Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My tady drogy všichni shodně kritizujem, nevím, co sis vzala do hlavy. Jen si vážíme těch, co s tím přestali, to jsme si dovolili tak moc? Nikdo tě neuráží, jen nás překvapuje proč tady vytrvale řešíš nějaký problém, který vůbec neexistuje
![]()
Proboha…psala pervitin+měkké drogy…takže jestli to nechápete tak pervitin plus měkké drogy..a snad to bude v pořádku..každý dělá chyby, někdo větší někdo menší..ale věřím, že už nebere..tak tady nekažte a spíš raďte.. ![]()
Hele lidi, co vám je? Pokud se jí nesnažíte pomoct, tak jí proč píšete?!nepiště.! To že brala drogy a je těhotná je její problém, ona se neptala co si o ní myslíte, nebo jak by jste ji urazili. Ptala se jestli nebudou problémy. A chce něco se dozvědět. určitě to jestli mimčo zvládne nebo ne tak musí vědět saetma, já taky nejsem dokonalá matka, je mi 16 a mám skvělého chlapečka. Taky jsem nebyla zlatíčko, kouřila jsem, hulila, chlastala, až do 3 měsíce. Když jsem zjistila že jsem v tom. A bože?! Co má bejt každy není dokonalý. mimčo je upe zdravé, má výborný stav, dobré rodiče. staráme se jak nejlíp to jde, a taky nepopisuju vše. Ale pokud chcete urážet a né radit, tak tu nepište, protože to co ona dělala je její život, a nevěděla že je těhotná. Mimčo je něco fakt jiného, změní to celý život, já sem si ho taky nechala A JE MI sotva 16, měla jsem ho v 15, a musím říct že to žádná chyba nebyla. A vy se tu serete jen do toho co jiní nechcou
tak že rada: Ty nány neposlouchej, a všímej si sama sebe. Je jedno jaké drogy či si pichaš nebo šnupeš, záleží na tobě, jestli chceš si mimčo nechat nebo ne. Já se tady psát nebudu všechno co jsem měla, ale napíšu ti jen to že je na světě 10000 fetáku, které mají zdravé děti, a naopak lidi kteří se ťunťaj a můžou přetrhnout aby bylo vše ok, mají většinou smůlu… Jen by sis měla dát bacha na testy.. nwm jestli je dělají mě nedělali.. a přestavat s drogami mužeš ale nemusíš.. Záleží už na tobě. Ale měla bys jíst aspon železo, to je hodně dobré pro mimčoo
Dobrý den, mám velký a špatný dotaz před půl rokem jsem přestala brát antikoncepci, ne že bychom hned chtěli miminko ale jsme s přítelem 4 roky, milujeme se a řekla jsem že už beru hormony 7 let a chci přestat. No hned z první dobré kdy jsme si nedávali opilý pozor tak jsem otěhotněla, jsem strašně šťastná a moc se těšíme, jsme naprosto připravený. Ale zjistila jsem že jsem byla těhotná už v půlce prosince a na konci prosince jsem ještě měla menstruaci, takže jsem slavila narozeniny a Silvestr ve velkém. Bohužel ne jen alkohol ale i kokain, jen dvakrát a hned jak jsem zjistila tak se toho samozřejmě už do konce života nedotknu. Malé je na prvním místě už na vždy. Chci se zeptat jestli v prvních třech- pěti týdnech měl někdo potom potíže nebo potrat. Nebo jak to vůbec v těchto prvních týdnech funguje na miminko. Nemůžu najít podobrobné info o těchto prvních týdnech. Děkuji moc, a nezlobte se na mě, opravdu jsem netušila že mám v sobě už malou dušičku.
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám velký a špatný dotaz před půl rokem jsem přestala brát antikoncepci, ne že bychom hned chtěli miminko ale jsme s přítelem 4 roky, milujeme se a řekla jsem že už beru hormony 7 let a chci přestat. No hned z první dobré kdy jsme si nedávali opilý pozor tak jsem otěhotněla, jsem strašně šťastná a moc se těšíme, jsme naprosto připravený. Ale zjistila jsem že jsem byla těhotná už v půlce prosince a na konci prosince jsem ještě měla menstruaci, takže jsem slavila narozeniny a Silvestr ve velkém. Bohužel ne jen alkohol ale i kokain, jen dvakrát a hned jak jsem zjistila tak se toho samozřejmě už do konce života nedotknu. Malé je na prvním místě už na vždy. Chci se zeptat jestli v prvních třech- pěti týdnech měl někdo potom potíže nebo potrat. Nebo jak to vůbec v těchto prvních týdnech funguje na miminko. Nemůžu najít podobrobné info o těchto prvních týdnech. Děkuji moc, a nezlobte se na mě, opravdu jsem netušila že mám v sobě už malou dušičku.
Znám takové, co fetovaly celé těhotenství a cvakly si i pro „lepší průběh porodu“ a děti v pohodě. Na druhou stranu znam holky, co se drog v životě nedotkly, žijou zdravě a těhotenství se jim vyhýbá obloukem. Nějaké procento raných těhotenství končí samovolným potratem a můžeš dělat, co chceš a neovlivníš to. Nech to na přírodě a nestresuj se.
Já brala pervitin od začátku až do konce těhotenství. Měla jsem ho i v den porodu a mám krasnyho, zdraveho syna. Byla jsem silné závislá ale když jsem syna poprvé držela v náručí změnilo mi to život a teď už jsem rok a půl čistá. Syn má rok a půl.
@Mayaa007 urážej si jak chceš mě je to jedno. Jsem skvělá máma. A co si myslíš ty je mi totálně u pr… e😃
@Bezejmena002 jestli myslíš, že tvoje dítě je v pořádku, tak určitě není. Feťáci by děti neměli vůbec mít.