Začátek těhotenství na drogách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
27.2.11 11:23
Anonymní píše:
Michaelakkk píše:
lemaz píše:
Anonymní píše:
lemaz píše:Jen nevěřím tomu, že přestala nebo že přestane. To je pohádka.
Lemaz-pohádka to být nemusí.Dítě je velká motivace pro to přestat.Jak už sem psala,já to taky zvládla.
Neodsuzuj šmahem,když nevíš a neznáš.
Já bych jí to přála, ale neznám nikoho, kdo by přestal, když byl těhotný. Je tedy fakt, že se těmhle lidem dost vyhýbám, ale stačí to, co kolem sebe vidím.
ty neznáš neznamená, že to tak není :mrgreen: těší mě :mrgreen:
Já se taky hlásím :mrgreen: bohužel sem srab,tak inko

mi napiš SZ jestli hceš si třeba budem v něčem rozumět :-) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.11 11:24

Já bych prevenci nedělala žádnou.Na školy atd. bych nejezdila.Pokud o tom dítě ví málo nebo nic tak to vyhledávat nebude.

• Citovat
  • Upravit
3040
27.2.11 11:24

No, nebudu se tady rozčilovat. Nemá to cenu. Každý ať si do těla cpe, co uzná za vhodné. Jen ať pak nečeká pomoc od ostatních.

A že tyhle lidi nemají z prdele kliku - to mi nikdo nevymluví.

Klobouk dolů před těma, co to vydrželi. A ti ostatní ať třeba zdechnou, neštěkne po nich ani pes.

Toť můj názor na feťáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.2.11 11:25
Michaelakkk píše:
eva76 píše:
Michaelakkk píše:
lemaz píše:
Anonymní píše:
Lemaz-pohádka to být nemusí.Dítě je velká motivace pro to přestat.Jak už sem psala,já to taky zvládla.
Já bych jí to přála, ale neznám nikoho, kdo by přestal, když byl těhotný. Je tedy fakt, že se těmhle lidem dost vyhýbám, ale stačí to, co kolem sebe vidím.
a ty jsi užívala i v těhotenství?
joale víc bych to asi nerozebírala.....

hm…, tak pokud je to pravda, nechápu, proč si na zakladatelku, tak vyjela. Na druhé straně by to spoustu vysvětlovalo. Ale souhlasím, není to na rozebírání tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.2.11 11:25
Anonymní píše:
Já bych prevenci nedělala žádnou.Na školy atd. bych nejezdila.Pokud o tom dítě ví málo nebo nic tak to vyhledávat nebude.

To právě také není pravda, setká se s tím v TV, novinách časopisech a nevědomost a mylná fakta mohou být spíše na obtíž…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
27.2.11 11:26
eva76 píše:
Michaelakkk píše:
eva76 píše:
Michaelakkk píše:
lemaz píše:
Anonymní píše:
a ty jsi užívala i v těhotenství?
joale víc bych to asi nerozebírala.....
hm…, tak pokud je to pravda, nechápu, proč si na zakladatelku, tak vyjela. Na druhé straně by to spoustu vysvětlovalo. Ale souhlasím, není to na rozebírání tady

já na ní vůbec nevyjela, napsala jsem jí rizika co se mohlo miminku stát a nemusela a řekla jsem svůj názor… psala jsem jí i SZ kde jsem jí napsala svou zkušenost a tot vše co jsem jí ktomu řekla .-)

• Citovat
  • Upravit
3040
27.2.11 11:26
Michaelakkk píše:
lemaz : nějaké filmy o fetácích,katka, houbičky,my děti ze stanice ZOO knížky typu memento a podobné… Divila by ses v kolika případech jsem zažila, že se dítě inspirovalo hlavním hrdinou, našlo se v jeho životním příběhu a nevědělo jak se dostat ze situace, ve které se nacházelo … takže já jsem absolutně proti využívání těchto prostředků v rámci prevence…

Takže já jako puberťačka jsem několikrát četla My děti ze stanice zoo, Memento, nedávno jsem viděla Katku. A myslím si, že jsem dostatečně inteligentní (a i v mládí jsem byla), že takovéto podřadné živly bych si za vzor tedy nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.2.11 11:28

tak Katku by si snad za vzor nevzal NIKDO :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.2.11 11:29
lemaz píše:
Michaelakkk píše:
lemaz : nějaké filmy o fetácích,katka, houbičky,my děti ze stanice ZOO knížky typu memento a podobné… Divila by ses v kolika případech jsem zažila, že se dítě inspirovalo hlavním hrdinou, našlo se v jeho životním příběhu a nevědělo jak se dostat ze situace, ve které se nacházelo … takže já jsem absolutně proti využívání těchto prostředků v rámci prevence…
Takže já jako puberťačka jsem několikrát četla My děti ze stanice zoo, Memento, nedávno jsem viděla Katku. A myslím si, že jsem dostatečně inteligentní (a i v mládí jsem byla), že takovéto podřadné živly bych si za vzor tedy nebrala.
jenže ty nejsi všichni , jsou děti co nevyrůstají v dobrém prostředí neumí si hledat kamarády, neví jaksevypořádat s životníma situacema, nemají tak velké sebevědomí a vůli… Já ti napsala, že jsem pár takových dětí poznala… každý prostě vnímá hlavní hrdiny podobných knížek jinak…
  • Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
27.2.11 11:29
eva76 píše:
tak Katku by si snad za vzor nevzal NIKDO :poblion:

To asi ne… Ale jako výchovný film to není moc dobrý…

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
27.2.11 11:31

promiň fuj a ještě sem zakládáš toto téma a já teda nevím,zda je pervitin měkká droga padám dolů,ALE VĚTŠINOU TO BYVÁ TAK KDYŽ NĚKDO DÍTĚ NECHCE-JE ZDRAVE,A KDYŽ SE TADY HOLKY NA emimču rozkrájí,jako mati-narodil se jí chlapeček ve 28tt a neumí sám dýchat dlouho,a ty ještě do dítěte pereš drogy no fakt výborný

Příspěvek upraven 27.02.11 v 11:32

• Citovat
  • Upravit
1180
27.2.11 11:31

a to já si zase myslím, že je. Je to hodně odstrašující příklad (stejně jako klipy z reklamní kampaně „nemyslíš - zaplatíš“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.11 11:32
lemaz píše:
Michaelakkk píše:

Bohužel na každý je tak inteligentní :roll:
Je to o povaze.S názorem na narkomany stebou souhlasím ale není vhodné je všechny házet do jednoho pytle.Mně vůbec nezajímají takže ty „rozumné“ nevyhledávám ale ze zkušenosti jich znám dost.
Příklad Matka brala měla čtyři děti.Dva nejstarší začli brát taky,ta třetí měla rozum a viděla co to s člověkem dělá a drogy k smrti nenávidí.Je to opravdu jen o povaze.Ted se navíc čeká jak dopadne ta nejmladší.Drogy už se v rodině sice nevyskytují,všichni s tím skoncovali ale nevíš co si to dítě pamatuje či ne.(Ani jeden člověk nebral v těhotenství)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
27.2.11 11:34
eva76 píše:
a to já si zase myslím, že je. Je to hodně odstrašující příklad (stejně jako klipy z reklamní kampaně „nemyslíš - zaplatíš“)

odstrašující možná jo, ale co se týče výchovnýho hlediska? nevim no… myslím to tak,že i když ona fetuje tak se k životu stavěla tak jak se stavěla a stejně ztoho ona nevyšla nikterak škodná o dítě se jí postarají cizí, trestaná za to není…

• Citovat
  • Upravit
1180
27.2.11 11:34
Anonymní píše:
lemaz píše:
Michaelakkk píše:
Bohužel na každý je tak inteligentní :roll:
Je to o povaze.S názorem na narkomany stebou souhlasím ale není vhodné je všechny házet do jednoho pytle.Mně vůbec nezajímají takže ty „rozumné“ nevyhledávám ale ze zkušenosti jich znám dost.
Příklad Matka brala měla čtyři děti.Dva nejstarší začli brát taky,ta třetí měla rozum a viděla co to s člověkem dělá a drogy k smrti nenávidí.Je to opravdu jen o povaze.Ted se navíc čeká jak dopadne ta nejmladší.Drogy už se v rodině sice nevyskytují,všichni s tím skoncovali ale nevíš co si to dítě pamatuje či ne.(Ani jeden člověk nebral v těhotenství)

to je zatím nejrozumnější názor, který se tu objevil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky