Začátek těhotenství na drogách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
27.2.11 01:37

těhotenství v drogách

Dobrý den, chtěla sem se zeptat, než sem zjistila, že jsem těhotná, tak sme brali s přítelem drogy do 3. měsíce těhotenství, sem prala drogy (perník + měkká droga). Když jsem zjistila, že jsem těhotná, hnedka sem s tim přestala! Chci se zeptat (poradit), jestli sem nák neublížila plodu. Jestli nebudou žádné komplikace, moc se bojím, chci zdravé miminko ;( doufám že sem plodu moc neublížila a že bude zdravý.. prosím, poradte mi. Děkuju za odpověd :-(

edit admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
718
27.2.11 02:13

Promin,ale takový jako ty by vůbec děti mít neměli,jestli je miminko v pořádku ti řeknou po těhotenských vyšetřeních (UTZ,triple testy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
27.2.11 02:25

nejdulezitejsi je prvni trimestr, kdy se miminku vyviji uplne vsechno… takze se nemyslim, ze se tady dockas nejakeho uklidneni. Zjistis to pouze u doktora! Proc jste se nechranili? kdyz uz si kazite zivot nejakym sajrajtem? cekat ted, jestli ho bude mit zkazenej i to nenarozene miminko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
27.2.11 06:22

no nevím, jestli to zase nebude nějaká sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
27.2.11 07:47

Promiň, že to řeknu-ale jseš PITOMÁ! :pocitac: že ty sajrajty do sebe dobrovolně cpeš, a navíc ještě otěhotníš. Pokud si to miminko chceš nechat, tak se jen modli aby bylo v pořádku…je tu i šance že v pořádku bude…dcera mojí známí brala drogy (perník-sice se snažila nepravidelně,ale brala a 8 tejdnů po porodu utekla-droga byla přednější!!!!) a klučík byl naprosto v pořádku, ale to je třeba jen 1 případ ze 100! tak si to vezmi k :srdce:
Doufám, že budeš dobrá máma…moc bych to tomu miminku přála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
27.2.11 08:30
misacek00 píše:
Promin,ale takový jako ty by vůbec děti mít neměli,jestli je miminko v pořádku ti řeknou po těhotenských vyšetřeních (UTZ,triple testy)

Bože takový příspěvky uplně miluju, já kouřila do 9tt asi bych Vaška taky mít neměla co? zakladatelko, držim palce aby bylo vše ok, testy ukazi jak a co, tady ti to z koule nevyvěštíme.. :lol: ale šance tu je určitě! hlavne do toho zase nespadnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.2.11 08:38
freeonit píše:
misacek00 píše:
Promin,ale takový jako ty by vůbec děti mít neměli,jestli je miminko v pořádku ti řeknou po těhotenských vyšetřeních (UTZ,triple testy)
Bože takový příspěvky uplně miluju, já kouřila do 9tt asi bych Vaška taky mít neměla co? zakladatelko, držim palce aby bylo vše ok, testy ukazi jak a co, tady ti to z koule nevyvěštíme.. :lol: ale šance tu je určitě! hlavne do toho zase nespadnout :hug:

Kouření a perník - to ti přijde jako to samé??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
27.2.11 08:45

zakladatelko,jen od kdy je pervitin měkká droga?? :roll:
Určitě asi budeš muset svému gynekologovi říct že jsi v prvním trimestru brala drogy aby měl důvod tě poslat na podrobnou genetiku a doufat že to na vývoji plodu nezanechalo následky,ale 100% se to stejně dozvíš až po narození a dalším vývojem protože ani genetika bohužel neni 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477

neprijde ale nedovolila bych si napsat ze takovy lidi by nemeli mit deti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

v prvom rade, pervitin urcite nie je makka droga, je prudko navykovy.

ak Ti tehotenstvo pomoze od zavislosti, tak ked uz pre nic ine, aspon na toto je to dobre.

co sa tyka dopadu na plod a moznych komplikacii, ako pisali baby predomnou, chod ku gyn, ten Ta vysetri, my tu nie sme vestice.

a inak, tiez mam pocit, ze si niekto robi srandu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
27.2.11 08:54

Tohle fakt nechápu :nevim: bereš drogy a ještě se nechráníš :cert:
Odpovím Ti jedno.....ty budeš mít dítě zdravé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
27.2.11 08:54

Tak tomu nevěřím, je to dle mého vyloženě provokace :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
27.2.11 08:55
freeonit píše:
neprijde ale nedovolila bych si napsat ze takovy lidi by nemeli mit deti!!

Moje rec.Zakladatelka si urcite uvedomuje,ze to co se stalo neni spravne.Proste jen potrebovala poradit,kdyby ji to bylo jedno,tak tady nepise.Neodsuzujte,kazdy muze udelat zivotni chybu.Alene preju,aby vse bylo v poradku a hlavne,aby uz nikdy do drog nespadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
27.2.11 08:56
freeonit píše:
neprijde ale nedovolila bych si napsat ze takovy lidi by nemeli mit deti!!

Naprostý souhlas.
Zakladatelka si přišla pro radu a ne proto,aby dostávala kázaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
27.2.11 08:57
suchar píše:
Tohle fakt nechápu :nevim: bereš drogy a ještě se nechráníš :cert:
Odpovím Ti jedno.....ty budeš mít dítě zdravé :palec:

Ale když už jsme u toho, tak ona opravdu bude mít dítě zdravé, protože ty, co si nevaží zdraví svého ani svého nenarozeného dítěte, mají většinou zdravé dítě. A ty, které by se rozkrájely pro to, aby bylo všechno správně, ty takové štěstí většinou nemají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí