Prosím poraďte

14
29.10.06 14:23

Prosím poraďte

Ahojte holky, jsem v 6 tt a posledních pár dní mám takovej žlutý výtok. Někdy když jdu na malou stranu, tak mám i na papíře trošku krve. je to normální? Dost mě to znervozňuje. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
464
29.10.06 15:07

Ahojky, asi trochu špiníš, tak bych si určitě zašla ke svému Dr. pro uklidnění, že mimi je OK. To špinění je dost obvyklé. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.10.06 17:12

ahojky.bejt tebou tak jdu k lekari.
ten vytok jsem mela taky,ale byl uplne divne zlutej az do hneda.spis takovej hnedozlutej(promin ten popis)
bohuzel ale bylo to den pred revizy,kdyz zjistily ze mimco uz je 3 tydny mrtve(ve 12 tydnu).tay jsem obcas spinila,ale hodne holek prvni tri mesice spini a je vse o.ktakze se nestresuj a pro uklidneni bych jela na pohotovost.udelaji ti utrazvuk a aspon uvidis mimiska a uklidnis se.moc drzim palecky a dej pak vedet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
29.10.06 19:49

Ahojky já jsem měla žlutý a i krvavý výtok taky od toho 6. týdne a zjistili mi, že mám hematom (krevní sraženinu) v děloze. Takže mi byl nasazený klidový režim a do 12tt jsem brala Askorutin a Progesteron na udržení miminka. Hematom zmizel a teď probíhá těhot. normálně. Zajdi si k dr. a uvidíš, třeba to ani nic vážného nebude, ale jistota je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
29.10.06 20:31

Ahoj,
mazej k dr.
Mě se to stalo 2×.Jedná se zřejmě o hematom v děloze.Pro mě to jednou znamenalo smutek,mimi to nezvládlo,hematom byl moc velký a podruhé se udrželo a máme cácorku.
Pokaždé mě nechali ve špitále,polykala jsem Ascorutin,kys.listovou a tak až do 32tt.jsem měla hormony (zabte mě,nevim jaký-takový bílý bobule).
Ať Ti to dobře dopadne a hlavně,nepanikař,zkus si zachovat chladnou hlavu-psychika je velkej prevít a být v klidu-to je opravdu silný lék.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
29.10.06 20:33

Ahoj,
mazej k dr.
Mě se to stalo 2×.Jedná se zřejmě o hematom v děloze.Pro mě to jednou znamenalo smutek,mimi to nezvládlo,hematom byl moc velký a podruhé se udrželo a máme cácorku.
Pokaždé mě nechali ve špitále,polykala jsem Ascorutin,kys.listovou a tak až do 32tt.jsem měla hormony (zabte mě,nevim jaký-takový bílý bobule).
Ať Ti to dobře dopadne a hlavně,nepanikař,zkus si zachovat chladnou hlavu-psychika je velkej prevít a být v klidu-to je opravdu silný lék.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.10.06 21:54

jo ja to taky mela z hematomu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.10.06 13:50

Ahojte holky, moc děkujiza odpovědi. Tak jsem byla u dr. a zjistila, že to špinění je z mého děložního čipku.Má totiž slabé cevky a ty praskaj. dostala jsem též ten Ascorutin a ještě magnésko na ty věčné bolesti v podbřišku. No jsem moc ráda, že je to jen ten čipek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.11.06 19:15

ten samý problém

Ahoj.
Hledám tu po diskusím, jestli má někdo ten samý problém. Jsem v devátém týdnu a furt špiním. Na Uz hematom není, při vyšetření v zrcadlech taky skoro nic. Asi to je jako u Bobon jen krvácení z děložního hrdla. Taky mám nasazený Utrogestan a Ascorutin. Tak jsem tak nějak „ráda“, že v tom nejsem sama a že to u mnohých z vás dobře dopadlo.
Taky vám je po Utrigestanu tak špatně? :o(
 Zorka

• Citovat
  • Upravit
2346
3.11.06 19:31

Ja spinila az do 14. tydne, vse v naprostem poradku, jen byla prokrvena deloha a mimis se do ni pekne zavrtaval :) . Takze klid, urco je a bude vse v poradku! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.11.06 19:08

Ahojky

Výtok je v těhu normální, jen nesmí nějak pálit, bolet nebo nepříjemně zapáchat. Špinění je v obvyklé hlavně v začátku těhu,ale rozhodně by o tom měl vědět dr. Možná ti napíš nějaké hormony. Většinou špinění nic špatného neznamená, ale není dobré to nějak zlehčovat, protože se může stát že větším špiněním odejde hodně sliznice a to je špatně, protože se pak nemá kde embrijko držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí