Je ještě možnost?

1758
1.3.11 12:35

Je ještě možnost?

Ahojte holky,
tak jsem měla sex v jeden den ovulace (víckrát to nešlo, protože přítel hodně pracuje) a na netu vyhledávala, za jak dlouho by mi testík mohl ukázat //. Někde se píše, že už po deseti dnech, někde po třech týdnech od oplodnění. Dělala jsem si testíky 10. a 11. den po a vyšly negativně. Tak já nevím. Nějak kolem zítřka bych to měla normálně dostat, ale nemám to tak úplně pravidelně na dny, tak se jen stresuju, že ty bolesti břicha, prsou, únava, závratě a záchvaty žravosti jsou jen příznaky blížící se menstruace :roll: měřila jsem si bazální teplotu, která je 37°C, ale vzhledem k tomu, že jsem si ji jindy neměřila je mi ta hodnota asi k ničemu :-( Holk,y poradte, myslíte že je ještě šance, že mi vyjde testík se //? Tak moc bych si přála, aby to vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46867
1.3.11 12:39

Bekynko zkus si udelat jeste testik po vynechani menstruace, to je jistejsi. Ja taky nemam pravidelnou MS, ale vim ze ji mam mezi 36-38 den tak jsem si test delala 36 den, a pak jeste 40 den. Tak to jeste vydrz , a pak to zkus :).
Bazalni teplotu si musis merit kazde rano, nevylezat s postele, zmerit a nejlepe asi i zapsat. Jeden den bazalky ti asi nic neda :nevim: .
Drzim pesticky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
1.3.11 12:41

Ahoj Bekynko, přeju ti,aby to vyšlo.. bohužel ti nezbývá nic jiného než být trpělivá a čekat. Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.3.11 12:44

Před vynecháním MS jsem měla testík neg. Počkej až na datum vynechání. Vezmi ten nejpravděpodobnější den, kdy by měla MS přijít. Pokud bude pořád neg. a přitom MS nikde, zkus to zase za pár dní (nemá smysl testovat kažedý den, vydrž to aspoň obden)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
1.3.11 12:44

Weru,
Já mam menstraci většinou po 28 - 30 dnech, a zítra je právě ten 28. den, tak jsem jako na trní :-(
Takže je možné, že ten 10.,11. den může být / a pak po vynechání //? Kéž by :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
1.3.11 12:47
tehulka_janina píše:
Ahoj Bekynko, přeju ti,aby to vyšlo.. bohužel ti nezbývá nic jiného než být trpělivá a čekat. Držím pěsti!

Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.3.11 12:48

Ja mela taky pred MS negativni, pak jsem pockala 5 dni, kdy jsem mela asi 1 den po terminu MS a byl pozitiv sice uplne slaboulinka carecka, ale byla tam :dance: . Tak jeste pockej az to bude tak 31 dni.Pak dej vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
1.3.11 12:48

Jinak ještě dotázek trošku jinam - beru ted v tabletkách kyselinu listovou, může to mít nějaký vliv na otěhotnění, nebo to až přímo v těhotenství??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
1.3.11 12:49

no já měla pozitivní test až týden po vynechání takže klííd nestresuj, dej si čokoládu a vyčkej, stejnak ti nic jiného nezbyde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
1.3.11 12:50
Weru píše:
Ja mela taky pred MS negativni, pak jsem pockala 5 dni, kdy jsem mela asi 1 den po terminu MS a byl pozitiv sice uplne slaboulinka carecka, ale byla tam :dance: . Tak jeste pockej az to bude tak 31 dni.Pak dej vedet

No mně se právě už jednou stalo, že jsem měla zpoždění 6 dní a pak s menstruací přišel jen pláč. Asi něco opožděného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.3.11 12:52
Bekynka píše:
Jinak ještě dotázek trošku jinam - beru ted v tabletkách kyselinu listovou, může to mít nějaký vliv na otěhotnění, nebo to až přímo v těhotenství??

Ta se má brát již při plánování, ale myslím si, že ovlivňuje až potom plod (prevence rozštěpů…). Taky jsem brala jen listovku a pak mi v lékárně známá doporučila calibrum babyplan, že jsou tam i látky, které podporují uhnizďování a pak i udržení vajíčka. Začla jsem brát první den MS a další MS už nedorazila. Do jaké míry je to ovlivněné vitamíny..nevím. Jen píšu svoji zkušenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.3.11 12:53

Kys listovou je dobre brat uz 1-2 mesice pred planovanim tehotenstvi, jen ji pekne papej a neprestavej, je to jedine dobre, ze ji beres :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.3.11 12:54

myslela jsem 1-2 mesice pred otehotnenim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
1.3.11 12:55
Kakika píše:
Bekynka píše:
Ta se má brát již při plánování, ale myslím si, že ovlivňuje až potom plod (prevence rozštěpů…). Taky jsem brala jen listovku a pak mi v lékárně známá doporučila calibrum babyplan, že jsou tam i látky, které podporují uhnizďování a pak i udržení vajíčka. Začla jsem brát první den MS a další MS už nedorazila. Do jaké míry je to ovlivněné vitamíny..nevím. Jen píšu svoji zkušenost :kytka:

ANo, četla jsem v příbalovém letáku, že je vhodné to brát ještě před, proto jsem si ji opatřila. Jen jsem si nebyla jistá, zda to může nějak pozitivně ovlivnit výsledek. Moc Ti děkuji, kdyžtak si to seženu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
1.3.11 12:58

Někde se uvádí 1-2, někde tři, tak ti nevím. jen se uklidnuji ještě tím, že kupa ženských otěhotněla i bez toho, aniž by brala nějakou dobu před těhotenstvím kyselinu listovou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí