Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moc všechny zdravím,
chtěla jsem se zeptat jestli už má někdo podobnou zkušenost jako já. Byla jsem v 15 + 6 tt na ultrazvuku a tam mi paní doktorka sdělila, že to bude kluk (já tam teda nic neviděla), ale ona tvrdila, že je to jasné a že ho tam vidí. Dala mi dokonce i obrázek toho onoho:), na kterým teda dle mého názoru vůbec nejde poznat jestli je to holčička nebo chlapeček.
NO a ve 20 tt už zase onoho 99.9% kluka nemohla najít. Takže teď vlastně nevím, jestli to bude holčička nebo chlapeček. Chtěla jsem už nakupovat oblečení podle barvy a nevím nevím… abych se pak nedivila a nenarodila se mi holčička:) už jsem o pár takových případech slyšela.
Pořád nad tím přemýšlím, koho tam teda vlastně mám:) Je mi to jedno, hlavně ať je to zdravé, ale vypadá to, že výbavička bude asi neutrál.
Předem děkuji, za vaše předané zkušenosti. ![]()
Ahoj,
u me uz cca ve 13 tt rekli ze to bude kluk, a nikdo uz pak nevyvratil ze ne. slysela jsem ze obcas dr rekne ze je to holka a pak se narodi kluk, opacne vim asi o jednom pripade. castejsi pry byva ten prvni. bud jeste chvilicku pockej, a nebo nakupuj neutaral ![]()
Ahoj, jsem pro neutrál…
To je jistota. Nakup si něco malinko na prvních pár týdnů, a pak si dokoupíš. Myslím, že dnes to není absolutně problém, obchody jsou toho plné, o internetu ani nemluvě.
Nebo počkej do dalšího UTZ… ![]()
pa,Z.
tak já jsem 24+0tt a prcek se tak mrská při každé kontrole a otáčí vše možně, že prostě doteď nevíme co to bude
Tak doufám, že se upejpat dlouho nebude, ale co, aspoň to když tak bude překvápko. Ale nejhorší je vysvětlovat všem okolo, že opravdu nevíme co to bude a skutečně si to nenecháváme pro sebe a skutečně v dnešní době si doktor nemusí být jistý do poslední chvíle
![]()
Zatím jsem koupila věci, které se nijak zvlášť moc ladit nemusí - bílé bodíčka apod.
a když se skutečně neukáže, tak koupím něco málo v neutrálních barvách a pak se uvidí.
Ahoj, tak naše mrně se taky každý ultrazvuk schovává, ale využiju každé kontroly a hned se pídím po pohlaví. Čtyři doktoři nezávisle na sobě řekli, že pindíka nevidí a že si na 60 procent myslí, že je to holka. No tak jsme usoudili, že je to holčička, taky doufám, že nás nepřekvapí. ![]()
ahoj, radsi kup neutralni barvicky. me na velkym utz ted presne nevim kdy to bylo 18-20tt rekli ze to bude holicka, no a ejhle… na Utz v 32tt kluk jako buk ![]()
Mně řekli ve 13tt že to bude holka a holka to je. Ale potvrdilo se to i na všech dalších UTZ, kde to bylo vidět.
no, me rekli ve 14tt, ze to bude na 95%kluk a fakt sem si myslela, ze jo, takze sem tu modruou i kupovala. na dalsich ultraz. pohlavi neslo videt, protoze mela zkrizeny nohy, a pak az ve 30tt mi rekla, ze je to 100% holka. no a na dalsich ultraz. uz byla tak velika, ze neslo videt mezi nohy a narodila se holka
. takze radsi este nic nanakupuj, stejne mas este cas ![]()
určitě nakupuj neutrální barvičky .. mě teda v 18 tt řekl holčina a pak mi to i potvrdila na 3D ultrazvuku tak snad to tak bude i při porodu.. ale jak se řiká že 100 % je to po porodu .. jedný známý řikaly že to bude kluk a pak při porodu to byla holčina prý tam měla pupeční šňuru která na ultrazvuku vypadala jako piňdík ![]()
ahoj me rekli v 13tt ze je to holka,pak v 16tt ze to vypada zase na holku a ve 22tt ze je to kluk a videla jsem i pindika,takze je to chlapecek..aspon doufam:-)) ![]()
Ahoj,
tak me rekl Dr. na 4D ultrazvuku, ze to ma byt holcicka, nevim, jestli je 3D ultrazvuk presnejsi nez ten klasicky, ale rikala jsem mu, at se poradne podiva, jestli tam nejakeho pindika neuvidi. Prej na 99% je to holcicka. Doma jednoho rostaka mam a tak bych i tu holcicku rada. ![]()
Zdravím, já sem byla 15+3 a doktorka mi řekla že to vypadá na holčičku ale že se nesmím zlobit když něco doroste
tak taky nevíme ![]()