Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, zajímaly by mne vaše zkušenosti s přibíráním na váze v 1. trimestru. Jsem dost štíhlá, nyní v 8tt. Od 4tt se mi o jednu velikost zvětšila prsa a mám pocit, že i bříško (jsem pořád nafouklá). Co se týče váhy, přibrala jsem z 54 na 56 kg. Jím pořád stejně, nezvracím. Nebojím se toho, že bych nějak moc nabrala, jenom všude čtu,že v prvním trimestru se nepřibírá, proto mne zajímají názory zkušenějších ![]()
Já začala přibírat na váze až kolem 5tého měsíce. A štíhlá jsem byla taky, tak jsem myslela, že to bude hned vidět, ale nebylo. ale každý to má jinak, neřešila bych to ![]()
ja pribrala v patem mesici, pred tim jsem hubla, ale kazdy jsme jiny
Já přibrala asi 4 kila a měla jsem strašně velká prsa
Dělali si ze mně srandu, že čekám dvojčátka - jedno v levém prsu a druhé v pravém prsu ![]()
dekuji za odpovedi, jak pisu nejake to kilo navic mi neuskodi, konfekcni velikost suni a kalhot mam 34, S pri vyssce 174 cm, mozna i proto si toho vice vsimam
a navic mam urcite v kazdem prsu navic tak pul kila ![]()
janaproch píše:
dekuji za odpovedi, jak pisu nejake to kilo navic mi neuskodi, konfekcni velikost suni a kalhot mam 34, S pri vyssce 174 cm, mozna i proto si toho vice vsimama navic mam urcite v kazdem prsu navic tak pul kila
Jsi vysoká, na tobě se to ztratí, já mám o 10cm méně než ty a stejnou velikost. A vypadám docela srandovně, nikde nic a jen to břicho, hubené nohy, hubené ruce, zadek nikde. ![]()
Moc zdravím. Asi závidím, že jste téměř nepřibrali, já končím 12tt a mám nahoře 4 kila, ani nevím jak. A to se necpu:o). Mám prsa o jednu velikost větší, ale normálně mám už bříško a mám pocit, že jsem přibrala tak nějak celá:o(((.
Tak ja jsem v prvnich dvou mesicech nabrala 5kg, jenom tim, ze jsem pred tehu drzela dietu, a v tehu ji prestala drzet
![]()
Ahojky holky, tak já jsem sedm týdnů těhotná a už mám nahoře jedno kilo. Předpokládám že váha bude růst. Nejsem typ vychrtlé holky. Nyní mám 59kg. Tak jen doufám, že se nepřiberu příliš a že se mi to potom podaří shodit. Docela jím dost. Nějak mě nyní nebaví omezovat se v jídle. ![]()
mám výchozí velikost také 34, váha byla před těhotenstvím 50kg. V prvním trimestru jsem nepřibrala nic díky nechutenství (ale ne zvracení).
Za týden začínám 3.trimestr a mám 55kg. Hodně se mi zvětšily prsa, trošku zaoblily boky a stehna, no a břicho povyrostlo. Fakt je, že poslední cca 3 týdny začínám jíst mnohem víc než dřív.
Tak já jsem začala druhý trimestr a zatím jsem zhubnula, protože je mi pořád špatně…
Ale určitě všechno doženu v následujících měsících.. ![]()
Ahoj Jani, já jsem 8+6 tt a přesně jak píšeš…nezvracím, prsa mám obří ( i tak jsem je měla velká) ale teď mě bolí jak čert!
Břicho mám nafouklé jak balón a už mám jedny rifle, které dopnu tak tak. Taky jsem četla, že v prvním trimestru by se přibírat nemělo, ale jak to tak vypadá, je to individuální.
A co bych pro mimčo nevytrpěla…
Hezký den!
Já jsem začala přibírat asi někdy kolem 5.-6. měsíce. To už při bližším zkoumání bylo i trošičku vidět břicho. Doktor si ze mně dělal srandu, že používám těhotenství jako redukční dietu. Při každé kontrole jsem měla míň a míň. Bylo mi dobře a nikdy jsem nezvracela. (Teda druhé těhotenství jsem zjistila, až když jsem byla 13+6
)