Příznaky těhotenství?

574
30.10.06 12:09

příznaky těhotenství?

Ahoj holčiny,

chci se zeptat jaké jsou nejčastější příznaky těhotenství.

Tři měsíce se s manželem snažíme o mimi a myslím ale nechci nic předbýhat, že tento měsíc to asi vyšlo. MS mám dostat v pátek, ale už tři dny je mi zle od žaludku, ale to až třeba během dopoledne, ale nejdu zvracet prostě žaludek jak na vodě, BT mám od ovu 37,1, a dost často mě teď bolí hlava.

Můžu být těhotná?

Děkuji za odpovědi.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11935
30.10.06 12:19

nevolnost takhle brzy se mi nezda jako priznak tehu… :roll: me chytla az od 6.tt

jinak bolest hlavy a BT taky takhle brzo nic nerikaji… pockej do patku a budes moudrejsi… a test bych si udelala nejdriv v pondeli…

ale kazdopadne drzim palecky aby to vyslo a dej vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
30.10.06 12:40

Mě se zdá na těhupříznaky taky brzy. Smysl měly snad v době našich matek a babiček, kdy nebyly žádné těhotenské testy. Ale v dnešní době právě díky testům žena může poznat, že je těhotná ještě dřív, než nějaké těhupříznaky má. My se snažili cca 2,5 roku a vsugerované těhupříznaky jsem měla dost často. :) A když jsem opravdu otěhotněla, nepoznala jsem vůbec, ale vůbec nic. Ba naopak, měla jsem veškeré příznaky přicházející MS. Snad až zpětně jsem si uvědomila, že jsem si párkrát musela odpoledne zdřímnout. Ale jinak nic. Špatně mi začalo být až tak v 7tt. Tak tak to bylo u mě, ale třeba ti holky napíšou něco jiného. Každopádně ti přeji, aby jsi na testu // našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.10.06 13:26

Ahoj,
tak mi začalo být špatně taky kolem 6t.t., ale pozitivní těhotenský test jsem měla už dva dny před termínem MS i když ta druhá čárka byla slabší, ale viditelná:-) Taky už v době termínu MS mě trošku bolely prsa, ale jen zboku a občas mě píchlo v podbříšku a to už jsem tušila, že jsem těhotná. Taky jsem špinila tak jsem šla hned k dr. No příznaků je víc i když u někoho třeba nejsou žádné:-)

Přeji ti aby to vyšlo a našla jsi na testu //.

Andrea a Adámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
30.10.06 20:00

Mým příznakem byla šílená bolest v prsou. Prsa mě bolely i před MS, ale tohle se stupňovalo a bolely víc než normálně.

Taky přeji pozitivní výsledek !

Camilla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.10.06 18:18

Já měla takové jakoby šimrání v břiše a špatně mi začalo být také až v 6tt.Ale jak píše Hasmandka,těhotenské příznaky se dají i pěkně vsugerovat,takže nejjistější bude udělat si testík a přeji pozitvní výsledek.Já si jich dělala dokonce pět,protože jsem nevěřila,že by nám to hned po měsíci vyšlo a ona to byla pravda.Takže doufám,že budou 2.

• Citovat
  • Upravit
2
19.11.15 16:09

Prosím poradte..

Ahoj, vubec nevim kam bych to tu napsala, tak snad nebude vadit ze napisu sem. Poslendni MS mi koncila 30.10.a minuly tyden patek a sobota bylo spineni bez jakekoliv bolesti. Sex byl naposled 4.11. Dnes rano jsem prisla z prace a na kalhotkach jsem mela husty pruhledny tuhy hlen. Hned na to jsem si delala TT a negativni. Nikdy se mi tohle nestalo a vsechno bez bolesti, bez zapachu. A tak jsem se chtela zeptat jestli by to nemohl byt zacatek tehotenstvi? Prosim poradte… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.11.15 16:15

@1232010 a ake mavas dlhe cykly?

spinenie uprostred cyklu mohla byt ovulacia a husty biely hlien je bezny ako v tehotenstve, tak po ovulacii :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.11.15 16:31

@soldi

Mela jsem sest dni MS.. a jiank 21 dni zhruba. Ale to nebylo vubec bily ale pruhledny.. Toti se me fakt nikdy nestalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.11.15 16:36

@1232010 mozno si si to len nevsimla doteraz :D
priehladny hlien je typicky pre obdobie ovulacie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...