Vědět o těhotenství i bez testu?

Anonymní
25.2.11 21:44

"Vědět" těhotenství i bez testu?

Dobrý večer,
Možná to zní divně,ani si z nikoho nechci dělat srandu,ale opravdu mne to zajímá.
Máte některá z Vás to, že už ste prostě věděly,že jste těhotné aniž by Vám to potvrdil test nebo doktor ?
Moje máma říkala, že když přišla do jiného stavu tak to prostě cítila a mě zajímá,jestli byla vyjímkou a nebo je Vás víc.
Předem děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
25.2.11 21:48

Ale jo, já tomu věřím :wink: Loni jsem otěhotněla aniž bych měla MS a pak jsem si tak nějak intuitivně udělala těhotenský test a bylo to tam :pankac:
A jinak na mě těhotenství pozná manžel. Nevím, jak to dělá, ale pozná to 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
25.2.11 21:48

Já jsem to na sobě poznala při druhém těhotenství…cítila jsem se prostě jinak.hlavně jsem se víc ‚znala‘:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
25.2.11 21:51

jo jo, věděla jsem to :) test jsem si dělala abych věděla jak to vypadá :D. Věděla jsem i délku a k dr šla v 6tt. A ještě k tomu přidám že jsem od počátku vědla že to bude jaroušek :). Nezvyklal mě nikdo, a dr ve 20tt mi to jen potvrdil :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.11 21:53

Tak to je opravdu zajímavé a děkuji za názory.
:kytka:

A omlouvám se za anonym :kytka: :kytka: :kytka:

Je to prostě úžasné,jak to dokáže žena poznat:-)
Manžel ? tak to Vás zná opravdu dokonale:-)

• Citovat
  • Upravit
10016
25.2.11 21:54

Tak my, kdyz jsme se snazili o tu dvouletou, tak jsem si pripadala tehotne kazdej mesic :mrgreen: a ze nam to trvalo :wink: Ta rocni byla prekvapko a tehotne jsem si nepripadala vubec :lol: , myslim, ze to je hodne o psychice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.2.11 21:54

U obou tehu jsem to tusila pred testovanim.
Ale expert je manzelova maminka, ktera to na sobe poznala hned druhy „uspesnem“ milovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
25.2.11 21:57

ahoj
ja mela tuseni na zacatku tohohle tehotenstvi a to jsem mela prvni deti pres ivf, takze sance byla mala, ale proste jsem to nejak citila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.11 21:57

Jojo,tak to je jasný, že potom už si žena myslím každý měsíc, že je těhu :mrgreen:

JInak jak se tu píše,moje máma taky říkala, já to věděla hned, že jsem v jináči a už sem si říkala zase ?:-D má tři dcery totiž :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
andela
25.2.11 21:58
fragola píše:
Ale jo, já tomu věřím :wink: Loni jsem otěhotněla aniž bych měla MS a pak jsem si tak nějak intuitivně udělala těhotenský test a bylo to tam :pankac:
A jinak na mě těhotenství pozná manžel. Nevím, jak to dělá, ale pozná to 8-)

ježíš sem se teprve teď podivala na ty metry :D … za prvé gratuluji, za druhé si ťukám na čelo esli nejste blázni, za třetí dodávám že máte fakt odvahu a můj obdiv pořídit si mat. školku, a za čtvrté … no manžel už v tom má taky praxi :D

mmch prý se to na ženě pozná, na očích že je těhotná … nevim co je na tom pravdy, nějak si neuvědomuju že by někdo na mě koukal a pak hlásil nebo se ptal jestli nejsem těhu :)

• Citovat
  • Upravit
24837
25.2.11 22:01
andela píše:
fragola píše:
ježíš sem se teprve teď podivala na ty metry :D … za prvé gratuluji, za druhé si ťukám na čelo esli nejste blázni, za třetí dodávám že máte fakt odvahu a můj obdiv pořídit si mat. školku, a za čtvrté … no manžel už v tom má taky praxi :D

Díky :kytka: To je v pohodě, já si občas taky říkám, jestli nejsem cvok, že jsem do toho šla :lol: A manžel má praxi, tak se ani není čemu divit, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
25.2.11 22:02

Nooo … ale on je rozdíl mezi tím myslet si to / např. při dlouhodobějším snažení kdy si to mylíte každý měsíc ;) ) a prostě vnitřně vědět. :wink: to jiná, to jsem prostě věděla, aniž bych měla nějaké jakékoliv příznaky, já to věděla ještě před MS. Test jsem si dělala asi týnem po plánované ms … ty 2 čárky mě nijak nenadchly, nevyřídili a tuším že jsem to ani příteli nukazovala jen mu oznámila že mu to teda vyšlo (napodruhé).A kdyby mi někdo tvrdil, blbost nejsi, nemůžeš .. budu se prát že jo. Se to nedá asi přesně vyjádřit …

• Citovat
  • Upravit
4417
25.2.11 22:02

ahoj, já to taky tušila už před testem. Byla jsem dost unavená, a přestala mi chutnat čokoláda a kafe.. :lol: test jsem si dělala v 6tt a k dr šla až v 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
25.2.11 22:05
fragola píše:
andela píše:
fragola píše:
ježíš sem se teprve teď podivala na ty metry :D … za prvé gratuluji, za druhé si ťukám na čelo esli nejste blázni, za třetí dodávám že máte fakt odvahu a můj obdiv pořídit si mat. školku, a za čtvrté … no manžel už v tom má taky praxi :D
Díky :kytka: To je v pohodě, já si občas taky říkám, jestli nejsem cvok, že jsem do toho šla :lol: A manžel má praxi, tak se ani není čemu divit, že? :wink:

No … jiný si tu s klidem poříděj 6 dětí, a ten můj trouba to druhý furt odkládá .. je totok nějaká spravedlnost?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No pro mě cvoci jste, ale zas krásní cvoci :srdce: To že já bych si netroufla neznamená že vy nemůžete že :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.11 22:12

6dětí? ty brďoooooo,tak to máte můj obdiv :kytka:

Je to asi pocit,kterej se nedokáže popsat,ale musí to bejt něco krásnýho,tomu věřím.
Já jsem to také jednou prostě ´´věděla´´ a bylo to tak,ale pak to nedopadlo dobře to je věc druhá :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky