Výměna partnera a těhotenství

189
28.2.11 11:47

Výměna partnera

Ahoj všem, chtěla jsem Vás všechny moc poprosit o radu a Vaše zkušenosti. 2 roky jsem se snažila s bývalým partnerem otěhotnět,ale marně, Nyní jsem 3 měsíce s novým partnerem a nechráníme se, mám již 3 dny zpoždění a strašně mě bolí bradavky a prsa to jsem nikdy nezažila. Máte také některá takovou zkušenost,že po výměně partnera jste otěhotněli? A co ty bradavky, může to být příznak ? Všem moc děkuji.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1586
28.2.11 11:52

Ahoj jj taky znam takovy pripad :mrgreen: a ja tehu poznala jednoznacne podle boleni prsou tak me totiz nikdy nebolela :think: :mrgreen: ale to ma kazdy jinak udelej testik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
28.2.11 11:57

jedna moje známá se poprvé vdala za pána se kterým byla už pár let, chtěli miminko, nedařilo se, už přemýšleli o umělým oplodnění. Ještě než na něj došlo se stihli rozvést, známá si našla nového partnera a přirozeně počali dvojčátka skoro na první pokus…

• Citovat
  • Upravit
138
28.2.11 12:08

Jo, jo, kamarádce se tohle stalo ani ne po 2 měsících. S bývalým přítelem se snažili o miminko, nešlo to, samovolně potratila hned na začátku těhotenství, rozešli se, našla si nového přítele a teď je v očekávání :pankac: . Jinak, mě to taky začalo bolestmi prsou :pankac: . Udělej si test a napiš, jak jsi dopadla :palec:

Příspěvek upraven 28.02.11 v 12:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
28.2.11 12:12

Já vdaná 8 let, z toho asi 6 jsem chtěla otěhotnět a nic… Nový muž a během 1 roku 3 těhotenství :lol: . A to jsem mu při seznámení říkala, že jestli chce děti, ať hledá dál, že jsem nejspíš neplodná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
28.2.11 12:29

já to u obou poznala taky bolestmi prsou a šíleně se mi zvedal kufr v autě-při takovém tom zabrždění,jak to pak ještě cukne a zhoupne,fakt JINÝ STAV :lol: :palec:
držím palečky aby to vyšlo,pokud je to chtěně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.2.11 13:11

A s bývalým partnerem jste byli na nějakém vyšetření? Klidně to mohlo být tak, že měl špatné spermie, třeba málo pohyblivé, tak byl problém u něj a ty jsi normálně zdravá a můžeš počít bez problému. Někde jsem četla, že je dost rozšířený mýtus, že problém s otěhotněním je většinou u ženy, ale ono je to 50:50.

Akorát si nejsem jistá, zda bude partner po 3m známosti nadšen, že jsi možná těhotná :nevim: Ty samozřejmě nadšená být můžeš, to naprosto chápu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
28.2.11 14:02

Partner by byl taky rád :-) tak asi odpo koupím testík a zítra ráno udělám. Ty prsa mě bolí vážně hrozně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
1.3.11 09:57

Tak jsem těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
1.3.11 09:59

no tak gratuluju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14771
1.3.11 10:25

super,taky moc gratuluji a s přítelem to hezky oslavte :hug: :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
1.3.11 15:31
mysage píše:
Tak jsem těhotná :lol:

SUPÉÉÉR :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
1.3.11 22:02

gratuluji moc :hug: :kytka: :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.20 01:11

Otěhotnění až s několikátou partnerkou

Ahoj, oživuji starou diskuzi a ráda bych se zeptala, jestli máte ve svém okolí někoho, kdo se s více partnery snažil o mimi, ale nevyšlo to a nakonec se s dalším partnerem zadařilo. Můj nynější partner měl 2 vážné známosti, s ani jednou si nedával několik let pozor a nezadařilo se. Nyní spolu po několika měsících snažení čekáme mimi. Vím o spoustě případů, kdy po změně partnera došlo brzy k otěhotnění, ale znáte případ, kdy se u více partnerů nedařilo a najednou ano?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.20 06:19

Ano já to tak mám. Nedařilo se mi s jedním partnerem, pak s dalším jsem měla problémy otěhotnět a když se zadařilo o dítě jsem 2× přišla. Jednou o miminko a po druhé ve vysokém stadiu těhotenství. Pak jsem změnila partnera a hned ze začátku jsem bez problému otěhotněla a mám zdravého syna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky