Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli je to zespoda foceny, tak je to jasnej klucik, pindour a kulky:)
A proč se ptáš, doktor ti k tomu nic neřekl? Nebo chceš slyšet i od nás, že je to kluk?
Kolikátý jsi týden? A co říkal dr? Nebo ses neptala a zajímá tě to až teď?
Tak koukam, ze se nam mala ukazala jak nejlepe mohla
… Tady nevidim vubec co by to mohlo byt za cast
Jako zespodu focene? Podle me tohle laik nepozna. Vzdyt pupecnik muze a dost casto pripomina klucici pohl.organy. Proc to nerekl doktor kdyz uz mate takovou fotku?
To si někdo nechá od doktora udělat fotku speciálně jenom pohlaví (předpokládám teda, že je to pohlaví, z fotky chodidla by snad nikdo pohlaví tipovat nechtěl?) a nezeptá se toho doktora, co na té fotce je? A nebo se ho zeptá a pak víc důvěřuje ženským na emiminu, že třeba budou ještě chytřejší? Fotku pohlaví jsem si tedy nikdy dělat nenechala, kdy jsem to chtěla vědět, tak jsem se zeptala, a do památníčku mám jenom nudný profily ksichtíků ![]()
@ugluk já mám fotky ze 3D utz tam je vidět vše
ale ptala sem se hned dr co tam vidí a ne pak zakládat diskuzi
ale tak třeba už ji to dr řekl a chce se jenom ujistit, já dokud sem to pohlaví neslyšela od 3 různých doktorů nezávazně na sobě, tak sem taky nevěřila, nebo sem to aspoň nebrala jakože je to jisté, ale když mi třetí doktor řekl že je to jasný kluk a neni nad čím dumat tak sem se s tím teda smířila ![]()
@Kriss Tina no, když to vezmu dle sebe, tak v prvním těhotenství jsem byla takovej zkušenej ultrazvukař, že jsem tam toho kluka okamžitě viděla. Nenechali jsme si to říct, ale ten pindík ve 20.tt byl naprosto nepřehlídnutelnej. Takže při porodu pak totální šok, když vylezla holka
Tudíž pro mě „ujišťovat“ se na netu z jedný fotky oproti zkušenýmu doktorovi, kterej může zaostřit, nasměrovat, a viděl takových stovky, mi přijde teda jako hodně velkej hazard ![]()
Prosím o radu. Jste znale a chytré. Jeden gynekolog mi řekl chlapeček a tyden na to na genetice holcicka
. Manžel chce hrozné holčičku a od te doby co máme 2 názory skoro ani nemluvi
.
Předem dekuji všem za radu ![]()
@Danone64 z profilu neni nic poznat…mela sis nechat udelat foto spodku. Prvni lekar mogl zamenit penis s pupecnikem. Verila bych spise genetice ta byva jistejsi pokud dobre vim. A nebo tomu dejte cas a on se vamprcek jeste ukaze.
@Lendie píše:
@Danone64 z profilu neni nic poznat…mela sis nechat udelat foto spodku. Prvni lekar mogl zamenit penis s pupecnikem. Verila bych spise genetice ta byva jistejsi pokud dobre vim. A nebo tomu dejte cas a on se vamprcek jeste ukaze.
Dekuji za názor. Ten doktor na genetice byl dost znechucenej
. Řekl mi ze na 60% je to holka ale ze dal se tím nemíní zdrzovat
. Nejhorší doktor, ktereho jsem kdy zazila
Tady mám ještě jednu fotecku. Z te se to možná dá lépe rozpoznat ![]()
Ahoj holky, mám dotaz. Co byste řekly za pohlaví dle fotky? Díky moc.