Bolesti po termínu

13.12.18 20:09

@naty365 jela bych znova do porodnice,ja treba mela krizove bolesti,uz jsem po 2dnech a nocich byla uplne hotova,v patek jsme byli ve spitalu ze mam bolesti a prej ze poslicci a porodim nejdriv za 14dni,v sobotu dopo jsme tam jeli znova,nechali si me tam,furt silene bolesti,neotvirala jsem se,malemu zacli padat ozvy a honem na cisare,a honem honem aby sel ven,dej na svuj pocit a podle neho se rit,my nejet znova ikdyz sem si rikala ze me budou mit za blazna tak malej treba vubec nemusel byt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80
13.12.18 20:11

@naty365 Krev byla asi hlenová zátka, může odcházet i 14 dnů před porodem neboi v den porodu.Vím, že je to těžké, ale zkus spát, budeš potřebovat síly. Pokud budeš mít kontrakce co 5 min asi 2 hodiny v kuse, tak bych jela. Hlavně myslet pozitivně, dobře to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.12.18 20:15

Leonkalenka

A da se treba vyvolat porod kdyz me to tak furt boli..spinim… rikali ze to bude dnes nebo zitra ale brzy … ale ja uz nevim kdy pujdu ani kdy jit kdyz jsem sla co 5min tak to najednou prestalo za hodinku co jsem tam byla jsem to mela jen 4krat ..jakmile jsem vysla ven hned to zaclo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.12.18 20:19

Umiiram

;((((to taak boliii neusnu niic a do spitalu a tam bejt zbytecne zavrena celu noc ..tady aspon s pritelem kecam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.18 20:22

@naty365 vyvolat se da ale kdyz neni duvod tak nevyvolavaji,takze fakt asi jen cekat az budou bolesti co 5min,krev byla asi vazne jen zatka,me odesla a porodila jsem cca za 10hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
13.12.18 20:24

Tak me porodni asistentka rikala kdyz jsem krvacela,ze je to znamka toho,ze se otviram .. ale to co popisujes bude spis hlenova zatka ;) pockala bych na pravidelnost tech bolesti a sz to bude dve hodiny po peti minutach,tak bych jela znovu :) drzim palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13.12.18 20:28

Drzim palce,uz to budete mit brzo za sebou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
13.12.18 21:00

Mysli na to, ze za chvilku budes mit prcka u sebe, na Vanoce to je super :-) Ja si jeste pockam do cervna :-D radeji bych rodila uz ted, budes to mit brzo zasebou :-) drzim palce

• Citovat
  • Upravit
13837
13.12.18 21:17

Hele, až budeš mít pocit, že se ti chce tlačit, tak už porodíš doma :mrgreen: . Rozjíždí se ti porod, ale hodně pozvolna. Připomíná mi to mne, hádala bych, že seš tak 4-5 cm, takže bych se pomalu chystala do porodky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
13.12.18 21:23

Taky bych jela do porodnice. Raději ať tě tam pohlídají. Já jsem měla u druhého dost nepravidelné kontrakce. Už jsem ale byla v porodnici, pak si mě doktor prohlídl a řekl, že jsem otevřená na 6 cm, ať už mi dají klystýr. Sotva jsem došla k lůžku, tak jsem cítila, že už to nestihnou, že už rodím. PA mě vyšetřila, byla jsem na 9 cm a zavedla na porodní sál a malý byl do 20 minut venku. Raději tam „otravuj“, ale ať se něco nezanedbá.
Jak jsi na tom teď?
Držím pěsti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.12.18 22:16

Bolestiiiii

@Makito mela jsem intervaly co 6 5 min snazila usnout tak se to oddalovalo a najednou taka rana.. ja uz to nedala chodim po baaraku rvu od bolestech a zase se mi to rozjizdi co 5min…jak je to s pritelem? Kdyz si me tam nechaj budu na porodnim sale nebo na pokoji?radej bych trpela doma s pritelem nez s cizimi lidmi :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.18 22:23

@naty365 jedte do porodnice!! Co bude s pritelem uvidis na miste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.12.18 15:37

Unavena

Od vcerejska 6rana do dnes nespim ..dostavam hyperspanky… 3krat do zadku na bolest a 1 do ruky .. a nejde se vyspat… na 2 prsty otevrena od noci ..zadna zmena jde to prej moc pomalu … neskutečně bolesti ..unavena kdyz neco snim tk zvracim tak ze to nedavam ..naka rada ? Muzou me dat nak na cisare nebo na neco co mi pomuze od vseho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
14.12.18 18:05

@naty365 rada je jen vydržet a věřit doktorům, pokud to nepůjde jinak, vezmou tě na císaře určitě nebo dají oxytocin. Ale věřím, že to máš už za sebou. Držím palce

• Citovat
  • Upravit
19
15.12.18 17:43

Tak a je na svete

Tak dnes v 7 se narodila… dostala tuberkulozu.. tak ze bolesti mam 3 dny.. propichana jsem cela od bolestech kapacek a vsim a jeste mi ju seberou..vypada to na dlouho..chci se zeptat za tu dobu co mala bude na jipce je nutne abych lezela v nemocnici aj ja ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí