Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co si o tom myslíte? http://www.holkanebokluk.cz
Já myslím, že jsou to zbytečně vyhozené peníze. Když budeš chtít, tak ti to řekne doktor podle ultrazvuku, pokud se mimi ukáže. I když se může doktor taky seknout.
Kamarádka to měla a nevyšlo ji to.Ukázalo to kluka a byla to holka
Takže asi blbost ![]()
Já taky nevěřím, že je to spolehlivé, pro mě bylo rozhodující, aby bylo miminko v pořádku a bylo jedno, zda to bude kluk nebo holka ![]()
Myslím si že je to hloupost.Ani u doktora to není vždy 100% tak nevím
.Kamarádce doktor řekl že je to na 98% holčička a narodil se Kubík.
urcite bych si to ze srandy vyzkousela,tolik to zas nestoji,ale ja uz mam 5 deti a to staci.ale vzdy jsem chtela to pohlavi vedet co nejdriv a to zadny doktor v 10.tydnu nerekne......skoda ze to neexistovalo pred 3 roky… ![]()
koupila jsem ze zvědavosti, návod dodržela (na diskusích se píše, že je třeba dva dny bez sexu, to v návodu nenajdeš, výsledek byl na denním světle jasně oranžový. I po týdnu byl výsledek jasně oranžový. A co myslíš? Testem předpovězený kluk má mezi nohama kávové zrno a bude se jmenovat Evelína
Po té, co se objevilo pár podobných komentářů na www.holkanebokluk.cz, zmizela i rubrika KOMENTÁŘE. Jasno budu mít samozřejmě až po porodu, ale o serioznosti prodejce a spolehlivosti testu mám jisté pochybnosti již nyní.Respektive se mi jeví problematická interpretace výsledku - dost maminek si stěžovalo, že test se jim jeví oranžovozelený - na denním světle oranžová, při zářivce zelená - prostě mám dojem že hodně často je výsledek testu závislý na úhlu pohledu a dopadu světla.
Pokud Evelíně naroste pytlík (jsem ve 22tt), budu test blahořečit ![]()
Já tomu taky nevěřím, raději jsem si počkala na velký UTZ., kde se nám kluk tak rozčapil, že o pohlaví nebylo pochyb. A navíc i kdybych si to udělala dřív a něco mi vyšlo, nevěřila bych tomu, nezačala bych nakupovat modrou nebo růžovou a stejně bych čekala na ten UTZ., takže pro mě zbytečně vyhozené peníze. ![]()
taky si myslim, ze to jsou zbytecne vyhozene penize.. ![]()
Me treba podle vsech testu a vypoctu vychazela holka.. ve 13tydnu mi na UTZ rekli holku.. a pak ve 20tydnu se to obratilo a oznamili mi, ze to je chlapecek..
Takze na zadne testy neverim, musim to videt na vlastni oci, abych uverila, ze tam ten pindik fakt je ![]()
Myslím že je to hloupost. Mně teda bylo jedno jestli bude kluk nebo holčička, hlavně aby bylo maličké zdravé, to prvořadě. A potom…od 4 měsíce jsem nějak cítila že bude Eliška. Nevím jak to vysvětlit ale prostě jsem to věděla, takže potom v šestém měsíci jak se ukázala to pro mně nebylo překvapení, i kdyby se nakonec narodil v červnu chlapeček tak hlavně aby bylo maličké zdravé…
Na tyhe testy bych nevěřila, když někdy ani Dr neřekne přesně…
podle mně jen další lákadlo - blbina za nekřesťanský prachy
Takový ty babský rady (tvar bříška, změněné chutě, změny na pleti a další) jsou aspoň finančně nenáročný ![]()
Od začátku těhu jsem si říkala, že budem mít kluka, přítel a budoucí babička chtěli holku a podle doktora by to měl být fakt kluk… Teď každej počítá s Domískem ale i tak neuvěřím dokud neuvidím pinďu naživo ![]()
A kdyz mam dvojcatka tak to bude napul? Ja si myslim, ze je to hloupost…