Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bekynka píše:
Ahojte holky,
tak jsem měla sex v jeden den ovulace (víckrát to nešlo, protože přítel hodně pracuje) a na netu vyhledávala, za jak dlouho by mi testík mohl ukázat //. Někde se píše, že už po deseti dnech, někde po třech týdnech od oplodnění. Dělala jsem si testíky 10. a 11. den po a vyšly negativně. Tak já nevím. Nějak kolem zítřka bych to měla normálně dostat, ale nemám to tak úplně pravidelně na dny, tak se jen stresuju, že ty bolesti břicha, prsou, únava, závratě a záchvaty žravosti jsou jen příznaky blížící se menstruaceměřila jsem si bazální teplotu, která je 37°C, ale vzhledem k tomu, že jsem si ji jindy neměřila je mi ta hodnota asi k ničemu
Holk,y poradte, myslíte že je ještě šance, že mi vyjde testík se //? Tak moc bych si přála, aby to vyšlo…
Drzim palce, jsme uplne v totozne situaci, taky to cekam… zitra 28den, ale minulej mesic dosla az 35…a dnes rano test negativni ![]()
chelsea.aa píše:Bekynka píše:Drzim palce, jsme uplne v totozne situaci, taky to cekam… zitra 28den, ale minulej mesic dosla az 35…a dnes rano test negativni
Ahojte holky,
tak jsem měla sex v jeden den ovulace (víckrát to nešlo, protože přítel hodně pracuje) a na netu vyhledávala, za jak dlouho by mi testík mohl ukázat //. Někde se píše, že už po deseti dnech, někde po třech týdnech od oplodnění. Dělala jsem si testíky 10. a 11. den po a vyšly negativně. Tak já nevím. Nějak kolem zítřka bych to měla normálně dostat, ale nemám to tak úplně pravidelně na dny, tak se jen stresuju, že ty bolesti břicha, prsou, únava, závratě a záchvaty žravosti jsou jen příznaky blížící se menstruaceměřila jsem si bazální teplotu, která je 37°C, ale vzhledem k tomu, že jsem si ji jindy neměřila je mi ta hodnota asi k ničemu
Holk,y poradte, myslíte že je ještě šance, že mi vyjde testík se //? Tak moc bych si přála, aby to vyšlo…
To jsme na tom stejně, minulý měsíc taky až šest dnů zpoždění, testy negativní a příznaky podobné jako ted. Tak si nechci dělat naděje, ale stále doufám
A testík si kdyžtak udělám až jak mi doporučily tady holky, 31. den, a uvidíme. Taky ti držím pěsti! ![]()
Bekynka píše:chelsea.aa píše:To jsme na tom stejně, minulý měsíc taky až šest dnů zpoždění, testy negativní a příznaky podobné jako ted. Tak si nechci dělat naděje, ale stále doufámBekynka píše:Drzim palce, jsme uplne v totozne situaci, taky to cekam… zitra 28den, ale minulej mesic dosla az 35…a dnes rano test negativni
Ahojte holky,
A testík si kdyžtak udělám až jak mi doporučily tady holky, 31. den, a uvidíme. Taky ti držím pěsti!
to ja asi nevydrzim a testnu i zitra, jsem nepoucitelna
ale dnes rano me bolelo bricho, jako by to melo prijit kazdou chvilku, tak mozna ze zitra rano k testu uz ani nedojde… jak dlouho se snazite? My s pritelem teprve druhej mesic, tak se snazim neplasit z toho, ze to zase treba jeste nevyjde ![]()
I kdyz se to lehce radi a tezce dela, tak fakt doporucuju, byt v klidu snazit se nemyslet extremne na toho mimiska a ono to vyjde. Ja si delala prvni mesic ovu testy silela jsem, pocitala, znasilnovala partnera kazdej den
a nevyslo to. Pak jsem s ena to vykaslala, znasilnovala partnera obden a vyslo to
. Strassne vam drzim palecky a cekam na zpravicky tady
![]()
Chelsea:
My se snažíme čtvrtý měsíc, ale jak jsem psala, přítel hodně pracuje, takže kolikrát ten sex nebyl snad ani v plodných dnech, takže se to až tak jednoznačně říct nedá. Taky se snažím vzhledem k tomu neplašit. Jsou páry, které se snaží i roky. To snad nebude ale náš případ, šmarja ![]()
Weru:
Já se právě snažím zůstat tak nějak v klidu, přehnaně s tím nepočítat a tak, ale je to těžké. A představa, že to dostanu a zase budu čekat na další ovu, během které bůhví jestli stihneme sex, mě dohání k šílenství ![]()
Vědět dám, snad to bude pozitivní:-)
Bekynka píše:
Chelsea:
My se snažíme čtvrtý měsíc, ale jak jsem psala, přítel hodně pracuje, takže kolikrát ten sex nebyl snad ani v plodných dnech, takže se to až tak jednoznačně říct nedá. Taky se snažím vzhledem k tomu neplašit. Jsou páry, které se snaží i roky. To snad nebude ale náš případ, šmarjaWeru:
Já se právě snažím zůstat tak nějak v klidu, přehnaně s tím nepočítat a tak, ale je to těžké. A představa, že to dostanu a zase budu čekat na další ovu, během které bůhví jestli stihneme sex, mě dohání k šílenství
Vědět dám, snad to bude pozitivní:-)
tak to je na prd s tou praci, to u nas v tomhle problem neni my stihame min. obden…ale prvni mesic nic a ted citim ze asi taky nic…snazim se byt v klidu a neresit to, taky sem se dost polepsila oproti minulemu mesici..to sem s tim silela daleko vic..
taky pak pisnu jak to dopadlo ![]()
chelsea.aa píše:Bekynka píše:tak to je na prd s tou praci, to u nas v tomhle problem neni my stihame min. obden…ale prvni mesic nic a ted citim ze asi taky nic…snazim se byt v klidu a neresit to, taky sem se dost polepsila oproti minulemu mesici..to sem s tim silela daleko vic..
Chelsea:
My se snažíme čtvrtý měsíc, ale jak jsem psala, přítel hodně pracuje, takže kolikrát ten sex nebyl snad ani v plodných dnech, takže se to až tak jednoznačně říct nedá. Taky se snažím vzhledem k tomu neplašit. Jsou páry, které se snaží i roky. To snad nebude ale náš případ, šmarjaWeru:
Já se právě snažím zůstat tak nějak v klidu, přehnaně s tím nepočítat a tak, ale je to těžké. A představa, že to dostanu a zase budu čekat na další ovu, během které bůhví jestli stihneme sex, mě dohání k šílenství
Vědět dám, snad to bude pozitivní:-)taky pak pisnu jak to dopadlo
To znám, v předchozích měsících jsem taky šílela o dost víc a nic. Je to dost o psychice, musíme se snažit
Tak pak napiš ![]()
Weru píše:
I kdyz se to lehce radi a tezce dela, tak fakt doporucuju, byt v klidu snazit se nemyslet extremne na toho mimiska a ono to vyjde. Ja si delala prvni mesic ovu testy silela jsem, pocitala, znasilnovala partnera kazdej dena nevyslo to. Pak jsem s ena to vykaslala, znasilnovala partnera obden a vyslo to
. Strassne vam drzim palecky a cekam na zpravicky tady
![]()
Tak jsem dnes dělala testík a negativní
(dnes je 29. den od poslední menstruace). Sice jsem ho nedělala ráno, ale nedělám si moc iluze… ![]()
Ahojky ja jsem z toho tak zblbla, nakonec jsem zjistila, ze jsem to blbe spocitala a 28DC jsem mela vcera. Takze jsem testovala 26DC a 27DC - negativni.. vcera jsem to mela dostat a nic, ale testy uz zadny nemam - tim lip asi
stejne z toho nic nebude, vubec na sobe nic necitim, zadna bolesti prsou apod… jen naznak MS bolesti..ale nic moc a hlavne zatim nedorazila ![]()
Takhle jsem to měla i já. Zrovna na vánoce a ještě k tomu jsme byli až do silvestra u tchánovců. Takže tam se mi chtělo „krámovat“ fakt hodně
Už jsem to na sobě cítila, že se to blíží, pro sychr jsem si vzala vložku. Pořád ten mírný tlak v podbřišku a lehké bolesti v kříži, které se druhý den MS mění v nepředstavitelnou křeč. Tak jsem si říkala, že zrovna na vánoce si to přeci nezasloužím. A asi nezasloužila, protože jsem to ani nedostala a teď jsem v 14. týdnu. Tak nevěš hlavu, i ty pocity přicházející MS můžou být příznakem těhu ![]()
Dokud nepřijde MS není nic ztraceno. Já jsem pociťovala u obou těhu nejdříve bolesti jako na MS, dokonce už několik dní dopředu a pak nepřišla
, bolesti prsou jsem měla až teď u druhého, u prvního mě prsa začala bolet až tak v 7.tt.
Držím moc moc pěsti, aby to to vyšlo ![]()
hokly moc dekuji
, ale zjistila jsem ze uz zacinam spinit…takze se MS prave rozjizdi…tak snad uz pristi mesic neprijde ![]()
chelsea.aa píše:
hokly moc dekuji, ale zjistila jsem ze uz zacinam spinit…takze se MS prave rozjizdi…tak snad uz pristi mesic neprijde
Tak to je škoda
Příště už to snad určitě vyjde ![]()
chelsea.aa píše:
hokly moc dekuji, ale zjistila jsem ze uz zacinam spinit…takze se MS prave rozjizdi…tak snad uz pristi mesic neprijde
Taky mi to dnes přišlo, chjo, mě to asi jednou přivede do hrobu
snad nám to příště výjde…