Pohlaví mimča - početí při ovu

1234
1.11.06 13:33

Pohlaví mimča - početí při ovu

Ahoj holky,
chci se Vás zeptat, tedy těch, které ví, kdy přesně otěhotněly :lol:
Máte někdo holčičku po mazlení během ovu?
Já jsem 100% otěhotněla 18. den cyklu (mám ho jen cca 24-25 dní, takže jsem to jaksi ani nečekala) a přála bych si k Matýskovi holčičku. Ale tuším, že v té době už asi byla ovulace určitě, ne-li těsně po ní, tak proto se ptám. Všude se říká, že holčičky spíš vycházejí pár dnů před ovu.
Díky moc.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
1.11.06 13:36

Jo jo taky jsem o tom slyšela. Nejlepe je taky se milovat 2dny před ovulaci rozhodně pry ne po ní, to jsou právě vždycky kluci. Ale kdo ví co je na tom pravdy, ikdyz je fatk že tohle teď právě taky zkoumam, taky bysme chtěli druhou holčičku:-)
Tak poradí někdo jak na to?? :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.11.06 13:45

holky, je to tak nějak jak píšete. Četla jsem o tom nějakou americkou knížku a už ten začátek a závěr mě dostal, pozorovat ovu a milovat se „na pohlaví“ to má úspěch asi 40:60 čili jen trochu jinak než půl na půl.
Tedy jsem usoudila, než plácat milion metod (ovu, hlen, BT) tak to nechat přírodě.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.11.06 13:47

Ahojky,
já můžu jen tuto teorii potvrdit.Prvně jsem otěhotněla v době ovulace a narodil se nám kluk, a po druhé to bylo čtyři dny po menses a máme ani né dvouměsíční holčičku Emu. :lol: :lol:

Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
1.11.06 13:50

Také na tuto metodu věřím. Znám nějaké páry, které takto naplánovaly, co chtěli. Ale znám i pár, který se tulil pro jistotu každý den a mají páreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
1.11.06 13:58

Jé, to jste mě teda nepotěšily :twisted: :twisted: :twisted:
Ono se samozřejmě nic nestane, když se narodí zase kluk, Matýsek bude určitě radši :lol:
Já jsem jen chtěla vědět, jestli to někomu vyšlo jinak, abych rovnou neházela flintu do žita a nechala si aspoň malou naději, že to bude holčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.11.06 14:12

My vyráběli prvního den před ovu, byl to kluk. Druhý: výroba od 12. - 15. DC, ovu byla 15. DC, taky kluk.
Teď jsme vyráběli opravdu jen 15. DC, ovu byla 17. DC a ultrazvuk ukázal zas kluka. Když jsme se občas neplánovaně snažili dříve než mám svůj jeden - dva plodné dny (dle bílk. hlenu), tak nikdy nic nebylo. Ovu si potvrdím vždy měřením BT, ovu počítám v den poklesu teploty, který je následován vzestupem. Mmch oba kluci se narodili přesně 268 dní od ovu, což je délka těhotenství uváděná na www.porodnice.cz

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
1.11.06 14:35

Hmmm, tak já měla styk vždycky dva dny před OVU a v době ovulace (potvrzeno gynekologem) a mám dva kluky..... takže zas tak 100% to není. U nás ani 50% :-)

Milu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
1.11.06 14:40

ahoj,

u nás bylo tulení 2 dny před ovu a máme holku :D

r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
1.11.06 15:31

My pocali „s posledni vlozkou“, a mame kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
3.11.06 15:14

Kluka po ovu a holku před ovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
3.11.06 16:28

jé, to je hezký, my budem mít stejně tři holky, mýmu mužskýmu je předpověděla cikánka v Bydžově (Novým) na náměstí…jel zrovna za kamarádama, který maj teď tři holky a je to docela hukot. jako au-pair jsem byla v rodině se čtyřma holčinama a bylo to dost otřesný, věčně se rvaly, byly 2 roky po sobě..takže chápu, že si chce někdo pohlaví dětiček vybrat.
taky je vlastně možný, že ty tři holky nebude mít se mnou, že :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
4.11.06 10:18

taky mě to celkem zajímá.My tulili dva dny před ovu a v den ovu taky tak uvidíme co z toho bude.Pohlaví bych se mohla dovědět kolem vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.11.06 19:04

Ahojky

Je pravda, že „klučičí“ spermije jsou rychlejší, proto když je sex v době ovulace tak většinou dorazí k vajíčku dřív než holčičí (ty zase mají schopnost déle přežít), ale … mám pár známých co otěhotněly po inseminaci (umělé oplodnění, kdy v době ovu vstříknou do dělohy spermie) a čekají holčičky :D
Já sama jsem po umělém oplodnění ze zkumavky a čekám chlapečka. U těch umělek se zdá že je snad více chlapečků, ptala jsem se na to i dr. a on mi řekl, že pokud je to umělko ze zkumavky kdy dají vajíčka ke spermijím, že to tak asi bude, ale pokud je to umělko jako jsme měli my (vzali jedno vajíčko a přímo jednu vybranou spermijku do něj napíchli) tak prý jsou rádi že z toho množství „špatných“ spermijí najdou alespoň jednu dobrou a je jedno jestli je „rychlá“ nebo „déle trvanlivá“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí