Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
PetaP píše:suchar píše:Ale když už jsme u toho, tak ona opravdu bude mít dítě zdravé, protože ty, co si nevaží zdraví svého ani svého nenarozeného dítěte, mají většinou zdravé dítě. A ty, které by se rozkrájely pro to, aby bylo všechno správně, ty takové štěstí většinou nemají
Tohle fakt nechápubereš drogy a ještě se nechráníš
Odpovím Ti jedno.....ty budeš mít dítě zdravé
náš případ
![]()
škoda že jste na těhotenství přišli až ve 3. měsíci, mohla jsi s tím seknout daleko dřív. Myslím že ani my tady ani doktor ti na 100% neřeknou jestli to mělo na malý vliv a nebo ne. To se dozvíš až postupem času. Hold ted musís doufat a modlit se a hlavně se k tomu už nevracet!!
Taky to vidím jako provokaci…
A PERVITIN NENÍ MĚKKÁ DROGA!!!!!
Od kdy je pervitin měkká droga??
já jsem albert einstein
droga dítěti nemusela ublížit vůbec, ale mohla mu ublížit hodně, bud se to projeví ve fyzickém a mentálním postižení hned, nebo třeba za několik let různými poruchami učení, řeči, chování adhd..... taky jsi dítěti mohla ublížit šokem z toho, že si s tím přestala hned, pokud si byla denní uživatel… Víš ono já ti ani moc nevěřím, že pořád nefetuješ a že tvůj přítel v tom nejede, nebo jede a ty si to dáváš? tomu moc nevěřím…
Ahoj,
pervitin je tvrdá a velmi rychle návyková droga, tak jsem zakladatelko zvědavá, jak dlouho vydržíš být čistá.
No a jestli bude miminko v pořádku, je ve hvězdách. Řekni to svému gynekologovi ať udělá všechny testy a doufej. Snad bude vše v pořádku.
A jen tak mimichodem, víš do čeho jdeš?
rubberbear píše:
Promiň, že to řeknu-ale jseš PITOMÁ!že ty sajrajty do sebe dobrovolně cpeš, a navíc ještě otěhotníš. Pokud si to miminko chceš nechat, tak se jen modli aby bylo v pořádku…je tu i šance že v pořádku bude…dcera mojí známí brala drogy (perník-sice se snažila nepravidelně,ale brala a 8 tejdnů po porodu utekla-droga byla přednější!!!!) a klučík byl naprosto v pořádku, ale to je třeba jen 1 případ ze 100! tak si to vezmi k
Doufám, že budeš dobrá máma…moc bych to tomu miminku přála…
znám spoustu holek co fetovali a maj zdravé děti(zatím) a dokázaly s tím přestat,třeba až poporodu, neb těsně před ním…
Laaja píše:
Ahoj,
pervitin je tvrdá a velmi rychle návyková droga, tak jsem zakladatelko zvědavá, jak dlouho vydržíš být čistá.
No a jestli bude miminko v pořádku, je ve hvězdách. Řekni to svému gynekologovi ať udělá všechny testy a doufej. Snad bude vše v pořádku.
velmi rychle návyková? a jak se na ní navykne? jak rychle? ![]()
Pervitin měkká droga
pomóc já padám. Jinak to nevidím jako vážně míněný dotaz ![]()
sieta.m píše:
Pervitin měkká drogapomóc já padám. Jinak to nevidím jako vážně míněný dotaz
proč si mysíš, že to není vážně myšlený dotaz?
Anonymní píše:Laaja píše:velmi rychle návyková? a jak se na ní navykne? jak rychle?
Ahoj,
http://cs.wikipedia.org/…Metamfetamin#…
http://www.prevcentrum.cz/…ervitin.aspx
Koukni se na net…
Michaelakkk píše:sieta.m píše:proč si mysíš, že to není vážně myšlený dotaz?
Pervitin měkká drogapomóc já padám. Jinak to nevidím jako vážně míněný dotaz
Protože za Á- kdo bere drogy, tak ví, že pervitin měkká droga není a za BÉ- kromě založení diskuze už tady zakladatelku nevidím. Dotazy tohohle typu mě opravdu nedojímají ![]()
Laaja píše:Anonymní píše:Koukni se na net…Laaja píše:velmi rychle návyková? a jak se na ní navykne? jak rychle?
Ahoj,
Na net
další chytrá
někdo na netu kdysi napsal, že je to velice návyková droga, ale ve skutečnosti nejde jen o tu drogu ale i o člověka, který jí užívá o její složení a o způsob užívání…Jo je dobrý být v obraze ale zas nadruhou stranu všemu se věřit opravdu nedá a na VŠ kam se hlásím by tadyty stránky odsoudili jako za zmatečné ![]()
A je to tu zas ![]()
Zakladatelko,držím palce aby jsi vydržela abstinovat a miminko bylo zdravé.Určitě to svěř gynekologovi a on ti poradí jak postupovat,jestli se dělají nějaké testy navíc atd.
jo to co píší na prev centru naa tom možná něco i bude
ale stejně ![]()
Zakladatelka nenapsala,ze je pernik mekka droga,asi myslela pernik a k tomu nejaka mekka droga,treba marihuana.