Začátek těhotenství na drogách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5850
18.5.12 14:57

@Nelluška
Ale souhlasím je to svinstvo :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
18.5.12 15:01

jasan, já bych se svou minulostí taky nechlubila. Nakonec jsem sekla i s kouřením. Já mám z klasických feťáků celkem strach, ale větší mám třeba z opilců. Strašně si vážím lidí, co se z toho dostali. Jsou fakt borcí a jestli si to zakladatelka někdy přečte, jakože si myslím, že už je mimo počítač, a dokázala to kvůli dítěti, klobouk dolů. tak třeba tereza Pergnerová to taky dokázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
18.5.12 15:09

Taky hodně obdivuji ty kteří se dokázali zdvihnout z toho úplného dna. Musí to být dost těžký, zvlášť když v téhle době si můžeš drogu pořídit takřka kdekoliv. V Ostravě byl dokonce obchod Amstrdam na drogy…hrůza. Jsem nechápala, jak to tak může fungovat. Naštěstí už ho zavřeli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
18.5.12 15:14

Ale jako máma bych si to se svým dítětem zažít nechtěla. člověk sice nikdy neví, ale musí to být psycho, a 99%to stejně prohraješ. Co je prevence, věnovat se dítěti, vědět, co dělá, sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
18.5.12 16:00
@Misheila píše:
@Malmignatta
Zcela moje řeč, všechny tvé příspěvky mi bereš z úst :palec:

Někteří by se měli nejprve zamyslet nad tím než sem něco napíšou a začnou zakladatelku kritizovat
TAKOVÉ RADY JÍ JSOU CELKEM K NIČEMU, NEMYSLÍTE???

A tohle má bejt jako co??? :zed: :zed: Zřejmě další paní bezchybná, co nemá ani tušení o čem mluví. Takže těmi vašimi příspěvky chcete říct, že pokud si dejme tomu příležitostně vemu extázi nebo zahulím marihuanu nebo šňupnu perník, tak jsem ve vašem stupidním žebříčku řazena mezi feťáky??? Výborně, fakt velmi realistický pohled na život :potlesk: :pankac:

Nejsem paní bezchybná, ale vadí mi, že tady vytváříte iluzi, že brát drogy je normální a nic na tom není. Naše společnost je velmi tolerantní a to je bohužel chyba. Budu si tady stát za svým názorem, že hulit a šňupat JE feťáctví a můžete mě klidně kamenovat jak chcete. Právě proto, že mám realistický pohled na svět tady budu obhajovat, že drogy jsou svinstvo a obhajování drog a veřejné přiznávání se, že člověk šňupe a hulí, na veřejné servery nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
18.5.12 16:15

A co třeba, že někdo kouří v těhotenství? to jako na veřejné servery patří? to mi přijde daleko větší humáč než když se někdo přiznal, že v mládí bral drogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
18.5.12 16:37

@Fen-fire
Já ti tvůj názor neberu, jen píšu svůj na ten tvůj :mrgreen:
Co si budeme povídat, na veřejné servry toho nepatří mnohem víc. A my s tím nic neuděláme.
Ale když se sem někdo obrátí s prosbou o radu, tak ho hned přece nemusím odsuzovat. Bud mu tu radu poskytnu a nebo to prostě přehlídnu a raději neodepisuji, jako v tvém případě. Jsme jen lidi a každý do jednoho chybujeme.
Mimochodem, já se tady nezminovala o tom, že brát drogy je normální, to jsi vyčetla proboha kde??? Souhlasím s tím, že je to svinstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
18.5.12 16:45

@Fen-fire
Prostě mě jen zamrzelo to, jak se tady k tomu někteří postavili. Bohužel drogy jsou a budou a bude to horší a horší, tak je přece logické, že takové diskuze existují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
18.5.12 20:16
@Nelluška píše:
A co třeba, že někdo kouří v těhotenství? to jako na veřejné servery patří? to mi přijde daleko větší humáč než když se někdo přiznal, že v mládí bral drogy.

Pro maminky, které kouří, zde existuje UZAVŘENÁ skupina, diskuze o kouření jsou většinou směřovány tam a maminky, které mají potřebu se o tom pobavit tam mohou vstoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
18.5.12 20:26

byla jsem tu několikrát svědkem diskuse o kouření, pomálu jak je to v těhotenství zdravé, až to admin musel zamknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
18.5.12 20:28

Komentovat to dál nebudu, nemá to cenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
18.5.12 20:32

Fen-fire-já vůbec nechápu o co ti jde? tady ta diskuse je úplně o ničem, zakladatelka tu není, nikdo o ničem nediskutuje. Tak co je problém? jen jsem ocenila, že někdo je schopen řešit problém jménem droga, kdyby sis přečetla diskusi dozvíš se víc. Chce to číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
18.5.12 20:52
@Nelluška píše:
Fen-fire-já vůbec nechápu o co ti jde? tady ta diskuse je úplně o ničem, zakladatelka tu není, nikdo o ničem nediskutuje. Tak co je problém? jen jsem ocenila, že někdo je schopen řešit problém jménem droga, kdyby sis přečetla diskusi dozvíš se víc. Chce to číst.

Tos mi to dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
18.5.12 21:14

:* já si myslím, že názor na to máme stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
19.5.12 11:35

Došly vám argumenty, tak mě tady urážíte, fakt super, jen tak dál. Nebudu na vás dál reagovat, klidně se houfně ufetujte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí