Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, jsem v 6 tt a posledních pár dní mám takovej žlutý výtok. Někdy když jdu na malou stranu, tak mám i na papíře trošku krve. je to normální? Dost mě to znervozňuje. Moc děkuji.
Ahojky, asi trochu špiníš, tak bych si určitě zašla ke svému Dr. pro uklidnění, že mimi je OK. To špinění je dost obvyklé. Ziza.
ahojky.bejt tebou tak jdu k lekari.
ten vytok jsem mela taky,ale byl uplne divne zlutej az do hneda.spis takovej hnedozlutej(promin ten popis)
bohuzel ale bylo to den pred revizy,kdyz zjistily ze mimco uz je 3 tydny mrtve(ve 12 tydnu).tay jsem obcas spinila,ale hodne holek prvni tri mesice spini a je vse o.ktakze se nestresuj a pro uklidneni bych jela na pohotovost.udelaji ti utrazvuk a aspon uvidis mimiska a uklidnis se.moc drzim palecky a dej pak vedet ![]()
Ahojky já jsem měla žlutý a i krvavý výtok taky od toho 6. týdne a zjistili mi, že mám hematom (krevní sraženinu) v děloze. Takže mi byl nasazený klidový režim a do 12tt jsem brala Askorutin a Progesteron na udržení miminka. Hematom zmizel a teď probíhá těhot. normálně. Zajdi si k dr. a uvidíš, třeba to ani nic vážného nebude, ale jistota je jistota.
Ahoj,
mazej k dr.
Mě se to stalo 2×.Jedná se zřejmě o hematom v děloze.Pro mě to jednou znamenalo smutek,mimi to nezvládlo,hematom byl moc velký a podruhé se udrželo a máme cácorku.
Pokaždé mě nechali ve špitále,polykala jsem Ascorutin,kys.listovou a tak až do 32tt.jsem měla hormony (zabte mě,nevim jaký-takový bílý bobule).
Ať Ti to dobře dopadne a hlavně,nepanikař,zkus si zachovat chladnou hlavu-psychika je velkej prevít a být v klidu-to je opravdu silný lék.
Ahoj,
mazej k dr.
Mě se to stalo 2×.Jedná se zřejmě o hematom v děloze.Pro mě to jednou znamenalo smutek,mimi to nezvládlo,hematom byl moc velký a podruhé se udrželo a máme cácorku.
Pokaždé mě nechali ve špitále,polykala jsem Ascorutin,kys.listovou a tak až do 32tt.jsem měla hormony (zabte mě,nevim jaký-takový bílý bobule).
Ať Ti to dobře dopadne a hlavně,nepanikař,zkus si zachovat chladnou hlavu-psychika je velkej prevít a být v klidu-to je opravdu silný lék.
Ahojte holky, moc děkujiza odpovědi. Tak jsem byla u dr. a zjistila, že to špinění je z mého děložního čipku.Má totiž slabé cevky a ty praskaj. dostala jsem též ten Ascorutin a ještě magnésko na ty věčné bolesti v podbřišku. No jsem moc ráda, že je to jen ten čipek.
Ahoj.
Hledám tu po diskusím, jestli má někdo ten samý problém. Jsem v devátém týdnu a furt špiním. Na Uz hematom není, při vyšetření v zrcadlech taky skoro nic. Asi to je jako u Bobon jen krvácení z děložního hrdla. Taky mám nasazený Utrogestan a Ascorutin. Tak jsem tak nějak „ráda“, že v tom nejsem sama a že to u mnohých z vás dobře dopadlo.
Taky vám je po Utrigestanu tak špatně?
(
Zorka
Ja spinila az do 14. tydne, vse v naprostem poradku, jen byla prokrvena deloha a mimis se do ni pekne zavrtaval
. Takze klid, urco je a bude vse v poradku! Linda
Výtok je v těhu normální, jen nesmí nějak pálit, bolet nebo nepříjemně zapáchat. Špinění je v obvyklé hlavně v začátku těhu,ale rozhodně by o tom měl vědět dr. Možná ti napíš nějaké hormony. Většinou špinění nic špatného neznamená, ale není dobré to nějak zlehčovat, protože se může stát že větším špiněním odejde hodně sliznice a to je špatně, protože se pak nemá kde embrijko držet.