Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@smurfka letos je to uz jinak,plati se vsechny 3screeningy,u prvniho syna pred 2lety jsem taky platila jen ten prvni a jeste mi ho pojistovna proplatila,ale ted jsem ve 32tt a platila jsem vsechny ![]()
@LeonkaLenka píše:
@smurfka letos je to uz jinak,plati se vsechny 3screeningy,u prvniho syna pred 2lety jsem taky platila jen ten prvni a jeste mi ho pojistovna proplatila,ale ted jsem ve 32tt a platila jsem vsechny
Ahoj.
Fakt? Tak to je drsné.
A jestli se můžu zeptat, u které jsi pojišťovny?
VZP moc nepodporuje rodiny s dětmi. Od roku 2018 si klientky hradí všechny screeningy. Moje doktorka me na to upozornila, pokud budu plánovat druhé, ať se prehlasim k jiné pojišťovně. Bohužel jsem to nestihla.
U prvního těhotenství jsem za každý monitor platila 250,– u mé doktorky
Když mi ho dělali v porodnici tak natáčeli max 10 minut. Ostatní tam seděly 30 minut. ![]()
@S.maya nic si neplatim,utz u dr ani monitory,a ty screeningy ted plati vsichni,pry zjistili ze ty ultrazvuky jakoze ty pristroje jsou drahe a dr u toho stravi treba 20min u kazde tak ze proto to zpoplatnili
Moc děkuji za odpovědi všem holky. Vůbec jsem netušila že to zpoplatnili. @smurfka podle toho co jsem našla na internetu posílají na screening do Olomouce. Druhý prý dělá paní doktorka Marková.
@hapi.isis píše:
Moc děkuji za odpovědi všem holky. Vůbec jsem netušila že to zpoplatnili. @smurfka podle toho co jsem našla na internetu posílají na screening do Olomouce. Druhý prý dělá paní doktorka Marková.
Ta je fajn..byla jsem u ni na prvnim..moc prijemna a pecliva
Ahoj, já jsem byla teď na druhém screeningu (ve 20. týdnu) a dostala jsem od gynekologa jen žádanku na screening a nic jsem neplatila. První screening jsem platila 950Kč (to jsem žádnou žádanku od gynekologa nedostala) ale to mi pojišťovna proplatila. Jsem u RBP a jsem teda z Ostravy.
Do F centra nechodím, chodím na vodní, ale na screeningy jsem vždy jezdila do Olomouce ( bud Polák, nebo Marková FNOL )…platila jsem vždy jen první..
Jinak mám pocit že screening dělá jen Bilík? a ten ordinuje na vodní..ale jistá si stopro nejsem..a ještě v nemocnici by měli dělat..