Začátek těhotenství na drogách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2486
1.3.12 19:25

Důležité je, že jsi přestala, pokud to byl pervitin a marihuana, tak máš vcelku šanci na relativně zdravé dítě, tyto drogy by neměly způsobovat malformace, rozštěpy atp., ale mají spíš dopad na inteligenci, porodní váhu… to je i u kuřaček, oni píšou, že to na dítě nemělo nakonec vliv, ale třeba tu inteligenci to může snížit, nebo to bude malej hyperáček atp. takže je to blbý, ale snad to nebude nijak fatální, hlavně už se toho ani nedotkni. Držím palce at to zvládneš.

A ještě něco, naděte si v okolí nějaké centrum nebo odborníka na drogovou závislost a s přítelem začněte pravidelně docházet na terapii. Ten přelom v rodiče pro vás může být složitější než pro ostatní, může jeden z vás selhat znovu na droze atp.

Příspěvek upraven 01.03.12 v 19:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
1.3.12 19:46

„a projevuje se vždy stejně, a to, že člověk si prostě nemůže pomoct a drogu musí užívat za každou cenu.. to o těch emocích a agresivitě nespadá pod psychickou závislost, ale na projev chování, který nastává po vyprchání účinku drogy… “

Michaelokkk… probůh co máš za kvalifikaci, jak můžeš přednášet něco o drogách, když napíšeš takový nesmysl :-( pak to má vypadat ta protidrogová prevence. To ti píšu jako 13 letý praktik v oblasti léčby drogových závislostí. Měla bys mít aspon základy psychologie, tohle nemůžeš přece prezentovat. A i některé další věci, které jsi zde uvedla. Že píšou blbosti ostatní, mají na to právo, ale ne někdo kdo se chlubí že pracuje v oblasti drog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
22.3.12 09:04

Jde vidět, že většina z Vás nemá o drogách ani ponětí… Co takhle podpořit autorku tohoto dotazu, že je statečná když s tím přestala. Ono se do propasti padá rychle ale šplhá se z ní hůř… Nikoho tím neomlouvám ale nikdy nevíte co vás v životě potká. Co když vaše dítě přijde jednou domu sjetý? Zatratíte ho nebo mu dáte šanci?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
22.3.12 09:05

Jde vidět, že většina z Vás nemá o drogách ani ponětí… Co takhle podpořit autorku tohoto dotazu, že je statečná když s tím přestala. Ono se do propasti padá rychle ale šplhá se z ní hůř… Nikoho tím neomlouvám ale nikdy nevíte co vás v životě potká. Co když vaše dítě přijde jednou domu sjetý? Zatratíte ho nebo mu dáte šanci?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
22.3.12 09:56
Sajmulina píše:
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
678
22.3.12 17:49

souhlasím s holkama,kdo si to neprožil nepochopí:-(je to sice pitomost,ale každej může v životě uklouznout tak jako např já a rozhodně nemám pocit,že jsem troska na odpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
22.3.12 19:11

Zakladatelko,preji ti hodne stesti a hlavne zdrave miminko :-) doufam,ze do toho zpet nespadnes a budes mit ukazkovy zivot… DRZ SE…

• Citovat
  • Upravit
9879
23.3.12 18:23

nevim co na to říct .Doslova jsem ztratila řeč. Snad jen hodně štěstí. Moralizovat nebudu od toho jsou tu jiné.Jen ti radim zaplat si veškeré testy co můžeš a co existují . Jistotu zdravého dítěte mít nebudeš nikdy ale šance budou určitě lepší než nedělat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.12 22:08

ženský, PARDÓN, ale vy, co tu píšete, že takovéhle by neměly mít děti apod. jste normální slepičky… Pokud si zakladatelka uvědomuje (což evidentně jo), že to nebylo správné, a přestala s tím, není důvod, aby jste ji tu takhle HNUSNĚ napadaly!!! Nikdo z vás si nedokáže představit, jaké to je, být na drogách, co ji k tomu vedlo a dalších milión věcí… pokud jste nezažily, nepochopíte!!!! ATak bych doporučila držet zobáček a spíše povzbudit!!!

A jen pro po, jsem v té samé situaci, 20+3, mimi je NAPROSTO V POŘÁDKU a v pořádku bude!!! Ty se, Aleno(zakladatelko) hlavně nestresuj a neděs, to škodí :) Udělala jsem to tak, jakmile jsem zjistila, že jsem těhu a vše je v pohodě… :)

A jen pro info některých dam: pevitin(perník, piko, čas) je sice tvrdá droga, ale zakladatelka psala pervitin + měkká droga, takže bych chápala travku… :)
A za 2) kde jste vzaly, že je silně návyková??? nepletete si to náhodou s heroinem??? Pokud nevím, tak radši nekomentuji, jen abych něco napsala, že.....

Příspěvek upraven 16.04.12 v 22:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.12 22:11
@Ananta píše:
Důležité je, že jsi přestala, pokud to byl pervitin a marihuana, tak máš vcelku šanci na relativně zdravé dítě, tyto drogy by neměly způsobovat malformace, rozštěpy atp., ale mají spíš dopad na inteligenci, porodní váhu… to je i u kuřaček, oni píšou, že to na dítě nemělo nakonec vliv, ale třeba tu inteligenci to může snížit, nebo to bude malej hyperáček atp. takže je to blbý, ale snad to nebude nijak fatální, hlavně už se toho ani nedotkni. Držím palce at to zvládneš.

A ještě něco, naděte si v okolí nějaké centrum nebo odborníka na drogovou závislost a s přítelem začněte pravidelně docházet na terapii. Ten přelom v rodiče pro vás může být složitější než pro ostatní, může jeden z vás selhat znovu na droze atp.

tak to pardón, ale pani je chytrá jako rádio… hádám google??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ten popisek pod nickem sedí jako hrnec na zadek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
16.4.12 22:23

Super, přišla nás sem poučit feťačka, jen tak dál :roll: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.12 23:26
@Fen-fire píše:
Super, přišla nás sem poučit feťačka, jen tak dál :roll: :zed: :zed:

jakým právem takhle oslovujete, pani chytrá?! Feťačka? Aha,mám stálou práci,kterou odvádím dobře a svědomitě,chodím na vyšetření,nemám problémy… Tak se přece feťáci nechovají,ne?! Zase další chytrolínka s předsudky… Madam je totiž dokonalá a nikdy neudělala nic špatně,nikdy nešlápla vedle,že… Madam je svatá,všichni se před ní skloňte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
16.4.12 23:31
@Malmignatta píše:
jakým právem takhle oslovujete, pani chytrá?! Feťačka? Aha,mám stálou práci,kterou odvádím dobře a svědomitě,chodím na vyšetření,nemám problémy… Tak se přece feťáci nechovají,ne?! Zase další chytrolínka s předsudky…

Mít stálou práci a chodit na vyšetření je podle mě normální a naprosto standartní. Brát drogy podle mě normální není a ten kdo je bere je podle mě feťák, není to předsudek, ale realita :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.12 23:43
@Fen-fire píše:
Mít stálou práci a chodit na vyšetření je podle mě normální a naprosto standartní. Brát drogy podle mě normální není a ten kdo je bere je podle mě feťák, není to předsudek, ale realita :mavam:

Váš názor, mylný…podívejte se do ulic,na feťáky,kteří nemají kde bydlet,nemají peníze,nemají přátele a pro to,aby si mohli „střelit“ dávku,jsou schopni udělat všechno, naprosto všechno. TO JSOU FEŤÁCI! Neschopní přestat, asociálové,zloději a i hůř… My,co chceme mít práci,byli jsme schopni přestat,staráme se a dbáme o sebe, naše myšlenky nesměřují jen k droze, jsme jen uživatelé. Nikoli závislí! Zkuste si to zažít a pak suďte,vážená dámo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.12 23:45
@Fen-fire píše:
Mít stálou práci a chodit na vyšetření je podle mě normální a naprosto standartní. Brát drogy podle mě normální není a ten kdo je bere je podle mě feťák, není to předsudek, ale realita :mavam:

Váš názor, mylný…podívejte se do ulic,na feťáky,kteří nemají kde bydlet,nemají peníze,nemají přátele a pro to,aby si mohli „střelit“ dávku,jsou schopni udělat všechno, naprosto všechno. TO JSOU FEŤÁCI! Neschopní přestat, asociálové,zloději a i hůř… My,co chceme mít práci,byli jsme schopni přestat,staráme se a dbáme o sebe, naše myšlenky nesměřují jen k droze, jsme jen uživatelé. Nikoli závislí! Zkuste si to zažít a pak suďte,vážená dámo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí