Začátek těhotenství na drogách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikoleeett
28.2.11 19:08

Milá Al,četla jsem tvůj příspěvek a i ty odpovědi,které tady milé dámy píšou,nevím kolik z nich má vůbec zkušenost s drogami,že tady píšou takové věci,ale budiž,každý má na to svůj názor…Já byla ve stejně situaci jako ty..až na to ,že já brala pervitin do 14 dne těhotenství,kdy jsem zjistila,že budu maminka a vím jak přesně se teď cítíš i to jak moc velké obavy máš a až do samotného porodu budeš mít o zdraví svého miminka…bohužel jak tady holky psaly nikdo ti nikdy nemůže zaručit zdraví dítěte,obzvláště v případě,že jsi brala drogy…nademnou se všichni svatí slitovali a narodil se mi naprosto zdravý chlapeček(a doufám každý den,že se to nijak nezmění)…určitě docházej pravidelně na kontroly a nech si udělat všechny možné testy kvůli zdraví miminka…nevím,zda se něco tím zachrání,ale určitě zkus jíst nějaké vitamíny(o kterých se poraď se svým gynekologem),abys malému dala alespoň něco zdravého navíc…

pokud máš v sobě alespon trošku mateřského citu,tak se na drogy úplně vykašli(nemusíš to dělat kvůli sobě,ale kvůli tomu co roste uvnitř tebe),věř,že to malé ti dá mnohem víc než kdokoliv a cokoliv na světě..sama nakonec poznáš,že tě nic lepšího nemohlo ani potkat,ale je třeba se vzchopit a začít žít normálně!!

jinak do života tobě i tomu malému hodně štěstí a hlavně život bez toho co vás oba mohlo nebo ještě může úplně zničit!!!

• Citovat
  • Upravit
11896
10.4.11 15:24
freeonit píše:
neprijde ale nedovolila bych si napsat ze takovy lidi by nemeli mit deti!!

taky souhlasim, myslim, ze kdyby to zakladatelce bylo jedno, vubec to neresi… taky souhlasim s tim, ze se ukaze az casem. jinak drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sweetheart
15.7.11 13:31

zdravím tě,potkalo nás s přítelem to samé,jednou v životě jsem chtěla skusit něco jinýho než marihuanu a zrovna ten večer jsem otěhotněla…dozvěděla jsem se to taky asi ve druhým nebo třetím měsíci a už jsem si nedala ani marihuanu ani žádnej alkohol..ted se nám naridilo mimčo,,je mu skoro měsíc a zatím je ok..důležitý je že si s tím zkončila.Držím pěsti aby vám to dobře dopadlo.pokud se ještě nenarodil.

• Citovat
  • Upravit
13
15.7.11 15:42

já jsem udělala to samé, ale naštěstí jsem těhotenství zjistila ve druhém týdnu. Přítel mi to strašně vyčítal, přemýšleli jsme jestli nejít raděj na potrat.. teď jsem ve 22 týdnu, všechny testy mám v nejlepším pořádku a na prcka se mooc těšíme :palec: v žádném případě tě nebudu odsuzovat, ta nejistota tě musí trápit dost, co? Hlavně si na to dej už pozor a přeji ti to nejzdravější mimčo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
30.7.11 20:29
Monny89 píše:
Znam rodinu… Matka mela tri syny, jeden si dal zlatou, v 18ti letech, ona vydala knizku skladajici se z jeho dopisu a myslenek psanych na carech papiru… mozna ji nekdo znate - Junky a smrt…
Druhy syn, fetoval 12let, tvrde drogy, ted je 5let cisty, pracuje v DropINu a pomaha se zbavit zavislosti, s pritelkyni (take byvala fetacka) spolu ted maji pulrocni holcicku, a je plne zdrava…
Treti syn - nekouri, nepije, nefetuje

Ona ale bohuzel loni tyden pred Vanocema zemrela, ale byla to suprova zenska, ktera vedela jaky zivot je a videla ho svyma realnyma ocima, nikdy se nevzdavala a zila naplno… I kdyz ztratila dite, aniz by vedela, ze vlastne fetuje (dozvedela se to az kdyz bylo pozde) :-(

No, nevim proc, nejak jsem to musela napsat, neni to zadna odpoved na zakl. otazku… Mozna jsem jen doporucit dalsi literaturu… Junky a smrt… :roll:
  • ***no to snad ani neee!!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.11 09:07

nebo se

na zacatku tehu plati vse nebo nic. jak se vyskytne problem, embryo odumre. takze je urcite vse ok. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.11 09:10

pervitin nie je prudko navykovy. muzes ho brat 5 let a nezvyknes si. abstinencni priznaky jsou jen opiatu. pevitin vyvola zavislost maximalne psychickou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
30.8.11 11:23
zuzana12353 píše:
pervitin nie je prudko navykovy. muzes ho brat 5 let a nezvyknes si. abstinencni priznaky jsou jen opiatu. pevitin vyvola zavislost maximalne psychickou. :lol:

to snad nemyslis vazne? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
30.8.11 11:26
petulka23 píše:
zakladatelko,jen od kdy je pervitin měkká droga?? :roll:
Určitě asi budeš muset svému gynekologovi říct že jsi v prvním trimestru brala drogy aby měl důvod tě poslat na podrobnou genetiku a doufat že to na vývoji plodu nezanechalo následky,ale 100% se to stejně dozvíš až po narození a dalším vývojem protože ani genetika bohužel neni 100%

neumíš číst?pervitin+měkká droga!!asi myslí travu.
jinak k takvýmto příspěvkům je lepší se nevyjadřovat ,ale znám dost holek co brali perník,ale když planovali tak přestali..pak znám jednu co nevěděla,že je těhu předčasně porodila v 7.měsíci,ale holčičce je ted 5let a je naprosto zdravá.Asi bych se taky snažila neotěhotnět když smažím,ale co budu ti držet palce at je mimi zdravé a daří se vám!!já sama sem si zažila bouřlivé dospívání a otěhotnět o několik let dříve.. :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.11 12:01

to myslim zcela vazne. Opravila jsem pouze zakladni neznalosti z toxikologie. tematikou drog v tehotenstvi se nehodlam zabyvat ani ji komentovat. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1833
30.8.11 14:04
luccavon píše:
petulka23 píše:
Určitě asi budeš muset svému gynekologovi říct že jsi v prvním trimestru brala drogy aby měl důvod tě poslat na podrobnou genetiku a doufat že to na vývoji plodu nezanechalo následky,ale 100% se to stejně dozvíš až po narození a dalším vývojem protože ani genetika bohužel neni 100%
jinak k takvýmto příspěvkům je lepší se nevyjadřovat ,ale znám dost holek co brali perník,ale když planovali tak přestali..pak znám jednu co nevěděla,že je těhu předčasně porodila v 7.měsíci,ale holčičce je ted 5let a je naprosto zdravá.Asi bych se taky snažila neotěhotnět když smažím,ale co budu ti držet palce at je mimi zdravé a daří se vám!!já sama sem si zažila bouřlivé dospívání a otěhotnět o několik let dříve.. :nevim: :cert:

Prosím neosočuj mě,příspěvek upravil admin právě kvůli nesrovnalostem v textu,původně tam bylo Pervitin -měkká droga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.9.11 13:26
petulka23 píše:
luccavon píše:
petulka23 píše:
jinak k takvýmto příspěvkům je lepší se nevyjadřovat ,ale znám dost holek co brali perník,ale když planovali tak přestali..pak znám jednu co nevěděla,že je těhu předčasně porodila v 7.měsíci,ale holčičce je ted 5let a je naprosto zdravá.Asi bych se taky snažila neotěhotnět když smažím,ale co budu ti držet palce at je mimi zdravé a daří se vám!!já sama sem si zažila bouřlivé dospívání a otěhotnět o několik let dříve.. :nevim: :cert:
Prosím neosočuj mě,příspěvek upravil admin právě kvůli nesrovnalostem v textu,původně tam bylo Pervitin -měkká droga

Tak to promin!!někdy tu někdo něco napíše anižby si přečt pořádně text…jako třeba tda ted já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
1.3.12 18:55

Fakt nechápu proč by si měla dělat srandu?Všichni myslíte asi, že mají všichni dokonalé životy, řekněte mi někdo kdo jste bez viny a pak můžete někoho kritizovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.12 19:03

do 3 měsíce těhotenství je vývoj plodu nejdůležitější!! Takže buď bude mít mimi štěstí a nepoznamená ho to, nebo ta druhá varianta (bohužel).. To jsi přeci musela poznat dřív, pokud nedostanu menstruaci a droguju, tak se přeci hned začnu zajímat, udělám si test apod…nechápu..po 3. měsíci je to už skoro pozdě přestat, lepší než nikdy, ale fakt ten první trimestr je hoooodně moc důležitý :roll: :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.12 19:19

Nechápu VÁS DOKONALÉ,co si vlastně myslíte?tady bude dělat každá ramena,jak je dokonalá a skvělá matka-nastávající matka.Tady aby se pomalu člověk bál na něco zeptat.Přitom kdo je z vás tak počestnej a nepil ani kapku alkoholu v těhu?nezapálil si cigaretu?není to to stejné,ale taky to škodí,odumírají buňky v mozku,je až nechutné kolik je tady zlých ženských,nedokážete pochopit,že třeba jen chtěla podporu? :pocitac: Držím palce,kdysi jsem taky brala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky