Divné bolesti břicha - 36. týden

1322
27.2.11 19:52

Divné bolesti břicha 36 týden

Prosím, poraďte mi - už asi hodinu mám divné bolesti v podbříšku jako při menstruaci, stahy zatím žádné. Může to být chystaný porod nebo měly jste to některá? Jsem dneska 35+5. Děkuji za každou brzkou radu. Není to vůbec příjemné, svíjím se bolestí. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1712
27.2.11 19:53

Já měla právě takovou bolest jako při menstruaci, když jsem začala rodit. Ale nechci strašit, uvidíš, co ti napíší ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
27.2.11 19:56

Já to měla dva dny zpět a ok… přešlo to… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
27.2.11 19:57

Ahoj prubezne mivam asi od 34tt- vetsinou po unavnem dni, namaze, a nebo kdyz mimi vic rostlo :mavam:
jsem 37tt+4 stale dva v jednom

Příspěvek upraven 27.02.11 v 19:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
27.2.11 19:57

xxpetka

ahoj, já jsem dneska 35+5tt a to, co popisuješ už jsem několikrát měla. nejsou to křeče, není to pravidelné, ale rozhodně hodně nepříjemné. Pokaždé to do hodiny odezní. Myslím si, že je to možná tím,jak se uvolňují ty svaly pánve a mimčo si tam šikuje už správnou polohu, že ta bolest je způsobená vzrůstajícím tlakem…

Ale jsem prvorodička, takže vím prdlačku a může to být cokoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
27.2.11 19:58

Ahojky,

podobné bolesti jsem měla dva týdny před porodem. Určitě vyzkoušej trik s horkou vodou. Pokud tě ve sprše bolesti přejdou, nic to není, pokud to zesílí, šupajdi do pordky, protože mrňouskovi sebude chtít ven. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
27.2.11 19:58

Ale je pravda, že jsem taky měla takové sem tam bolesti v podbříšku a doktorka mi řekla, že se ta děloha napíná a že to není na škodu, že se připravuje na porod. (rodila jsem 4 týdny potom v termínu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
27.2.11 19:59

Zkus si dát vanu nebo sprchu a uvidíš, jestli to povolí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
27.2.11 19:59

Ahoj Peti, copak choudě? To mě mrzí, že máš bolesti, sama jsem zvědavá co ti holky poradí.Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
27.2.11 20:02

No jenže já do teď ležela v nemocici pro předčasný porod - jsem otevřená na 1 prst tak mám strach jít do teplé vany aby se to nerozjelo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
27.2.11 20:03
Majkla píše:
Ahoj Peti, copak choudě? To mě mrzí, že máš bolesti, sama jsem zvědavá co ti holky poradí.Držím palce :hug:

Ahojky :( nějak to nemůžu rozchodit už hodinu mě to bolí jako při menses. V noci jsem myslela, že vyletím z kůže - malej se mi šprajcnul pod žebra a kdesi u ledvin to byla bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
27.2.11 20:04
xxpetka píše:
No jenže já do teď ležela v nemocici pro předčasný porod - jsem otevřená na 1 prst tak mám strach jít do teplé vany aby se to nerozjelo :cry:

Tak to chápu, při tomhle nálezu bys neměla, to znám :-( Pak už mě napadá jen zajet k dr., na pohotovost, aby ti natočili monitor. za to nic nedáš a bueš klidnější. Ale je to na tobě. Pokud ty bolesti ustoupí, asi bych to nechala, ale za natočení monitoru ti nikdo hlavu neutrhne a budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
27.2.11 20:07
xxpetka píše:
Majkla píše:
Ahoj Peti, copak choudě? To mě mrzí, že máš bolesti, sama jsem zvědavá co ti holky poradí.Držím palce :hug:
Ahojky :( nějak to nemůžu rozchodit už hodinu mě to bolí jako při menses. V noci jsem myslela, že vyletím z kůže - malej se mi šprajcnul pod žebra a kdesi u ledvin to byla bolest.

No já jsem dnes měla taky asi 3 hoďky bolesti do podbřišku i do kříže a do toho to tvrdnutí břicha, přesně jako v úterý jak jsem tady zakládala tu diskuzi :roll: Ale naštěstí mě to už zase přešlo.
Jestli máš velké bolesti radši nečekej a jeď do porodky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
27.2.11 20:08
luciashek píše:
xxpetka píše:
No jenže já do teď ležela v nemocici pro předčasný porod - jsem otevřená na 1 prst tak mám strach jít do teplé vany aby se to nerozjelo :cry:
Tak to chápu, při tomhle nálezu bys neměla, to znám :-( Pak už mě napadá jen zajet k dr., na pohotovost, aby ti natočili monitor. za to nic nedáš a bueš klidnější. Ale je to na tobě. Pokud ty bolesti ustoupí, asi bych to nechala, ale za natočení monitoru ti nikdo hlavu neutrhne a budeš mít jasno.
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
27.2.11 20:09
Majkla píše:
xxpetka píše:
Majkla píše:
No já jsem dnes měla taky asi 3 hoďky bolesti do podbřišku i do kříže a do toho to tvrdnutí břicha, přesně jako v úterý jak jsem tady zakládala tu diskuzi :roll: Ale naštěstí mě to už zase přešlo.
Jestli máš velké bolesti radši nečekej a jeď do porodky :think:

Velké ne ale nepříjemné vždycky na chvilku to přejde a pak zase. A do toho šílená rýma už pár dní a bolesti v krku. Opravdu úžasné. Nemůžu ani dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí