Začátek těhotenství na drogách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
27.2.11 11:11

OT: tak léčebnu si z části hradí i pacient. A koneckonců, vy by jste to řešili jak s lidmi, kteří by si přišli pro pomoc? Vyhodili by jste je? Nechali by jste je rovnou zastřelit? Každý může ulítnou a stejně tak si každý zaslouží šanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
27.2.11 11:11
Anonymní píše:
Zakladatelko,to,že si přestala je jenom dobře,škoda,že di na to nepřišla dřív.Bohužel na otázku zda bude miminko zdravé Ti neodpoví ani doktor.To je otázka času.Má blízká příbuzná porodila dva zdravé syny.Hned jak poprvé otěhotněla tak přestala.Bohužel jeden má astma a to ten starší.Není jasně dáno,že to má z toho ale také,že to z toho nemá.Určitě si zajdi na gyndu at si pod dohledem.Pokud o miminko stojíš již nezačínej,bude to těžké ale jde to.Pokud přítel bere tak láska,neláska tak bych se sním rozloučila.Sama vím,že vyrůstat v tomto prostředí není ideální.Držím Ti palce at máš miminko zdravé.

Kecy tipu proč ses nechránila,ty dítě mít nemáš atd. Vlbec nečti.Lidi co si nic nezažili nic nepochopí.Nikdo do tvého života nevidí.Neví proč si do toho spadla,neví,že si se třeba chránila ale i přesto otěhotněla.Vůbec si toho nevšímej.
Přeju at jsi zdravá ty i miminko a at máš už tak velký rozum a drogám se do konce života vyhneš,droga není vždy dobré řešení,na jakkékoliv trápení.Doktorů se neboj,někdo možná kouká blbě a ani se nedivím ale nebudeš první ani poslední s kterým se setkají.Mnoho sil.

To co tu padlo o drogách jsou jen keci,někdo pravdu má druhý ne.Ono nestačí si jen o tom přečíst,jak tu někdo psal.Navíc si myslím,že do téhle diskuze to nepatří.Vyjadřovat kdo je lepší,chytřejší a zkušenější.

To,že je bohatá atd.Oni nejčastěji drogově závislý kradou,takže nevíte zda zakladatelka na „to“ má nebo prostě jen kradli ručníky aby na „to“ měli.Když o životě zakladatelky nic nevíte tak nebudte chytrý.

Člověk který se v tom pohybuje a ví co a jak tak by jí maximálně pochválil,že přestala,nezaobýral se minulostí a řešil s ní budoucnost.Ne jedna znás udělala v životě kravinu a nemusí to být jen drogy.Hledte si svého a pokud nechcete utěšit,či poradit tak se zdržte komentářů.

O obírání státu,psát nebudu.Jsem teda radši když dostává dávky bývala narkomanka která dostala rozum a pro své dítě udělá cokoliv,než nějakej cikán co si dělá děti jen aby měl co žrát. :roll:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.2.11 11:13
lemaz píše:
Michaelakkk píše:
lemaz píše:
michaelo- děláš přednášky na mš a zš. A proč se jako nějaké združení neseberete a nejdete udělat přednášky třeba na Cejl nebo Křenovou do Brna? Tak byste teprve viděli, kam takovéhle přednášky vedou - nikam. Možná byste se stačili ještě představit, než by vám nějaký prachsprostý feťák v absťáku rozmlátil hubu.
Osvěta je jistě dobrá, ale plně jí nahradí nějaký film. Velké tresty - to je to, co by na ně mělo platit. Žádné léčení na úkor nás daňových poplatníků. Chceš se léčit? Dobře. Ale všechno do puntíku si to odpracuješ. Kradl si proto, abys měl na drogy? Do nějakého pracovního tábora s tebou.
Když to vidím, jak se to po městě potuluje - bych to hnala rákoskou. Nikdy to nepracovalo, jen to krade, obtěžuje okolí a v absťáku udělají naprosto vše. Tito lidé jsou absolutně postradatelní a nemají ve slušné společnosti co dělat.
moc nevíš o čem mluvíš, léčebny pro mladistvé si musí rodič zaplatit, na MŠ přednášky nedělám jen za ZŠ a SŠ a přednášky nejsou určený pro fetáky :mrgreen: jedná se o primární prevenci, která je stjeně důležitá. Žádné tresty nepomůžou, jelikož když už jednou člověkdo závislosti spadne, trest ho opravdu nezastaví, je narušená jeho osobnost a :mrgreen: k ničemu by to nevedlo…
Léčebné komunity pro dospělé, jsou vesměs např. malé farmy, kde si hodně věcí obstarají lidé z vlastních zdrojů.A lidé pracují, podpojmem léčebna si hned každý představí instituci, kde jsou lidi zavřenýv pokojích v erárních hadrech a nemají možnost chodit ven… To je velmi mylná představa o léčebnýh institucích, které lidem opravdu pomáhají…

Nevím o čem mluvím? Prachsprostej feťák mi rozbil hlavu, když měl absťák, jen aby získal peníze.
Jenomže ty farmy nejsou všude. Většina feťáků (kteří se chtějí léčit nebo se jen schovat před zákonem) využívají státní instituce. Většinou stejně tu dobu tam nezůstanou a jdou znovu obtěžovat okolí.

A místo hodinové přednášky, by možná pomohl desetiminutový film, kde by se ukázalo, jak doopravdy žijou a co to s nima udělá. Žádnej feťák si totiž nevydělá poctivou prací na to, aby si denně mohl koupit dávku. Takže kradou. A s jejich tělesnou schránkou? To by lidi měli vidět. Špína, vředy, smrad.
No, ale to je dost mimo téma. Feťáky bych hnala svinským krokem do pracovních táborů. Ve slušné společnosti nemají co dělat. Jsou jen přítěží.

Ale mě jsou fetáci úplně ukradený, dokud někdo nemá motivaci pomoci mu není a já se jima vůbec nezaobírám, jen mám dobrý pocit z toho, že některým mladý lidem třeba otevřu oči, dětem budu od malička říkat fakta a rizika a jednou si třeba vzpomenou… Souhlasím s tebou v tom co píšeeš o fetácích, ale o tom jsem nemluvila…

• Citovat
  • Upravit
3040
27.2.11 11:13
eva76 píše:
OT: tak léčebnu si z části hradí i pacient. A koneckonců, vy by jste to řešili jak s lidmi, kteří by si přišli pro pomoc? Vyhodili by jste je? Nechali by jste je rovnou zastřelit? Každý může ulítnou a stejně tak si každý zaslouží šanci

Dobře, jednou ano, ale když už jsou tam podruhé, potřetí---podesáté? A jak chceš z člověka, kterej nemaká vymoct nějaké peníze na spoluléčbu? Dost dobře si nedokážu představit, že z lupu si vždy oddělí 10% na případné léčení a schovají to do strožoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.2.11 11:14
lemaz píše:
Michaelakkk píše:
lemaz píše:
michaelo- děláš přednášky na mš a zš. A proč se jako nějaké združení neseberete a nejdete udělat přednášky třeba na Cejl nebo Křenovou do Brna? Tak byste teprve viděli, kam takovéhle přednášky vedou - nikam. Možná byste se stačili ještě představit, než by vám nějaký prachsprostý feťák v absťáku rozmlátil hubu.
Osvěta je jistě dobrá, ale plně jí nahradí nějaký film. Velké tresty - to je to, co by na ně mělo platit. Žádné léčení na úkor nás daňových poplatníků. Chceš se léčit? Dobře. Ale všechno do puntíku si to odpracuješ. Kradl si proto, abys měl na drogy? Do nějakého pracovního tábora s tebou.
Když to vidím, jak se to po městě potuluje - bych to hnala rákoskou. Nikdy to nepracovalo, jen to krade, obtěžuje okolí a v absťáku udělají naprosto vše. Tito lidé jsou absolutně postradatelní a nemají ve slušné společnosti co dělat.
moc nevíš o čem mluvíš, léčebny pro mladistvé si musí rodič zaplatit, na MŠ přednášky nedělám jen za ZŠ a SŠ a přednášky nejsou určený pro fetáky :mrgreen: jedná se o primární prevenci, která je stjeně důležitá. Žádné tresty nepomůžou, jelikož když už jednou člověkdo závislosti spadne, trest ho opravdu nezastaví, je narušená jeho osobnost a :mrgreen: k ničemu by to nevedlo…
Léčebné komunity pro dospělé, jsou vesměs např. malé farmy, kde si hodně věcí obstarají lidé z vlastních zdrojů.A lidé pracují, podpojmem léčebna si hned každý představí instituci, kde jsou lidi zavřenýv pokojích v erárních hadrech a nemají možnost chodit ven… To je velmi mylná představa o léčebnýh institucích, které lidem opravdu pomáhají…

Nevím o čem mluvím? Prachsprostej feťák mi rozbil hlavu, když měl absťák, jen aby získal peníze.
Jenomže ty farmy nejsou všude. Většina feťáků (kteří se chtějí léčit nebo se jen schovat před zákonem) využívají státní instituce. Většinou stejně tu dobu tam nezůstanou a jdou znovu obtěžovat okolí.

A místo hodinové přednášky, by možná pomohl desetiminutový film, kde by se ukázalo, jak doopravdy žijou a co to s nima udělá. Žádnej feťák si totiž nevydělá poctivou prací na to, aby si denně mohl koupit dávku. Takže kradou. A s jejich tělesnou schránkou? To by lidi měli vidět. Špína, vředy, smrad.
No, ale to je dost mimo téma. Feťáky bych hnala svinským krokem do pracovních táborů. Ve slušné společnosti nemají co dělat. Jsou jen přítěží.

Někde jsem četla, že snad na už na ZŠ budou dětem pouštět ten dokument Katka, to je odstrašující příklad za všechny, řekla bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.2.11 11:14
lemaz píše:
Anonymní píše:
lemaz píše:Jen nevěřím tomu, že přestala nebo že přestane. To je pohádka.
Lemaz-pohádka to být nemusí.Dítě je velká motivace pro to přestat.Jak už sem psala,já to taky zvládla.
Neodsuzuj šmahem,když nevíš a neznáš.
Já bych jí to přála, ale neznám nikoho, kdo by přestal, když byl těhotný. Je tedy fakt, že se těmhle lidem dost vyhýbám, ale stačí to, co kolem sebe vidím.

ty neznáš neznamená, že to tak není :mrgreen: těší mě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3040
27.2.11 11:15
eva76 píše:
lemaz píše:
Michaelakkk píše:
lemaz píše:

Někde jsem četla, že snad na už na ZŠ budou dětem pouštět ten dokument Katka, to je odstrašující příklad za všechny, řekla bych

Kéž by to udělali. Z té holky je mi fakt na blití. A je to typický příklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.11 11:16
Michaelakkk píše:
lemaz píše:
Anonymní píše:
Lemaz-pohádka to být nemusí.Dítě je velká motivace pro to přestat.Jak už sem psala,já to taky zvládla.
Já bych jí to přála, ale neznám nikoho, kdo by přestal, když byl těhotný. Je tedy fakt, že se těmhle lidem dost vyhýbám, ale stačí to, co kolem sebe vidím.
ty neznáš neznamená, že to tak není :mrgreen: těší mě :mrgreen:

Já se taky hlásím :mrgreen: bohužel sem srab,tak inko

• Citovat
  • Upravit
1180
lemaz píše:
eva76 píše:
OT: tak léčebnu si z části hradí i pacient. A koneckonců, vy by jste to řešili jak s lidmi, kteří by si přišli pro pomoc? Vyhodili by jste je? Nechali by jste je rovnou zastřelit? Každý může ulítnou a stejně tak si každý zaslouží šanci
Dobře, jednou ano, ale když už jsou tam podruhé, potřetí---podesáté? A jak chceš z člověka, kterej nemaká vymoct nějaké peníze na spoluléčbu? Dost dobře si nedokážu představit, že z lupu si vždy oddělí 10% na případné léčení a schovají to do strožoku.

Nevím, jak je to všude, ale třeba v Praze u Apolináře, tam si to z části pacient hradí, i když je tam po desáté. Pokud se prokáže, že je nezaměstnaný a není veden na ÚP hradí si buď celou léčbu sám, nebo nenastoupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
Michaelakkk píše:
lemaz píše:
Anonymní píše:

Dobře, dejme tomu, že 1% ženskejch dá přednost miminku před raušem. Před těma klobouk dolů. Jenomže bohužel není to tak vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.2.11 11:18
Michaelakkk píše:
lemaz píše:
Anonymní píše:

a ty jsi užívala i v těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
lemaz píše:
eva76 píše:

Ataky to lemaz nefunguje tak, že do léčebny přijmou každého :-) jak ty si myslíš, že si tam můžou jít všichni kdy se jim zachce není pravdou, většina léčeben nepřijímá pacienty opakovaně :-) a ne všichni feťáci kradou, ty fetáky který znáš asi jiný nejsou, ale já jich znala hooodně a chodili do práce a jen tak by si to na nich nepoznala… a co feták je fetákem, ale zálží na osobnosti a psychice člověka, která se shovává uvnitř člověka :-) Tím nechci hájitfetáky to ani náhodou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
eva76 píše:
Michaelakkk píše:
lemaz píše:
Anonymní píše:
a ty jsi užívala i v těhotenství?

joale víc bych to asi nerozebírala.....

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
27.2.11 11:20
eva76 píše:
lemaz píše:
eva76 píše:
Nevím, jak je to všude, ale třeba v Praze u Apolináře, tam si to z části pacient hradí, i když je tam po desáté. Pokud se prokáže, že je nezaměstnaný a není veden na ÚP hradí si buď celou léčbu sám, nebo nenastoupí
:palec: přesně a tak je to i v kounitách nebo v bohnicích.....něco jiného je ochranná léčba nařízená soudem…
  • Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
27.2.11 11:22

lemaz : nějaké filmy o fetácích,katka, houbičky,my děti ze stanice ZOO knížky typu memento a podobné… Divila by ses v kolika případech jsem zažila, že se dítě inspirovalo hlavním hrdinou, našlo se v jeho životním příběhu a nevědělo jak se dostat ze situace, ve které se nacházelo … takže já jsem absolutně proti využívání těchto prostředků v rámci prevence…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky