si jenom ty pozitivní věci :mrgreen: Asi 3 měsíce po porodu jsem se přistihla, že na otázku „co porod“ někomu odpovídám - jo, v pohodě (přitom to v pohodě nebylo ani náhodou :lol: ) Takže i ty maminky, co se vyžívaly v těch hrozný komentářích a teď do toho jdou znovu to mají jistě taky tak. Naopak - víš, že to bylo děsné, ale zvládla jsi to jednou - tak proč ne podruhé nebo potřetí? :mrgreen: Protože ono to fakt stojí za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
10.5.10 09:51

Zdravím nedočkavé maminky-těhulky, taky jsem byla zvědavá, přála jsem si holčičku, ale vypadá to na kluka, objednala jsem si test na určení pohlaví, dá se testovat od 10 týdne a test se provádí z moči, je to trošku držší záležitost, cena je 1 000,– Kč, pokud budete chtít hodím sem odkaz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.10 09:53

No holky já byla přesvědčená o cácorce, a teď na velkém UTz to byl jasný kluk prý, ani dr neřikala přikláním se, prostě kluk, tak uvidíme, ale asi se nespletli co? Nebo myslíte že si mohou splést, já četla že se pletou spíše u holčiček, že tam je pindík někde schovaný :nevim:
Jinak Tiffany, můžeš jít na UTz jako samoplátce, to jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
10.5.10 10:06

U nás dělají za 150 kč Uz kde ti zjistí pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.5.10 10:29

Ahoj, mám podobnou zkušenost, teď jsem 22+5, přesně ve 20tt jsme byly na velkém utz a co jsme viděly?? Ukázkový zadeček a dr, říkal přikláním se na holku, ne na kluka, ne holka, ne kluk pak to uzavřel, že máme smůlu, další utz za 10 týdnů nebo si můžeme zaplatit utz navíc, takže přiští týden jdu na ko a asi objetuju dvě stovky abych ukojila svojí zvědavost. Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
10.5.10 11:24

Tak já jsem obědnaná za tři týdny na 3D utz, tak jsem zvedavá, jestli se tam ukáže a jestli se neukáže,tak fakt nevim, asi budu každý týden chodit na placený utz:D :mrgreen: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
11.5.10 09:18

Já bych možná chtěla ten test na určení pohlaví:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
13.5.10 13:00

Holky,tak nakonec jdu 31.5. na 3D ultrazvuk a tam už se snad prcek ukáže, jestli ne, tak mě sestřička strašila, že by to mohlo být překvapení až do konce těhu, protože pak mají ty miminka skrčený nožičky a nechtějí se ukázat, páč tam mají malo místa, tak já nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.5.10 10:01

ahoj, nám pohlaví řekla v 15tt a to proto, že mám obrácenou dělohu, tak dělala vnitřní ultrazvuk. Teď jsme byli na plodové vodě, protože mi vyšli špatně tripl testy a pohlaví nám jen potvrdila - opět z ultrazvuku, ale už břišního. Tak zkus poprosit o ten vnitřní, jsou z toho i krásné fotky :wink: Jinak mě překvapuje, že vám dělají ultrazvuk jednou az 5, nebo 6 týdnů, mě moje doktorka dělá každých 14dní + ještě když třeba jedem do Brna, ať už to bylo na NT test atd… Jinak co se týká oblečení a barev… druhý chceme za 2roky a tak se snažíme vše kupovat kvalitní a v neutrálních barvách, aby to bylo případně i pro druhý - holčičku, kdyby byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
15.5.10 18:36

Tak já teda nevim, mě doktor moc utz nedělá, jenom takhle malinko a po těch 5ti týdnech už jsem celá natěšená… Navíc, jdu k němu v úterý a co jsem mluvila s holkama, co k němu chodí, tak jim z utz, co má v ordinaci pohlaví nepotvrzuje :nevim: , jenom na tom velkým a ten nemá v ordinaci :think: , tak jsem zvědavá, snad se to ukáže toho 31.5., na tom 3D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
15.5.10 20:14

Nám řekli hned na velkém UTZ v tom 21.tt, že je to holka a pak mi to Dr.každý další UTZ potvrdil. Tak jsem věci, co jsem léta schovávala po klukovi, odnesla na charitu a začla kupovat holčičí, takže kdyby se spletli, to by mě fakt nakrkli :cert: :-D

• Citovat
  • Upravit
4627
17.5.10 09:29

No, tak dneska jdu k doktorovi, ale pochybuju, že mi něco řekne, páč to nechce říkat z normálního utz :-) , je marnej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
17.5.10 11:31

Také jsem byla nedočkavá.V 17tt mi Doktorka řekla že to bude asi holka.Ale mě to slovo ,,ASI" nestačilo.(doma jednoho kluka mám).A tak jsem se objednla v 19tt na placený UTZ a ten mi za 150kč,zjistil,že je to kluk jako buk! No a teď se těšíme na druhého DAREBÁČKA. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
17.5.10 11:37

Tak já nevim, jdu sice 31.5. na 3D,ale bojim se, že tam zase nic nebude vidět,nooo! Navíc, mně doktor taky řekl:„Přikláním se k holčičce, ale rožový věci ještě rozhodně nekupuj.“ Tak jako, co si o tom mám myslet.. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.5.10 11:55

Tiff, tak mě utz dělal na potvrzení těhu, nepamatuju se v kolikámtým týdnu to bylo, pak někdy ve 14tt ve 20tt a to mi řekl, další utz za 10 týdnů :cert: . Ve středu jdu na KO takže si zaplatím utz jen na určení pohlaví a pokud to nevyjde tak mám šanci ještě jednou ve 30tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí